0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да подкрепим Любопитка!!!
« -: Април 08, 2008, 19:30:35 pm »
Преди време прочетох един пост на Любопитка в този форум ,който много ме впечатли ,защото така ясно беше описала чувствата си ,все едно аз съм го писала. Предполагам че няма жена или мъж с подобни проблеми,които да не са изпитвали подобни усещания.Чувството на безизходица и отчаяние са били многократно наши спътници.След всяка буря грейва слънце,казват хората,но когато те завладее горчивината и силите са на предела ти ,трябва някой да те подкрепи ,за да се изправиш на крака..Аз лично доста пъти в този форум съм изправяна и много бих искала да подкрепим Любопитка,която има нужда сега от нас!!!

Любопитка ,имаш моята подкрепа в борбата ти и ти обещавам че ще я спечелиш!!!


Надявам се всички ,които преминават през всички битки за деца да се включат и окажат малко морална подкрепа на тази прекрасна жена!!!

Това е линк с поста на Любопитка .. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=24037.60
« Последна редакция: Април 08, 2008, 19:35:34 pm от lubaboiko »
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #1 -: Април 08, 2008, 19:33:23 pm »
За какво по-точно става въпрос, че не схванах?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #2 -: Април 08, 2008, 19:34:19 pm »
ОПС,сега ще пусна линк...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #3 -: Април 08, 2008, 19:50:39 pm »
Боже, на това не знам какви думи трябва да бъдат написани в отговор.....Любопитка, имаш моята подкрепа.Ще успееш!!! Просто не се предавай.Не може да няма начин и зход...вярвам , че ще го намериш
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #4 -: Април 08, 2008, 19:51:44 pm »
Люб4е, твоето дело сега стази теми4ка е една голяма подкрепа, която съм сигурна 4е изправи Любопитка и 6те й върне вярата и силатат да се бори.
Мила Любопитка, думите в момента ми бягат, незнам къде из4езват миг преди да съм ги написала, а толкова много мисли ми минават през главата. Пътят е труден и понякога доста трънлив, понякога излиза6 от него, понякога се връ6та6 обеззверен,знам 4есто за някои е много дълъг...но крайната цел е там...трябва да върви6 и да вярва6 4е тя е там, само те 4ака...ти продължавай, твоето малко беб4е те 4ака и 6те бъде6 най-прекраснатат майка на този свят, най-любя6тата, най-грижовната...Има6 моята подкрепа, 6те се моля всеки ден за теб, вярвам 4е Бог 6те те дари с едно малко слън4ице. :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #5 -: Април 08, 2008, 20:15:13 pm »
Любопитка,мила напълно те разбирам аз съм във очакване на най-красивото нещо на света ДА БЪДЕШ МАЙКА от 7г.та даже почна и осма година. Знам как се чустваш и знам болката която изпитваш. Поткрепям ти напълно и те :bighug: и  :balk_21:
Сигурна съм ,че ще успеем.
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #6 -: Април 08, 2008, 20:16:07 pm »
Мила Любопитке, с цялото си сърце искам да ти вдъхна надежда, да ти дам малко сила и една усмивка. Вярно е, че лошото никога не идвало само и като дойде му отвори вратата , за да се налудува и да си иде. Вярно е че , за да се оправи всичко , първо трябва да се обърка. Незнам защо , но при мен винаги се случва така. Ето и ти вече си достигнала до тази фаза, в която не виждаш светлина, не намираш щастие в нищо. Може би сега е момента , в който всичко ще започне да се нарежда. Сигурна съм, че ще имаш твоето чудо, даже две,три прекрасни малки ангелчета, които ще направят теб и съпруга ти най - щастливите мама и татко на земята. И като последно искам да ти кажа , че ти си силна , можеш и трябва да бъдеш щастлива. Не си сама - до теб е съпруга ти , до теб сме и ние!
Бори се и ще успееш! Ще успеем всички! Целувам те и горе главата. :bighug:


Любабойко, ти си прекрасен човек! Този букет е за теб!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #7 -: Април 08, 2008, 21:11:17 pm »
liubaboiko,момичета БЛАГОДАРЯ ВИ !!! :bighug: :bighug: :bighug:
Вярно е че напоследък съм доста обезверена,но в момента плача от щастие..дори самата аз невярвам...,не съм очаквала че някой ще направи такъв жест за мен/дори мисля че не го заслужавам../,плача и едновременно се усмихвам от съпричастността ви!!!
Вие сте толкова голяма опора за мен,че дори самата аз не го осъзнавах досега.. всички вие сте мое семейство и в в трудни моменти сте до мен повече от всеки друг..
ОБИЧАМ ВИ и няма да се предам ,защото знам че вярата която имаме един в друг ще помогне на всички ни да постигнем мечтата си..искрено се надявам да е по-скоро!!
ЛЮБА ,миличка толкова си добра,прекрасна и всеотдайна,че..незнам с какво заслужих такъв човек като теб да бъде до мен и да ми помага да се изправям като падна..
Прекланям се пред всички вас..zachatie е мястото,където намирам най-много утеха..БЛАГОДАРЯ ВИ,че ви има..,че сте тук готови да се отзовете винаги ..
 :bighug: :balk_145:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #8 -: Април 08, 2008, 22:13:19 pm »
Любопитка :bighug:знам че в борбата си ,която е нелека имаме и такива моменти,в които ни се струва ,че всичко и всички са против нас.Но трябва да преодоляваме всичко и да продължаваме напред,защото сме длъжни да се борим колкото и да боли.Миличка искам да знаеш ,че ние сме с теб и ще те подкрепяме .Ти си един прекрасен човек .И ще бъдеш страхотна майка.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #9 -: Април 08, 2008, 22:23:25 pm »
Катенцеееее! Усмивкаааааааааа!
Ти знаеш,че винаги може да разчиташ и на моето рамо! Пожелавам ти , а и на себе си по-рядко да го използваш! Нека щастието озари напълно душата ти и да няма повече сълзи. Поправка! Нека да има сълзи, но сълзи на радост и щастие!
Вярвай миличка! ЩЕ СТАНЕ! Просто защото го заслужаваш!


