0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

тестове за бременност
« -: Януари 05, 2010, 18:35:26 pm »
Здравейте, аз искам да ви попитам- възможно ли е при отрицателен тест за бременност-да си бременна?Благодаря ви!Форумът ви е чудесен-благодаря че ви има.
*

    kurabiika

  • **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
Re: тестове за бременност
« Отговор #1 -: Януари 05, 2010, 20:00:24 pm »
Здравейте, аз искам да ви попитам- възможно ли е при отрицателен тест за бременност-да си бременна?Благодаря ви!Форумът ви е чудесен-благодаря че ви има.
Възможно е,ако теста е направен твърде рано.Повечето отчитат бледа втора черта,на първия ден от закъснението(в общия случай на 15 ден след овулацията).Ако си много нетърпелива,можеш да направиш кръвен тест на около 10 ден,при него има по-голяма точност.
Re: тестове за бременност
« Отговор #2 -: Януари 07, 2010, 19:31:41 pm »
Благодаря за отговора!Но вече 15 дни ми закъснява.Ходих да ме видят на видеозон- вижда се само маточна лигавица, казаха ми да изчакам още 1 седмица и токава ако не ми дойде да отида пак да ме прегледат.Имам 2 спонтанни аборта мин. година и вече не смея да се зарадвам докато не минат поне 4-5 месеца.Сърцето ме боли като гледам майките с колички- искренно им се радвам и завиждам.Като че ли и моят мъж загуби кураж, предаваме се и двамата на съдбата и на Господ.Благодаря че ме изслушвате и разбирате- много е важно в такъв момент. :(
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #3 -: Януари 07, 2010, 20:39:11 pm »
Казваш че имаш два спонтанни аборта :(.
 Аз също имам два ранни спонтанни аборта. Правихме всички изследвания. При мен не се откри причината. Излязоха само НК клетките завишени.
Правила ли си изследвания (имунологични и генетични)?
 Открихте ли причината?
*

    kurabiika

  • **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
Re: тестове за бременност
« Отговор #4 -: Януари 07, 2010, 22:02:24 pm »
Не съм компетентна относно спонтанните аборти,някои от другите момичета могат да ти помогнат там.Но относно закъснението,ако бях на твое място щях да си направя веднага кръвен тест-поне да знаеш положението със сигурност,няма смисъл да се измъчваш с чакане при положение,че ти закъснява 15 дена.А иначе и на мен 1-2 пъти в годината ми закъснява по много дни,аз си го обяснявам с не спукан фоликул,който започва да се превръща в киста,но по-късно се пука сам и ми идва.Това обаче се вижда на вътрешен ехограф и би трябвало лекаря,който те е гледал да го каже,ако е така.Не се сещам друго сега,но пиши как вървят нещата и не се притеснявай да разбереш истината.Но наистина трябва да направиш необходимото,за да разбереш причината за спонтанните аборти и то при специалист,а не при случаен гинеколог.Успех!!
Re: тестове за бременност
« Отговор #5 -: Януари 08, 2010, 20:45:31 pm »
Здравейте , прибирам се от работа и сядам да отворя форума.
Като ме гледаха на видиозона дали нямаше да се види ако имах киста на яйчниците? А те ми казаха само - маточна лигавица има в матката и това е. Нека да мине 1 седм. и ако още не ми е дошла "лелката"/както я наричат някой/ще ходя пак.Аз съм от малък град и дали са големи специалисти нашите гинеколози не мога да кажа точно- не съм имала причина д ги търся до сега.Решила съм този път да не пия нито едно хапче- каквото е писано това ще стане. При спонтаните ми аборти- какъвто медикамент ми изпишат това пиех-но защо? Разочарование всеки път - на всяко закъснение. Имаме си едно детенце до сега ако имаме шанс да си родим още едно- дай Боже, ще съм много щастлива.благодаря ви много, много е важна вашата подкрепа за мен.
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #6 -: Януари 13, 2010, 12:32:38 pm »
Аз лично когато ми закъсня ползвах първо прехваления Шуърчек, който отчете отрицателен, найййй-отрицателния тест който съм виждала.След това (следващата сутрин) направих най-простия тест, който имаше в аптеката и излезе малко по-бледа от контролната черта, но си беше втора.
Първият видеозон - допотопен - нищичко не се виждаше,само убеделена лигавица, вторият обаче вагинален и мнооогоо напреднала техника (според мен) се видя сак.
Може би съм малко закъсняла с мнението, но поне е от личен опит. :flower:

Re: тестове за бременност
« Отговор #7 -: Януари 14, 2010, 15:27:03 pm »
Благодаря много за мнението.Беше ми много полезна вашата подкрепа!
Re: тестове за бременност
« Отговор #8 -: Януари 14, 2010, 15:37:45 pm »
Вече почти 25 дни ми закъснява, не смея да си направя още един тест- просто да не се разочаровам пак, ще изчакам седмицата и тогава ще отида направо на преглед-дано Боже да се вижда нещо.
Не съм правила генетични и др. изледвания- гинеколога ми каза че при 3 спонтанни аборта ги праща на изследвания - на мен ми остана само един път и трябва да ходим на такива.Ужас!!!!!!Не смея да си помисля, че ще ми се наложи. :(
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #9 -: Януари 14, 2010, 17:24:54 pm »
petisimo, 25 дни е доста голямо закъснение!При такова закъснение трябва задължително да посетиш гинеколог, дори и да няма бременност.
Аз лично ти желая закъснението да е от това, което очакваш!!!
Можеш да бъдеш каквото решиш,
ако егото свое ти победиш.

