0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много се радвам за д-р Шефкетова,дано всично е наред.А някой да знае пациентите й на кой ще ги прехвърлят?
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Момичета, как да стигна от семинарията до клиниката, доколкото се ориентирам трябва да хвана автобус 102 и да сляза преди да тръгне към овча купел, и оттам пеша една спирка.Но така ли е, и след спирка красно село на коя спирка да сляза и колко е пътя пеша ориентировъчно?
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Силванче,
Ето линк от бгмапс: http://www.bgmaps.com/map/sofia
Твоята спирка е най-долу на картата на ул. "Житница". Цъкни двете кръгчета (спирки) и ще видиш че там спира автобус 102. Дано да ти е от полза. Според мен си има ходене, но пък щом ти е директен автобуса (без прекачване) е добре.
Радвам се да те видя в тази тема!  :D
« Последна редакция: Март 11, 2015, 13:59:59 pm от Miriam »
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Благодаря ти!

Да разбирам , че след спирка красно село има още една спирка ап земляне и слизам на балканстар  спирк.
Ако е по- бързо от тази спирка да хвана 83 автобус, но на коя спирка да сляза после, и така пък бързо ли се стига?
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Незнам за по-бързо,но 83 ти спира по близо до клиниката и имаш съвсем малко ходене пеша.Спирката е точно след Земляне.Името и май е Балканкар.Балканстар е друго :)Не беше ли представителдтвото на Мерцедес за България?
Та клиниката се вижда от тази спирка.Голяма кафява сграда.Завиваш надясно по булеварда и трябва да го пресечеш после.Ул.Блага вест е първата пряка отсреща.
*
Разстоянието от спирка Балканкар и болницата не е голямо. Аз слизам там от маршрутката и вървя не повече от 6-7 минутки. Няма смисъл да чакаш друг автобус.
*
Силванче, няма нужда да хващаш друг автобус. Слизаш със 102 на спирката, точно преди светофара (втората след Красно село). От там до клиниката не е далече. Ще загубиш повече време да чакаш друг автобус, който ще ти скъси с много малко разстоянието.
Пресичаш булеварда и тръгваш надясно. След бензиностанцията има светофар, където завиваш наляво и там е клиниката.
« Последна редакция: Март 12, 2015, 16:52:30 pm от mgstra »


Здравейте, момичета,
Не знам към кой друг да се обърна, затова реших да пиша тук - в понеделник ми правиха контролна биопсия (при д-р Персенска). Тя ми каза към вторник, сряда да пратя смс за резултата. Във вторник пратих смс и получих отговор "не е готова", в сряда пак пратих, в четвъртък също, но нямаши никакъв отговор. Усещам че цикъла ми ще започне, а все още нямам резултат и не знам за кога да си записвам час и какво да правя.  Какво ще ме посъветвате - пак ли да пращам смс,  на регистратурата ли да звъня,  на имунолозите ли... и аз не знам вече.
Здравейте, има ли някой който е вливал ОКТАГАМ, Интересува ме кога е правил вливките-в коя седмица и колко време продължава самото вливане и имал ли е някакви странични ефекти. Благодаря предварително!
slavena.t много рано си писала.На мен ми казаха да пратя смс след 4-5 дена и ми отговориха след 2 дни.
Д-р Персенска ми каза вторник, сряда да и пратя смс, но не уточни кои вторник или сряда. Аз се притеснявам тъй като ако е ок биопсията трябва да запиша час за 2ри,3ти ден от цикъла, а днес ми започна зацапване, което предшества МЦ и е много вероятно да изтърва момента...
За жалост и при мен стана така.пратиха ми смс,когато ми беше  пети ден от МЦ и така пропуснах 1 месец.Можеш да звъннеш на телефона за информация за изследвания и ако е готово изследването тогава да пишеш на докторката.
Здравейте, има ли някой който е вливал ОКТАГАМ, Интересува ме кога е правил вливките-в коя седмица и колко време продължава самото вливане и имал ли е някакви странични ефекти. Благодаря предварително!
Аз вливах в 7с2д. Не си спомням, но мисля че беше около 2 часа и 30-40 мин. Аз вливах 10 мг. Нямах никакви странични ефекти, станах, тръгнах си, все едно нищо не е било. Аз вливах заради проблем с една от молекулите, след вливането се нормализира, т.е. според мен, добре повлия. Имунолозите ми споменаха, че допълнителен ефект оказвало против вируси и настинки ( аз все си мислех, че с него подтискат имунитета), но действително устисках цяла зима да не се разболея, при положение, че всички около мен бяха болни. Няма от какво да се притесняваш, освен от цената, на мен ми струваше 970 лв.
*
Здравейте, бихте ли ми разяснили какво представлява микробиологичната биопсия, на кой ден се прави и колко струва?
Здравейте, от доста време се чудя дали да се включа и аз в темата и днес се престраших.
Имах ЗЕТ на 07.03 при др.Стаменов, всичко мина чудесно на 12 ден ЧХГ 725.9 на другата сутрин прокървих, излезе каквото излезе и спря. На другия ден направих уринен тест и имаше втора бледа чертичка Надеждата не беше умряла в мен ,че поне едното е все още там до вчера. когато прокървих отново и така днес сме на преглед за да видим какво става и кога ще правим следващия трансфер. Това ми е първи трансфер в Надежда, и се надявах силно да е и последен но уви :(. Имам преди това 2 в Пловдив. Преди този ми сложиха ПБМЦ , и на акупунктура ходих . Общо взето всичко което трябваше.
Понякога се чудя дали Бог ни е забравил, защото на хората които толкова силно искат дете , той не им го дава, а на онези които ги убиват, тормозят и изоставят той дава. Е надеждата умира бавно , но все още има малко останала в мен.
Благодаря ви ,че ме излушахте:)
ХУбав Ден
mira_masleva, дано ембриончето да е още в теб и да се развива!

Трудно е, да. Особено като виждаме колко безотговорни родители има, не само сред ромската общност. Но и на нашата улица ще изгрее слънце. Вярвам в това  :D
Благодаря много little_rabbit . Нямаше нищо :( Док каза че е от ембриона, продължаваме напред.
Най-вероятно ще иска да направим хистероскопия.

Благодаря
Лека Вечер
Здравейте момичета! Има ли някой представа дали се правят биопсии в събота и неделя? Извинявам се, ако звучи глупаво, но мисля, че точно тогава ще ми е денят... Благодаря предварително !!!
*
Благодаря много little_rabbit . Нямаше нищо :( Док каза че е от ембриона, продължаваме напред.
Най-вероятно ще иска да направим хистероскопия.

Благодаря
Лека Вечер

 :bighug: :bighug: :bighug:
*

    sunita_30

  • **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
Здравейте, бихте ли ми разяснили какво представлява микробиологичната биопсия, на кой ден се прави и колко струва?

Здравей disi,скоро ми правиха такава биопсия,в кабинета където се преглежда,като ендометриалната биопсия ако си правила,взема се тъкан от матката и се изследва за кандида и други патогенни микроорганизми,не е болезненена,може да имаш малко зацапване след това.Струва 80лв.Излиза за около 3 дни.