« Последна редакция: Април 08, 2008, 22:38:11 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #10 -: Април 08, 2008, 23:24:56 pm »
Любопитке, пътят ни е дълъг и трънлив. Някои го изминават по-бързо, други - по-бавно. През цялото това време снимките на бебенцата на успелите момичета ми дават надежда, че и моята мечта ще се сбъдне. Не губи кураж! Знам, че не е лесно, но давай напред! Да се откажеш е много по-трудно, нали? А и защо да го правим, щом знаем, че нашата мечта ни чака?!   :hug2:

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #11 -: Април 08, 2008, 23:47:20 pm »
Любопитке, не спирай да вярваш и не се давай на отчаянието.
Не забравяй, че надеждата е твоя приятел.

Прегръщам те
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #12 -: Април 09, 2008, 01:07:44 am »
Катенце, чуствам те много близка още от времето като пишехме заедно в темите за +++ резултат.Знам че си много позитивен и усмихнат човек,въпреки болката и проблемите.Но всеки има такива моменти,в които не издържа и го налягат гадни мисли. Сега обаче ти предстои нещо много важно и искам усмивката ти да се върне.Защото само с усмивка и положителни мисли се постига това което искаме.На твоето бебче няма да му хареса в коремчето ти ако страдаш и си в депресия.Затов стегни се,всички те обичаме и не позволяваме да плачеш.

Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #13 -: Април 09, 2008, 01:37:59 am »
 Кате , вярвам , че и нашето време ще дойде. Скоро ще бъде! И когато това стане съм сигурна , че ще бъдем най- добрите майки. Може би някъде е писано , че има препядствия , които трябва да преодолеем.И ще успеем! :bighug:
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #14 -: Април 09, 2008, 09:13:24 am »
Някъде/вече не помня къде из форума/ бях писала,както и вие, че Господ си знае работата. Имам чувството , че съдбата ни е отредила нашите деца да са най-щастливите и най-обичаните, защото са най чаканите. Мили момичета, мила Любопитка, постът ти направо ме съкруши. Не се отказвайте, моля ви! то на моменти, които на последък са доста често, ми идва ...... незнам. Омръзна ми да чакам,да слея и т.н.Но не трябва да се отказваме, момичета. Силно ви прегръщам и ви целувам. :grouphug: :ballons: :bighug:
Много скоро и нашата борба ще бъде спечелена от нас с  :bfp: :bfp: :cloud9:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #15 -: Април 09, 2008, 10:12:12 am »
Кате, няма да те утешавам с думи, напълно те разбирам и искам само да те прегърна силно, както и всички вас. И на Люба да кажа, че Бойко си е намерил прекрасна жена, сигурно много е слушал, че да те заслужи такава добра душа/
 
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #16 -: Април 09, 2008, 17:01:37 pm »
Много се радвам, че съм част от този форум, дори и да не мога да пиша редовно, но ви чета всеки ден! Момичета, толкова съм възхитена от вас и помощта, която си оказвате една на друга, подкрепата, доверието. Любопитка, имаш и моята подкрепа! Знам, че всяка една от нас рано или късно ще гушне своето ангелче и ще знае, че е имало за какво да се бори!
Благодаря ви, че ви има  :youwoman: :bighug: :thankyousign:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #17 -: Април 09, 2008, 18:34:45 pm »
БЛАГОДАРЯ момичета..,толкова ме трогнахте..истината е,че черпя сили от вас..,че тук срещам най-много разбиране и вие казвате точните думи..всички сте невероятни хора,които заслужават само хубави неща,за което се моля от сърце!!желая ви цялото щастие на света и сбъдване на мечтите ви!! :bighug: :bighug: :bighug:

"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #18 -: Април 09, 2008, 18:58:42 pm »
:bighug:
<a
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #19 -: Април 09, 2008, 19:28:05 pm »
Любопитка, успех ти пожелавам! Ти имаш почти цялото време на света и няма начин да не станеш мама някой ден!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #20 -: Април 09, 2008, 20:09:53 pm »
Любопитче,вчера като четох - плаках. Сега съм спокойна и мога да пиша. Наистина и аз понякога чувствам подобно отчаяние, но много скоро след това усмивката се връща на лицето ми и продължавам напред - в следващият месец, със следващият доктор и със следващото изследване или решаване на проблем.
Всичко си има цена и ние плащаме много скъпо /броя емоционалното/, за да стигнем до нашите мили дечица. Мисля обаче, че си струва усилията и нервите и всичко, което правим, за да го постигнем. Един ден ще усетим нов живот в себе си, сърцето ни ще запее от радост и ще станем най-прекрасните и обичани мами на Земята.
Вярвам го за теб и за всички нас и се моля да е по-скоро. Амин!
*

    siska_rs

  • ***
  • 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #21 -: Април 09, 2008, 22:32:27 pm »
Мила,Любопитке..... :bighug: Исках да ти кажа много неща,а изведнъж думите просто се изпариха!От поста ти разбирам,че ти е много трудно...Чувала съм да казват,че Господ постоянно подлага на изпитания любимите си чеда....Е,явно вас със съпруга ти много ви обича....Знам че звучиии.....Но нали знаеш след всяка буря идва слънце...Дано за вас слънцето изгрее по-скоро...Знам ,че каквото и да ти кажем няма да те успокоим...дори не съм убедена дали успяваме да ти дадем сили,но...Бъди сигурна,че всички момичета от форума в този момент изпращат позитивна енергия към теб и...Дори не съм сигурна какво и как точно искам да ти го кажа...В момента май имаш нужда от една мноооого силна прегръдка :grouphug2: :bighug: :bighug: :bighug:
Дано сме успели с постовете си да разсеем поне за момент буреносните облаци и...поне за миг да сме те накарали да се усмихнеш! :cuddle:

Сигурна съм,че въпреки проблемите ще изпревариш много от нас на опашката за бебета :babyflips: :babyflips: :babyflips:Обичайте се и се радвайте един на друг...Другото рано или късно ще си дойде на мястото :balk_104: :balk_5:
Люба присъединявам се към мнението на другите....ЧОВЕЧЕН И ДУШЕВЕН ЧОВЕК


