0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета! Ето, че се реших да пробвам и с нетрадиционни методи - акупунктура! Моля Ви, който е бил при акупунктурист в София за генекологичен проблем (моят е ендометриоза) или има някаква полезна актуална информация да я сподели! Очаквам отговора ви с надежда!
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Д-р Ликсов в  клиника " МАЛИНОВ"!
Но,не мога да кажа дали може да помогне за твоя проблем .
Говори с него.
Успех!


Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Благодая, ти Вали! Сега ще разуча за 'Малинов'. Някой друг да има предложение? :-) :wink:
сав, виж какно открих, но още не съм ходила. Засега ми вдъхва надежда и мисля да го пробвам в най-скоро време и ще пиша задължително.
http://zdravec.info/
И аз съм с ендометриоза и на инжекции и съвсем ми се объркаха хормоните. Имам вътрешно усещане, че подобно лечение от професионалист е това, което ми трябва... ще видим
*
Мерси, Сами, а някой от личен опит да е бил при някой, който да му е помогнал ?
*
SAB-f, аз съм правила акупунктура при д-р Ликсов. Мога да та кажа, че е страхотен. Той е завършил медицина в България, всъщност е хирург, след това е учил 5 години в Китай акупункура. Трябва да говориш с него, за да питаш дали ще ти помогне. Всъщност бях при него за да откажа цигарите. След първата акупупкура наистина много ги намалих, но за втората се тръшнах болна и така си прекъснах самата процедура. Понеже си има точно определени дни, в които се ходи иначе няма ефект. Спомням си, че тогава ми стимулираше и някакви точки, понеже се готвех за инвитро. Не знам дали може да ти помогне за ендометриозата, но поне мисля че няма да те излъже и човекът си има образование и не е шарлатанин. И все пак работи именно с момичета, които имат проблем със забременяването, тоест запознат е с нещата.
Искам да ти кажа, че е много спокоен, мил и приятен. Аз съм ходила при него цялата скована от нерви и като мине сеанса една спокойна, даже на самата акупункура съм се унасяла. Не, че ти хваля доктора, това е моят личен опит.
*
Благодаря ти, звучи много добре!!! Точно това искам да чуя, личен опит. Надявам се, че е сменял иглите редовно при всяка процедура, забелзала ли си това? Защото има някой акупунктуристи, които не го правят.
Поздрави   :balk_602:
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Да, разбира се!
Но все пак съм скептична към този вид "лечение" на ЕМ.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
SAB-f, на всяка процедура пред мен лично е отварял опаковката на всяка игла. Аз първия път като отидох при него той ми каза, че процедурата е скъпа именно поради тази причина, че самите игли са много скъпи и се ползват еднократно!
evro, аз също си имам особено мнение за не традиционната медицина. От друга страна пък съм на мнение, че човек когато има проблем и е изчерпал всички традиционни възможности, трябва да опита и други начини.
Надявам се да съм разбрана правилно. Подчертавам, че казвам личен опит, не обещавам че ще помогне.