0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
след инсеминация, на другия ден може да се прави секс.Имайте предвид че тук само спермата е вкарана в матката.Яйцеклетката има да пътува и изобщо няма проблем на другия ден да се прави секс,а и на по-другия дори... :wink:
*
И на мен като на камето79 ни бяха казали двата дена след инсеминацията да правим секс, за да се покрие овулацията. После слагах утрогестан до теста, така че не сме правили.

Успех с инсеминациите!

Аз имах леко кървене и не беше удачно да правим секс, после почнах утрогестан, но ми предизвика алергия и пак не правихме нищо. Абе мани, сега започвам подготовка за второ инсе, пък ще видим как ще бъде, ако не кървя, ще си действаме с кеф  :lol:.
А вас боля ли ви инсето? Аз припаднах по време на процедурата от болка и после бях бяла като платно и съвсем нямах дори мисъл за кексче.
Доки нищо не ми каза - може ли-не може ли...
*
Малко офф за бисерче: Мила, нито ме боля, нито усетих нещо, нито кървене имах. Само дето до бременност не се стигна, ама това не беше неочаквано. Успех следващия път!

*

    eagle

  • ****
  • 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Първият ден на инсеминацията забраниха да се прави секс, но на следващия, когато беше реинсеминацията, докторът каза, че е желателно да се прави още същата вечер, както и на следващия ден. Така участват в процеса повече сперматозоиди и шансът се увеличава. Аз нямах кървене, а на втория ден леко кафеникаво зацапване.
*
мен ме боля.шийката ми беше навътре  и трябваше да ми я дръпнат.Предполагам,че и при теб така се е получило. бях много приятно изненадана,когато на трансфера не исетих нищо. обаче те опставят инжекция преди трансфер и мускулатурата се отпуска...така де ,шийката