Успех и прегръдки към всички момичета във форума...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #22 -: Април 10, 2008, 12:17:37 pm »
Любопитке  :bighug: :bighug: :bighug: Искам само да ти кажа че имаш и моята подкрепа !  Вярвам , че скоро щастието ще почука и на вашата врата! Бъди силна , за да му отвориш! :wink:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #23 -: Април 10, 2008, 19:00:18 pm »
Кате,знаеш,че винаги можеш да разчиташ на моята подкрепа мила! :balk_21:
Ти си толкова позитивен човек,който не се огъва лесно пред трудностите!Помни,че от всяка тежка ситуация винаги има изход,само не спирай да вярваш!Много скоро мечтата ти ще се осъществи,трябва само малко време!
Обичам те и съм до теб! :bighug:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #24 -: Април 12, 2008, 00:51:41 am »
Мила Любопитке, искам да ти кажа толкова много неща, но се страхувам, че всичките те ще прозвучат недодялано... Затова силно, силно те прегръщам... :bighug: и ти казвам, че ще успееш и ще имаш най-приказната рожбичка!
Знаеш ли, преди мен майка ми губи бебето си в петия месец и половина, за да ме има мен е лежала 6 месеца в болница, "учех се да ходя отново след като те родих" ми е споделяла, освен мен отгледа още 2 деца; имам приятелка, която майка й за да я има преживяла 3 или 4 спонтанни аборта, но я има; имам позната, която след 5 години брак и лечение плачеше на рамото ми, в последствие роди 2 бебета почти едно след друго; знам че стринка ми и чичо ми дълги години са се борили да имат дете - към 7 може би, някакъв лекар навремето ги посъветвал да сменят климата и когато те се върнали тя вече била бременна... има много случаи... Когато искаш нещо толкова силно, искрено, от душата, постоянно, няма начин да не го получиш! Бъди щастлива! Имаш целият живот пред себе си, грабни го и го обичай, и то ще дойде! :balk_21:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #25 -: Април 12, 2008, 16:26:34 pm »
Искам само да ти кажа, 4е щом го искаш ще стане, само малко тарпение...
На мен се слу4и, ще се слу4и и на тебе....
Целувки.... :balk_87:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #26 -: Април 12, 2008, 22:09:57 pm »
Кате, искам да ти дам и аз своята подкрепа и да ти пожелая в най - скоро време да гушнеш своето бебче!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #27 -: Април 13, 2008, 14:32:00 pm »
искам още веднъж да БЛАГОДАРЯ на всички ,които намериха сили въпрки своите тревоги..да ме окуражат.. :bighug: :bighug: :bighug:
вероятно с дни щях да съм в дупката,която бях изпаданала,но  вие сте тези,които ми помогнаха да се съвзема по-бързо и да ме изпълнят сили..
всички момичета тук в zachatie са невероятни..отговориха ми много от вас на въпросите,които ме вълнуваха и успокоиха страховете ми..
БЛАГОДАРЯ,че сте толкова добри и готови да се отзовете на всеки въпрос,на всяка молба.. :grouphug2:
ДАНО всички по-бързо се местим в форумите на бременните и да се опразни този :wink: :)
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #28 -: Април 16, 2008, 23:07:02 pm »
С какво на Любопитка положението е по-различно от това на другите момичета в клуба???
Извинявам се, ако нещо не съм дочела и недоразбрала, но....

Мисля, че всички сме на едно дередже, някой обаче са по-силни и се вземат в ръце. Моето не е било по-различно, смея да кажа, дори по-тежко. Е, не съм оревала света, борила съм се и то жестоко...
Падала съм и съм ставала, не съм ПОЗВОЛЯВАЛА ОБАЧЕ БОРБАТА ЗА ДЕТЕ ДА ПОМРАЧИ ОСТАНАЛИТА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА.
Явно хората са различни, слаби и силни....

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #29 -: Април 17, 2008, 07:38:21 am »
Показването на емоция ,не е слабост,а оказването на подкрепа е човещина...Бих подкрепила и всички останали момичета в клуба. Ако тази тема ви притеснява по някакъв начин ,просто не я гледайте ?! Никой не е длъжен да пише ,ако не му е приятно да го прави..
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #30 -: Април 17, 2008, 08:33:52 am »
Показването на емоция ,не е слабост,а оказването на подкрепа е човещина...Бих подкрепила и всички останали момичета в клуба. Ако тази тема ви притеснява по някакъв начин ,просто не я гледайте ?! Никой не е длъжен да пише ,ако не му е приятно да го прави..
:good_post:
Напълно съм съгласна с Люба! И аз всеки бих подкрепила, нали именно за това сме всички тук, да си помагаме и да се подкрепяме...  :grouphug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #31 -: Април 17, 2008, 14:43:09 pm »
С какво на Любопитка положението е по-различно от това на другите момичета в клуба???
Извинявам се, ако нещо не съм дочела и недоразбрала, но....

Онемявам пред подобно отношение. Силни или слаби! Че какво значение има кой какъв е? Днес аз съм паднала, а ти ще ме подкрепиш, утре може ти да паднеш, а тогава аз ще ти предложа своето рамо. Възможно ли е подобно бездушие. Съгласна съм,че всеки може да коментира определена ситуация по свой начин, но на болката да отговориш с неразбиране, и дори още по страшно - с възмущение....е това вече напълно не го разбирам!

albenanedelcheva, виждам че ти вече се радваш на това, което повечето от нас продължават да прегръщат само в сънищата си. Нима въпреки това в душата ти не се прокрадва дори частица разбиране? От какво си възмутена? Че някой някога  е решил да протегне на някого ръка, и да засвидетелства своята подкрепа? Та нали повечето от нас откриват в болката на другия своята собствена болка.
Не съм човека който ще съди постъпката ти, но мисля че грешиш като с мнението си караш хората да се чувстват виновни,че са проявили съпричасност към нечие страдание.


п.п. Трябва да си много силна жена щом НИКОГА не си проляла и сълза !
« Последна редакция: Април 17, 2008, 14:48:38 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #32 -: Април 17, 2008, 15:21:22 pm »
everything_possible радвам се след 13 години борба, множество инсе, 2 лапароскопии и 5 неуспешни опита ин витро.... няма да продължавам повече.

