0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

днес си взех резултата от изследването за хламидии :balk_144:и познайте и двата вида са в" гранични " :ask: косата ми настръхна.Как да го тълкувам този резултат.Оплаквания нямам ,но започнахме работа   за бебе,а сега тази гадост.Някой може ли да помогне със съвет ,моля.
« Последна редакция: Май 16, 2008, 19:00:24 pm от mini »
Re: привет на всички /б.м. съвет за хламидии/
« Отговор #1 -: Май 16, 2008, 22:48:54 pm »
Не се притеснявай, занеси си резултатите на АГспециалист, за да ти предпише лечение. Най-вероятно ще ти изпише Сумамед, помоли го да ти даде и нещо превантивно срещу гъбички, както знаеш след употреба на антибиотик се създава благоприятна среда за гъбите. Добре ще е и мъжът ти да си направи изследване, а не автоматично да започне да приема предписаните на теб лекарства, защото хламидията е особена гад и дори при постоянни контакти е възможно да не се закачи за партньора. Няма нищо страшно, важното е, че си го открила в началото и ще бъде страшно само ако не предприемеш адекватно лечение. Успех!
Re: привет на всички /б.м. съвет за хламидии/
« Отговор #2 -: Май 18, 2008, 21:08:09 pm »
Много благодаря за съвета!Дано си права и болеста да е в начален стадий,или да е "заспала".Още утре отивам на гинеколог.А доколкото се отнася за партньора,доколкото чета тук във форома,най-добре и двамата да се лекуват ,дори резултата на единият да е (-).Или поне с по-ниска доза?