Re: тестове за бременност
« Отговор #10 -: Януари 15, 2010, 22:51:53 pm »
Здравейте момичета. Трети ден вече ми закъснява цикъла, а по принцип ми е супер точен, на деня или на другия ден максимум. Отделно от това имам леко слузесто слабо течение, червеникаво, но не е цикъл в никакъв случай. Няколко дни ме боля корем и гърдите, сега е по-слабо. Вчера си прави тест, Шуърчек, абсолютно отрицателен. Сега вече съм в шах. Много се надявам да се окажат две чертички, но тези симптоми много ме объркват и вече не зная какво да мисля. Другата седмица ще ходя и на преглед, ако все още го няма МЦ, но мразя да съм в такова неведение.
Стискайте палци.
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #11 -: Януари 16, 2010, 10:00:28 am »
mimes , аз бих те посъветвала когато имаш път към аптека да минеш и да си вземеш не шуърчек, ами някой от "простите" тестове  :wink: От сърце ти желая да видиш  2 чертички :goodluck:

*
Re: тестове за бременност
« Отговор #12 -: Януари 17, 2010, 13:31:58 pm »
petisimo75, направи тест. И какъвто и да е резултатът отивай на лекар.

Аз лично съм доволна от шуър чек. Винаги е показвал правилно. Ползвала съм едни ранни тестове и те дадоха отрицателен резултат пък си бях бременна от всякъде.

и второ щом имаш два аборта, хич и не чакай трети, ами взимай мерки и се насочи към специалист по стерилитет. Те се занимават не само с проблемно забременяване, но и с проблемно износване.
Стискам ти палци!
Re: тестове за бременност
« Отговор #13 -: Януари 17, 2010, 13:45:30 pm »
petisiomo75 желая ти от все сърце причината за закъснението да е бременност и тя да ти донесе така желаното човече. Надявам се да ме извиниш, че ще използвам твоята тема, но и аз като теб се лутам.....
днес си правих тест за бременност, тъй като имах странни симптоми вчера и днес. малко е рано- днес е последния възможен ден, в който ако ми дойде ще  е нормално. Но незнам какво да мсиля-да се радвам ли или не, втората чертичка я виждам, въпреки, че не е ясна като контролната, но все пак е изразена и розовее. Тъй като нямам опит с тестовете- това по-скоро за положителен ли е или за отрицателен. До сега съм правила само още веднъж тест той си беше отрицателен- но втората черта изобщо не розовееше. Какво да мсиля?
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #14 -: Януари 17, 2010, 14:22:42 pm »
Щом има втора линия, макар и бледа,( ако тестът е направен по правилата и втората линийка се е появила в рамките на 5 минути или колкото там пише на упътването) значи си бременна.
*

    kurabiika

  • **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
Re: тестове за бременност
« Отговор #15 -: Януари 17, 2010, 21:26:19 pm »
Petisimo75 какво става с теб,отиде ли на лекар? Страха от изследвания е неоснователен-по-добре да знаеш какво е положението и с какво се бориш ,отколкото да чакаш да се случи отново.Отиди при специалист в по-голям град,разучи нещата,провери кой е добър такъв и не се страхувай.Надявам се искрено да си бременна и не рискувай да чакаш,лекарите могат да ти помогнат всичко да мине успешно,това им е работата все пак.Успех и пиши.
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #16 -: Януари 20, 2010, 18:01:34 pm »
Здравейте момичета!
Токущо се регистрирах :wink:
Сравнително скоро започнахме с бебеправенето, поради тази причина си водя и овулационен календар в сайта ви. Тази сутрин си направих ранен тест за бременност и показа  :bfn: Тестът беше за ранно отчитане, но имам още 2 дена до МЦ. Не искам да търся симптоми, но чак сега разбирам какво е да чакаш всеки месец!
Желая успех на всички и много бебета! :D
Re: тестове за бременност
« Отговор #17 -: Януари 21, 2010, 08:49:53 am »
Здравейте, не писах защото ми дойде МЦ и отново разочарование, просто не се наложи да ходя на лекаря, седмицата която трябваше да отида ми дойде.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. това е .Ще се насоча към по- големи специалисти в др. град, за да решат какво става с мен.Може и психическата нагласа да провокира това закъснение- незная вече какво да мисля. Благодаря на всички за подкрепата и се радвам, че моята тема стана интересна и дано помогне на някой друг.Желая ви късмет и радост, дано всеки гушне по едно бебенце/може и две/и да му се радва.Честит бабин ден на всички раждали жени.
*
Re: тестове за бременност
« Отговор #18 -: Януари 21, 2010, 12:03:40 pm »
От къде си? Ще те насочим към добри специалисти в близост до теб.
Re: тестове за бременност
« Отговор #19 -: Януари 24, 2010, 11:47:57 am »
Здравейте, от Добрич съм. Но вече незная къде има добри специалисти, всеки гледа паричното ти състояние.Блогодаря Ви, че Ви има. Радвам, се че темата стана интересна и дано е полезна за други. Желая късмет на всички.