Това, което съм написала за себе си, за това как съм се чувставала през тия дълги години борба е абсолютно вярно. Разбира се, че съм плакала... и то много пъти. След това което съм преживяла, мислиш ли, че не съм.
Исках да кажа, че всички се борим, че ще успеем, Любопитка е мноооого унила, имам чувтвото, че се е предала, а не трябва.
Зя всичките си проблеми, които описва, има решение. Има мноооого примери на жени със сходни, които вече са майки. Борим се, продължаваме напред. Това е.
И пак повтарям, не се оставяйте на болката от временните неуспехи да диктува целия ви живот. За вас е пагубно, Съумейте да се радвате на останалите неща. Заслужава си
Успех

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #33 -: Април 17, 2008, 15:38:06 pm »
О'к! Само за протокола искам да кажа,че Любопитка доста години е живяла с мисълта че нямат проблем ,защото така са им казвали лекарите..Изведнъж проблеми и при двамата...След толкова време?! Това малко или много е шок,защото за това време са можели да направят доста неща и може би вече е можело да имат дете... За това беше нейното настроение,а ние знаем всичко това и за това я подкрепяме... Ти може да си най-изстрадалата и най-заслужаващата дете на този свят ,но ние виждаме в теб единствено злоба,защото нищо друго не демонстрираш лично пред нас... Не сме злобни,нито нападателни,но и не търпим подобно отношение...Така сме преценили и така сме постъпили..
Само да вметна още малко нещо.. Имам приятелка с 5 неуспешни ИКСИ и 10инсета ,преди това и също доста лапаро и.т.н...За секунда не съм усетила и капка злоба или присмех към някого друг...Камо ли пък възмущение..

В този форум ,ние споделяме общо взето само нещата ,които късаят бебеправенето и трудностите за постигането на крайната цел.Никой не може да каже със сигурност как живее другата извън форума и на какво се радва?!А ако погледнеш в очакване на +++ резултати ще видиш че всъщност доста се шегуваме с различни ситуации,което означава че ние не сме медузи,които за нищо друго не мислят...А дори и да е така ,никой няма право да ни съди!!!

Надявам се разбираш какво точно искам да ти кажа..
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #34 -: Април 17, 2008, 15:52:14 pm »
Аз доста мислих днес по въпроса и стигнах до два извода..
Единия е за всички вярващи..: Господ ни наказва,защото сме станали единаци,егоисти и злобни,за това не иска да се възпроизвеждаме,и затова има все повече двойки със стерилитет по целия свят! Това е мое лично мнение,никого не ангажирам с него...
Другия е,че ти Албена, ако беше подходила по различен начин,например да беше казала че въпреки многобройните процедури все пак си успяла и изход има,но не по грубия начин...Това щеше да бъде наистина подкрепа и нямаше да пишем глупости сега и да се обясняваме като ученички...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #35 -: Април 17, 2008, 15:56:46 pm »
Люба, много се впрягаш.Не обръщай внимание на всичко написано.Хора всякакви.Не се ядосвай.
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #36 -: Април 17, 2008, 15:59:24 pm »
Еми цял ден стисках ,стисках ,  пък не се удържах накрая...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #37 -: Април 17, 2008, 16:05:29 pm »
Да сменим темата. За това че Господ ни наказва,защото сме станали единаци,егоисти и злобни,аз мисля че не е така,или поне при мене. Когато ме наказа, тогава станах злобна, единак и егоист.Тоест той ме направи такава.Вместо да се радвам на бебета, аз завиждах. Е, скарайте ми се ако искате,но така беше последната година. Сега вече се радвам разбира се и за другите.На момичета забременели след дълга борба не съм завиждала никога.Това ставаше в случаи когато мои познати постоянно бременнеха,много лесно, а да не говорим в случаите когато отиваха да правят аборти.Просто това ми се струваше несправедливо,бебетата да стават там,където не са желани.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #38 -: Април 17, 2008, 16:26:08 pm »
Да сменим темата.

Е, ми да я сменим....Пукиииии, това с линийките беше мноооооооооооого готино. Браво! Как ми се иска и на мен....някой ден....някой....е, нали се сещаш!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #39 -: Април 17, 2008, 16:34:29 pm »
Да сменим темата.

Е, ми да я сменим....Пукиииии, това с линийките беше мноооооооооооого готино. Браво! Как ми се иска и на мен....някой ден....някой....е, нали се сещаш!


Аз съм насреща за линийките. :wink:Така че ако някоя реши да се спотайва известно време,може да разчита на мене. :P
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #40 -: Април 17, 2008, 16:38:33 pm »
Преди да сменим темата искам да кажа на Любопитка, че има моята най-силна подкрепа и много прегръдки  :bighug:независимо че не я познавам.Аз вярвам, че в най-скоро време и и го пожелавам от сърце да прегърне своята така дългоочаквана мечта.
За написанато в първия пост на albenanedelcheva няма да го коментирам, тъй като имам доста голяма уста и много хаплив език, затова оставям без коментар.
Да сменим темата. За това че Господ ни наказва,защото сме станали единаци,егоисти и злобни,аз мисля че не е така,или поне при мене. Когато ме наказа, тогава станах злобна, единак и егоист.Тоест той ме направи такава.Вместо да се радвам на бебета, аз завиждах. Е, скарайте ми се ако искате,но така беше последната година. Сега вече се радвам разбира се и за другите.На момичета забременели след дълга борба не съм завиждала никога.Това ставаше в случаи когато мои познати постоянно бременнеха,много лесно, а да не говорим в случаите когато отиваха да правят аборти.Просто това ми се струваше несправедливо,бебетата да стават там,където не са желани.
Сега вече мога и аз да кажа нещо по смяната на темата...не мисля, че ме е направил егоист, злобна или единак. Независимо от това че заради една "гинеколожка"(нарочно е в кавички), която ми каза през далечната 1992 година че ако не се оперирам от костата която имам няма да имам деца никога през живота си аз живях с тази мисъл до преди 3 години.Когато срещнах човека, който в момента е до мен го предупредих,че ако иска нещо сериозно от нашата връзка и деца по-добре е да се насочи към друга жена, тъй като аз не мога да му родя деца.Въпреки всичко той е с мен за което му благодаря.Аз не станах злобна към жените които и от вятъра забременяват. За всяка една от вас се радвам така както все едно аз да съм видяла двете заветни чертички. Вярно че не пиша много, тъй като съм малко срамежлива.Но откакто се регистрирах в Зачатие мога да кажа, че започнах да мечтая независимо от статистиките и аз до края на тази година да се похваля с +++резултат.Даже започнах да търся в интернет и отварям сайтове за бебешки дрешки, колички и да си избирам (направо луда за връзване може да си каже някой) :P
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #41 -: Април 17, 2008, 16:47:13 pm »
Аз съм 100% убедена, че поне ние тука които сме в Зачатие,ще успеем рано или късно, защото признайте си,сайта и форума ни дават толкова много информация и подкрепа,която нямаше от къде другаде да научим.И аз едва ли щях да успея,ако не бяхте всички вие да ме подкрепяте и окуражавате в много трудни моменти и депресии.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #42 -: Април 17, 2008, 16:54:37 pm »
Аз съм насреща за линийките. :wink:Така че ако някоя реши да се спотайва известно време,може да разчита на мене. :P

Ще го имам предвид!

Аз съм 100% убедена, че поне ние тука които сме в Зачатие,ще успеем рано или късно, защото признайте си,сайта и форума ни дават толкова много информация и подкрепа,която нямаше от къде другаде да научим.И аз едва ли щях да успея,ако не бяхте всички вие да ме подкрепяте и окуражавате в много трудни моменти и депресии.

Не зная кога, къде, как и защо. Зная,че ни обединява едно, най-важното, НАШАТА ВЯРА, че ще успеем,че ще бъдем, че един ден ще усетим щастието да сме родители, ТОВА ни дава сили. Да, ние взаимно се подкрепяме, и взаимно ще побеждаваме.
« Последна редакция: Април 17, 2008, 17:01:52 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #43 -: Април 17, 2008, 17:05:11 pm »
И мен ме подразни поста на някой ама....хайде няма да казвам ..... :x
Искам само да подкрепя казаното от Дани :"
Не зная кога, къде, как и защо. Зная,че ни обединява едно, най-важното, НАШАТА ВЯРА, че ще успеем,че ще бъдем, че един ден ще усетим щастието да сме родители, ТОВА ни дава сили. Да, ние взаимно се подкрепяме, и взаимно ще побеждаваме."
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #44 -: Април 17, 2008, 17:13:41 pm »
Еми затова е цялата работа...Затова сме тук и 100% си помагаме..Аколкото до сайта ,ако не беше той,аз още нямаше да знам къде да ида и какви изследвания да направя..Още щах да си мисля че имам папилома и затова не става бебо.... :)
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #45 -: Април 17, 2008, 17:30:46 pm »
Еми затова е цялата работа...Затова сме тук и 100% си помагаме..Аколкото до сайта ,ако не беше той,аз още нямаше да знам къде да ида и какви изследвания да направя..Още щах да си мисля че имам папилома и затова не става бебо.... :)

Ееее, тва е моето Любче! Да, това е целият смисъл на сайта- ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #46 -: Април 17, 2008, 17:36:05 pm »
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #47 -: Април 18, 2008, 15:47:14 pm »
С какво на Любопитка положението е по-различно от това на другите момичета в клуба???


Извинявам се предварително че се включвам,макар и късно,но не мога да не взема отношение по въпроса.
Няма да пиша за възмущението си от подобно изказване,споделям напълно мнението на Люба по темата.Искам да отговоря на зададения въпрос:
Катето беше до мен (виртуално) през цялото време през което се борех за бебче.Помагаше ми с коректни и бързи отговори всеки път,когато нещо не ми беше ясно. Въпреки че я болеше,остана до мен и след положителния тест и всички страхове и емоции които последваха.Въпреки че не се познавахме наживо тя беше един от най-близките ми хора тогава.
Това лично за мен. Сигурна съм че доста от момичетата тук са на същото мнение.
Тя е човек със сърце,приема чуждата болка като своя и винаги е насреща със съвет!
Достатъчно е човек да разгледа постовете и,за да се убеди че тя винаги се старае да помогне на всички. А ТОВА ГО МОГАТ САМО ДОБРИТЕ ХОРА И ИМЕННО ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ НАШАТА ПОДКРЕПА!
Албена,може ти да си по-добричка и от нея,покажи го,спечели си приятели във форума и тогава прави сравнения!

Катенце,силно те прегръщам,щастието ще дойде и при теб,вярвай!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #48 -: Април 18, 2008, 18:42:09 pm »
Боже, какво е станало тук!!!
Ще добавя само - хората не случайно казват: "Камък хвърли, тежка дума не казвай!". Знам също, че една добра дума може чудеса да направи, една дума може и да убие.
Знам, че когато човек падне духом, ако има поне една подадена ръка - пътят към успеха става по-къс...
Какъвто е и смисълът, смятам, на този сайт и форум. Защо един човек да се мъчи 13 години, когато думите на друг могат с нещо да помогнат, да се намери решението по-бързо - защото не е тайна за никого, че днес ако не се превърнеш в институция да си решиш проблема здравеопазването просто няма да ти помогне...
И какво значи да си силен човек - днес си силен, утре си по-слаб, изправяш се и пак, не можеш винаги и постоянно да си силен...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #49 -: Април 18, 2008, 18:51:59 pm »
Така..аз съм по сменената тема :)за албена..какво да кажа-горкичката тя! А за катето браво че е такава каквато е!На мен също ми е помагала страшно много когато започнах да пиша в зачатие :) И винаги ми помагаше дори и само с успокоителни думи.. Искам само едно да кажа-Кате ние ще успеем..Ще бъдем майки и ще се смеем на хубавите спомени от зачатие и какво е било в началото.. На всяка една от нас сигурно и е било страшно трудно да напише първите си думи тук.Да каже от какво се страхува и не дай си Боже да се окаже права. На всяка една от нас и се е случвало да се посмее от сърце на шегата на някое момиче..На всяка една от нас и се е случвало да поплаче на някой пост..Просто ние сме приятелки ..Ние сме като семейство..Аз мога да ви уверя че сигурно роднините ми не знаят и половината от нещата които знаете вие..Защото сте мои приятелки...И аз съм горда че съм сред вас и че мога да помогна когато се налага ...дори и само с думи :) Целувам ви всички и Кате.. бъди силна..всичко ще си дойде на мястото :)
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #50 -: Април 18, 2008, 20:26:42 pm »
Момичета, момичета, момичета!!! Доста се поувлякохте в изводите си за Албена, не мислите ли?! Един камък можеше да се хвърли от приличие и защита на каузата ви, но това вече е цяла шепа с камъни по Албена, която също е живо същество и също преживява нещата. Спрете се, преди да сте си изкривили съвсем лицата, защото каква е тази ваша доброта, която в същото време убива друг човек?! Понякога имам чувството, че на хората им липсва от време на време някакъв отдушник за насъбраните отрицателни чувства и емоции и като се намери случайно такъв човек, то инерцията може да повлече всички ви в пропастта, защото вече не е ясно кои са добрите и кои  са лошите. Хората сме различни и по различен начин изразяваме мнението  и отношението си към случващото се. Някои са по-остри и резки, другите са също такива, но по-добре се прикриват и преструват, което понякога вместо с формална любезност може да бъде сбъркано с доброта. Не познавам Албена (всъщност, никого не понавам лично), но не ми се вярва да е такава, каквато я изкарахте дотук – безчувствено чудовище, което се възмущава на бедната Любопитка. Казала е нещо излишно, което се случва на всички ни, но винаги е по-удобно да сме ужасно възмутени от грешките на другите, нали?! Любопитка не е жертва! Така както тя е помагала на някои от вас тук, така вероятно Албена е помогнала на много други. Няма нужда да се изживявате като яростни защитници на едната страна само. Никой не ви е забранил тази тема, а и както виждате доста хора се включиха в нея – къде от формално, къде от истинско съчувствие. Все пак, нито едно живо човешко същество не може да издържи 24 часа в денонощието изцяло само на истинско съчувствие, защото ще се изтощи. Понякога се налага да включваме и резервите, наречени “добро възпитание” и “любезност”. И аз се включих тук и подкрепих Любопитка, но не мога да ви кажа какво точно ме е подтикнало да го сторя, може да е защото е доста по-малка от мен и това по някакъв начин буди по-голяма жалостивост. А и вероятно, защото все още продължавам да възпитавам в себе си и любезност, и формално съчувствие, които ми вършат работата тогава, когато не познавам лично хората, защото е доста трудно да си “истински добър” с хора, на които не си виждал даже и очите. Това е първият етап и от него може да се стигне и до втория, но са нужни и други, не виртуални условия. А тежката артилерия, която изкарахте тук, използвайки понятия като: Бог, милосърдие, вяра и други в този ред са ужасна манипулация, защото излиза, че на Албена са и чужди всички тези неща; а пък вие нея също не я познавате.
 Да, това е форум за подкрепа и взаимопомощ! Но и  тук е като в реалния живот – едни те харесват, други – не, на трети си им напълно безразличен, четвърти – не харесват никого освен себе си. Това се преживява! Да не мислите, че на мен ми пука, че не всички ме харесват тук?! Ни най-малко, защото отдавна съм надрасла възрастовата граница, под която мнението на хората е по-важно от моята собствена самопреценка. По-важното е, че има и момичета, които ми симпатизират – така, както толкова много подкрепиха тук и Любопитка, но вие предпочитате да се концентрирате и да хабите енергията си с допуснатата грешка на една от нас.
 Вярвайте в доброто у хората и търсете първо позитивното у другите. Грозното ни лице е нещо, което трябва да крием и от самите себе си даже.

« Последна редакция: Април 18, 2008, 20:29:44 pm от DivaRoza »
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #51 -: Април 18, 2008, 20:39:46 pm »
Дива Роза,не обиждаме Албена ,а постъпката и ,която беше груба.Тя подцени болката на Любопитка...Никой не е нападал Албена лично..Аз съм убедена че е много изживяла в живота си и съм сигурна ,че пред нейните проблеми ,ние сме направо смешни...Както има момичета които в сравнение с моите малки проблеми ,нямат никакви,но не съм се изказвала така,защото съм тук за да черпя и да давам...В семейството и работната ми среда ,не мога да се надявам на това... Аз казах че ако беше подходила по друг начин щяха всички да я разберат...А колкото до Бог,там пише че това е лично мое мнение...Не манипулирам никого...И никой не е казал че не харесва този или онзи...И мисля че тези постове са повече общи,отколкото персонални..
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #52 -: Април 18, 2008, 20:46:21 pm »
Четох, четох ... ама и аз не се стърпях от поста на Албена. Не проумявам как след такава жестока борба, каквото е водила самата тя толкова години, може да напише подобни мисли 8O 
Албена , ти може много да си преживяла, но сега когато си родила, не можеш да определяш човешката болка като слабост и хленчене. То така е много лесно! Какво означава "любопитка е мнооооого унила имам чувството, че се е предала". Ами унила е, защото човек от време на време иска да изпусне парата от напрежението, натрупвано всеки месец, изморява се от всичко. Борбата ни е безмилостно жестока и проблемите са ни много важни - да имаме семейства с поне едно детенце . Има семейства, които се разпадат точно заради тези проблеми, защото не могат да живеят с тях. А ти ще се възмущаваш на една споделена от всички ни реакция???? 8O Ти през тези години на мъка не си ли споделяла, не си ли била окуражавана, не си ли търсила помощ, не си ли се страхувала??? Ти си направила 5 опита инвитро. Много от нас няма да получат този шанс, защото нямат финансова възможност да се борят, а не защото са се предали - такъв е и моят случай. Щом ходим по клиники,правим изследвания, операции, чакаме и се надяваме, не виждам защо да не можем да си поплачем и да се отпуснем поне за малко и да се заредим отново с позитивизъм за следващия ден. За теб това може би е срамно, но за нас не е! Този сайт е създаен именно с тази цел - да си подаваме ръка взаимно. И в този смисъл няма нищо странно, че подкрепяме една от нас - тя си го е заслужила. Докато пишех през цялото време се питах ти що за жена си, що за човек си.....
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #53 -: Април 18, 2008, 21:08:31 pm »
И за протокола ще отбележа, че аз лично не съм общувала много с любопитка.Но прочетох поста й, и наистина преживявам по същия начин моята болка. И всички възмущения, които изписах относно Албена, са плод на лично недоумение как можещ да се изразяваш така, та дори и да не го мислиш??? За мен от този пост лъхаше обида!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #54 -: Април 19, 2008, 00:36:30 am »
1. Искрено и публично се извинявам :)
2. luba_boiko, не съм подценила болката на Любопитка, защо мислиш, че съм я подценила. А защо да задам въпроса отново, Вие си мислите, че болката на Любопитка е по-силна от вашата???? Знаете ли колко момичета има в тоя форум, които пишат от години, много преди Вие изобщо да сте се замисляли за тия проблеми, чийто физиологични проблеми нямат решение...... Защото аз знам, защото съм в тая среда още преди зачатие да бъде създаден. Те в по-добро положение ли са????
3. А за катето браво че е такава каквато е!На мен също ми е помагала страшно много когато започнах да пиша в зачатие Smile И винаги ми помагаше дори и само с успокоителни думи.. Е, аз съм помогнала на някой НЕ САМО С УСПОКОИТЕЛНИ ДУМИ А И С ДЕЛА :D. За това Господ ще съди.
4. Дива Розичка, благодаря ти за за подкрепата. Но не съм се объркала, не са ми грешка на езика думите.  Просто ме провокира, факта, че някои /и ти мисля, познаваш подобни примери/ борещи се от години и все още с неуспех, оставили по няколко неуспешни опита АРТ зад себе си, което занем, е последния стадий от борбата за дете, имат сили да се борят и гледат напред.???? Защо да се предаваме като има още много възможности пред нас. Както пред Любопитка. И защо едва ли не слагаме край на живота си, след като не можем да имаме собствено дете. Защо не можем да се радваме и на останалата част от живота - мъж, работа, цветя, хубаво време... Хайде сега ми кажете, че за 13 год аз нищо не съм преживяла. Просто съумчх да се съхраня / като изключим моментите след 3то ин витро, когато не исках да се събудя и нямах желание за живот, преодолях ги, защото много обичам съкровището до мен, защото ме радват вечерите с него на чашка ракийка :), защото на света има толкова много неща, които могат да се видят и да ти изпълнят душата...... да не продължавам/ :)
5. Щом Ви харесват повече сълзливите и лигави реплики от сорта "ох миличка, занм какво ти е, ти един ден ще успееш", от по-строгото и вдъхващо надежда " момиче, вземи се в ръце, изправи се, бори се, не си само ти, виж мъжа до себе си, сигурно се обичате много..."..... няма за какво да си говорим повече.
Още един път се извинявам, няма да досаждам повече

Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #55 -: Април 19, 2008, 01:04:30 am »
Борбата ни е безмилостно жестока и проблемите са ни много важни - да имаме семейства с поне едно детенце .

Благодатя, че ми каза, какъв вид е борбата ни :D :D :D, аз и идея си нямам.

Пред моето семейство не е стоял и половин секунда въпроса, дали ще сме семейство, със или без деца. За семействата стози проблем - съжалявам, ако цената на обичта ви е да имате дете......

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #56 -: Април 19, 2008, 02:00:35 am »
Ами според това как се отнасяш към познат ти до болка проблем,  аз останах с впечатлението, че си позабравила как и ти си минала през ада, защото твоето  поведение не е присъщо за една себеуважаваща се жена и меко казано не трябва да се толерира.
 Липсата на дете в един момент започва да утежнява и на двамата. Ако детето не е било важно за вас двамата и не е допълнило семейството ти, защо тогава си правила толкова много процедури????
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #57 -: Април 19, 2008, 10:44:49 am »
Албена ,аз приемам извинението ти и искам да ти кажа ,че състоянието на Любопитка беше за щастие,много за кратко...Смятам че тя сега е доста по- добре (дано не греша де).Искам да ти кажа ,че ние изпадаме често в тези състояния именно от страха че ще минем през всичко това ,през което си минала ти и още много жени като теб..Все се надяваме ,че ще стане по- лесно и когато лекар каже ,че няма да стане страховете ни излизат наяве и с пълна сила...Аз лично когато разбрах ,че само икси ще сбъдне мечтата ми,се стреснах за около 10часа...След това като че ли се успокоих и започнах да мисля как,кога и с какво ...Сигурна съм че и с Любопитка е така... При мен щастието се появи ,когато разбрахме къде е проблема и ,също как ще се реши.. Сега единствения ми страх е ,да неби да сме от онези 40%,които и след това ще трябва да се обърнат към АРТ..

Съжалявам че досаждам на аудиторията....
Също така се извинявам на всички,които по някакъв начин съм объркала или обидила..
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #58 -: Април 19, 2008, 11:26:47 am »
С какво на Любопитка положението е по-различно от това на другите момичета в клуба???
Извинявам се, ако нещо не съм дочела и недоразбрала, но....

Мисля, че всички сме на едно дередже, някой обаче са по-силни и се вземат в ръце. Моето не е било по-различно, смея да кажа, дори по-тежко. Е, не съм оревала света, борила съм се и то жестоко...
Падала съм и съм ставала, не съм ПОЗВОЛЯВАЛА ОБАЧЕ БОРБАТА ЗА ДЕТЕ ДА ПОМРАЧИ ОСТАНАЛИТА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА.
Явно хората са различни, слаби и силни....

Ауу,че сте загрозили тематааа :xАма какво е това нещо бе хора,вие акъл имате ли?Това,че някой е попаднал в "дупка"и има нужда от подкрепа чак толкова ли е неприемливо.Как може да има такава ревност и завист.....Естествено,че всички във форума по една или друга причина сме си близки и затова се подкрепяме.Имаше и други теми за подкрепа на други момичета.Не разбирам Албенче,защо точно тази за Любопитка теб те подразни?!И вместо да се извиняваш,преди това първо обмисли какво пишеш...Темата беше за подкрепа,а не дали да подкрепим или не,така че твоите разсъждения само я развалиха....
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #59 -: Април 19, 2008, 12:14:47 pm »
дълго мислих дали да се включа в темата. момичета, както проявявате разбиране към Любопитка, така го направете и към Албена! не мисля, че тя е обидила някой с каквото и да било! тя също е преминала през дългия и труден път на стерилитета, може би много повече от доста момичета тук във форума. хайде да не нападаме и упрекваме без да сме на ясно какво е вътре във душите и сърцата на останалите.
Любопитка, желая ти късмет и дай Боже по-скоро се радваш на това, за което най-много мечтаеш!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #60 -: Април 19, 2008, 13:10:35 pm »
С риск да си навлека нечий гняв, имам предложение...
Тъй като не искам Албена да си отиде или да се чувства зле, тя притежава опит, който би бил полезен на много момичета. А и аз й стискам ръцете за силата...(това е искрено)
Но тъй като никак не ми се ще цялата тази дискусия да бъде четена от Любопитка, която очевидно се намира в тежък момент и има нужда от подрепа... , а това по-скоро ще й навреди...
Та не може ли темата да се раздели на две...тази за Любопитка и всички, които искат да я подкрепят
и другата в която да дискутираме колко силни или слаби сме в дадени моменти и нуждаем ли се от споделяне, подкрепа...
Може би има друг начин за "внасяне" на предложение, но аз не го знам - простете за невежеството.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #61 -: Април 19, 2008, 13:24:27 pm »
Момичета, доста критика и нападки  се изсипаха вече тука.Не защитавам Албена, но и не я нападам.Помислете си как се чувства вече и тя, защото направо я смачкахте.Ако тя е написала нещо гадно, то вие й го върнахте десеторно. Айде да спрем вече,а? Надявам се модератор да заключи темата, защото това е втората ми молба да не се нападате,а става все по-лошо.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #62 -: Април 19, 2008, 16:53:50 pm »
Пуки,права си.
Искрено се извинявам ако съм обидила Албена.
Наистина е най-добре темата да бъде прекратена  :)
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #63 -: Април 19, 2008, 18:53:28 pm »
За финал на участието си в тази не особено приятна дискусия държа да кажа:

Албена, ако по някакъв начин съм те оскърбила моля за извинение. Целта на поста ми към теб беше да провокирам по-различно отношение от проявеното. ОСЪЗНАВАМ,че в света ВИНАГИ ще има различни мнения, поддържани от наши съмишленици, и няма никакво значение, кой е прав и кой е крив, важното е да съумеем да общуваме цивилизовано , без да водим войни или дори дребни битки! Нека стиснем ръце, защото така или иначе ние сме в един отбор.


ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #64 -: Април 19, 2008, 19:11:54 pm »
Момичета, прекрасни сте,
Стискаме ръце, въпреки, че моята цел не беше да водя война, а да вдъхна кураж с малко по-строг тон, за да излезят някой от дупката.
Радвам се, че Любопитка се е съвзела от емоционалния срив. На нея и на всички вас пожелавам много успех в борбата, не се предавайте и не падайте духом, това няма да ви помогне.

Поздрави

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #65 -: Април 19, 2008, 19:28:29 pm »
Бени, от теб има много какво да се учи. Ти ме научи най-вече да бъда силна. Но не всички са така, има хора, които имат нужда да бъдат окуражени, прегърнати, за да се почувстват по-добре и да намерят сили да се изправят. Дори повечето са така. Ние с тебе сме от другия чешит, мъжките момичета - от тези, които не обичаме да оголваме душите си, да показваме, че сме слаби, независимо, че сме стигали до дъното без да се вижда накъде да поемем. Правила съм го само веднъж и после съжалих много, защото го направих не пред хората тук, които заслужават, а на съвсем друго и враждебно за мен място (впоследствие помолих да го изтрият, защото беше написан с много сълзи, болка и любов и погазен грубо ). Пазя си този пост на компа и може би ще го пусна някой ден.
Момичета, не нападайте Бени. Не е казала нищо с лоши чувства. Може би ако я познавате като човек никога нямаше да реагирате така. Рядко се срещат толкова силни, борбени и всеотдайни към останалите хора жени като нея.
Любопитка, всичко ще е наред, радвам се, че вече си се възстановила от емоционалната дупка и продължаваш смело напред. Много скоро ще гушкаш и ти своето малко ревливо щастие! Ще видиш! Успех ти пожелавам!
Прегръщам ви всички и се радвам, че вече си стиснахте ръцете. :)
« Последна редакция: Април 19, 2008, 19:49:07 pm от cygnus »
*

    Iffi.13

  • ****
  • 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #66 -: Април 20, 2008, 02:04:56 am »
Бени, от теб има много какво да се учи. Ти ме научи най-вече да бъда силна. Но не всички са така, има хора, които имат нужда да бъдат окуражени, прегърнати, за да се почувстват по-добре и да намерят сили да се изправят. Дори повечето са така. Ние с тебе сме от другия чешит, мъжките момичета - от тези, които не обичаме да оголваме душите си, да показваме, че сме слаби, независимо, че сме стигали до дъното без да се вижда накъде да поемем. Правила съм го само веднъж и после съжалих много, защото го направих не пред хората тук, които заслужават, а на съвсем друго и враждебно за мен място (впоследствие помолих да го изтрият, защото беше написан с много сълзи, болка и любов и погазен грубо ). Пазя си този пост на компа и може би ще го пусна някой ден.
Момичета, не нападайте Бени. Не е казала нищо с лоши чувства. Може би ако я познавате като човек никога нямаше да реагирате така. Рядко се срещат толкова силни, борбени и всеотдайни към останалите хора жени като нея.
Любопитка, всичко ще е наред, радвам се, че вече си се възстановила от емоционалната дупка и продължаваш смело напред. Много скоро ще гушкаш и ти своето малко ревливо щастие! Ще видиш! Успех ти пожелавам!
Прегръщам ви всички и се радвам, че вече си стиснахте ръцете. :)
Благодаря! За нещо съвсем не по темата - а за онази вечер! Много благодаря cygnus!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #67 -: Април 20, 2008, 09:33:42 am »
Благодаря! За нещо съвсем не по темата - а за онази вечер! Много благодаря cygnus!
Iffi, онази сутрин бързият и съобразителният мод е rally_pat :) На нея благодари най-много.
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #68 -: Април 20, 2008, 11:55:34 am »
Подкрепата в такива моменти значи много...А ние това правим нали момичета... Аз се извинявам ако съм обидила Албена ... просто в такива моменти е тежко -а и самата тя го знае!Добре е че знаем кога сме сгрешили и си го признаваме..извинявай Бени!
 днес момичета чета нещо в dir.bg не е по темата ама... Живея в Южна Испания и чета днес като станах за тежка катастрофа на магистралата до нас.. Аз живея в Беналмадена..и снощи имаше толкова много полиция тук и линейки ...а какво се оказа-абтобус и толкова загинали..И едно дете на 7 години има :( толков а е тъжно..Ражда се и какво става -някакъв идиот с несъобразена скорост " блъска " детето ти в пропаст.. Много е тежко за всички загинали.. но едно дете -се още не е видяло нищо от живота си.. Много боли ... за всички,за децата...

PP: Извинявам се ако не е по темата..Просто беше важно да го споделя.. Извинявайте..