0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #920 -: Декември 20, 2019, 22:21:39 pm »
Тери, браво на теб и на колегите ти.
Иска се смелост и кураж, да се изправиш пред хората и да им говориш за непознати за тях неща.
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #921 -: Декември 21, 2019, 14:13:59 pm »
Благодаря ви на всички! Прекрасно е като ни поръсвате с прашец и пишете в темата, голяма подкрепа сте ни!
Тери, поздравления! Достойна постъпка, голяма кауза!
Хрис, стискам палци!
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #922 -: Декември 21, 2019, 17:36:58 pm »
Хрис, добре ти изглеждат показателите. Ох, дано! Стиснати палчета от мен. Мина супер- много се стараха децата, музиката беше чудесна имаше и медалисти от гимнастиката. Аз си поревах на по-трогателните моменти. Не ми се беше случвало досега, на публично място да се изпусна и то в толкова тясна зала( яко натъпкани бяхме). Татяна, благодарим за прашеца. От твоите уста, в Божиите уши! Погали коремче от нас. Момичета, аз пък от вчера имах лека темп 36.6 ( но си я усещам), днес ме мори -върви към 37. Принципно аз високи Т вдигам и чак се изненадвам от себе си, че така ме мачка.Питах с вибрамицина какво мога да взема ако стигна 38 , но още отговор нямам.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #923 -: Декември 21, 2019, 18:12:32 pm »
Лина, това не е температура. Можеш да пие всичко, ако минеш 38С. Парацетамол и компреси най-добре.

Хрис, 4 е чудесна бройка. Дано да са хубави.
Голям път ще му ударите. Да вземете за останете там, а?
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #924 -: Декември 21, 2019, 18:36:49 pm »
Да, бе Павла. Аз затова така се чудя и го споменавам. Чак очните дъна ми парят. Изморена съм и поспалива- някой вирус сигурно. Същото каза и доктора.
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #925 -: Декември 21, 2019, 19:57:58 pm »
Благодаря ви за подкрепата :-)
Павла прибрахме се вчера и добре, че го решихме да се приберем :-( ...
Утре вечер ще пътуваме за Турция и на 23 ( понеделник ) е прегледа. Надявам се тогава да останем :-) ...
Бия си инжекциите чинно. За сега нямам проблеми. Само малко се спекох тая вечер, че в 18.00ч  трябваше да бия Мерионала и Цетротида  пък съм сама. "Леко" се припотих понеже нали трябва да  е бистра течността. Смесих Цетротида и той седи на парцалчета, после стана мътен еле се избистри по едно време. 10-на минути ми се видяха като вечност.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #926 -: Декември 21, 2019, 20:45:15 pm »
Хрис, всичко ще се нареди.Много се радвам на стимулацията ти и как вървят нещата.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #927 -: Декември 21, 2019, 23:52:14 pm »
Кукапетал, колко бебоци ще трансферирате, говорили ли сте? Дано е последната права и при теб. Стискам ти палци за силно начало на 2020г.
Хриси, 4 са супер бройка, при все че лекарите в България дори не се опитаха да пробват и един да изкарат. Дано има вътре и 4 зрели яйцеклетки. Дано, дано. Цитротида на мен започнаха да ми го изписват на 14мм фоликули. Имах примерно едни по 14мм и други по-малки и той забави вдигането на ЛХ, докато се изравнят по размер. Как се чувстваш ти? Доста пътувате и сигурно е много изтормозващо цялото нещо. Нали знаеш сега никакъв секс да не спукате фоликулите. За мен най-стресиращо от стимулациите е последната инжекция, която таймира за пункцията. Май Декапептил ми биха. Нея трябва точно в определен час да я бием и като че ли от всичко в стимулацията изисква най-голяма точност. Разказа ми една сестра за жена, която си била инжекцията по-рано, защото щяла да излиза вечерта и като отишла на пункция и фоликулите й се били изпопукали.
Успех момичета, стиснала съм всичките си палци за вас. Дано по Коледа наистина стават чудеса.
Благодаря и на момичетата, които ни поръсиха с чудеса.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #928 -: Декември 22, 2019, 13:34:49 pm »
Тери, предполагам, че 2 ще ми върнат. Аз пак имам драми с холестерола 5,40 ми е LDL холестерол при граница до 3. Когато пиех добавката влезе в норма, след спирането й пак се вдигна, гастроентерологът ми каза, че няма изследвания как влияе върху плода, колко време се освобождава от организма и не ми препоръча да я взимам сега, като ми предстои ЗЕТ. Според него имам проблем с метаболизма и от там и влошени ALAT и GGT. Изключихме автоимунни заболявания. Започнах на гладно да хапвам кисело мляко с ябълков пектин, дано помогне. Ако имате някаква информация - рецепти за понижаване не холестерола, ще съм ви благодарна.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #929 -: Декември 22, 2019, 16:49:56 pm »
Kukapetal, мои колеги са с проблемен холестерол, който по-скоро е придобит с възрастта. Няма причина, която да го предизвиква. Единият никога не е пил алкохол, не яде мазно, но е с висок холестерол. Беше на диета с пектин и разни други бабини рецепти, но никаква промяна. И двамата водят заседнал начин на живот. Единият преди е тренирал и не е имал проблем с холестерола. Може би физическата активност има връзка, но при всеки ще е индивидуално.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #930 -: Декември 22, 2019, 17:38:11 pm »
 И аз от тази година съм с холестерол малко над горна граница ( мъжът ми и той из ония дни  на профилактичните лъсна с холестерол  малко над горна граница ).
Не знаех, че се влияе от автоимунно заболяване ( нали съм с Хашимото) .   Ендото и личната нему обърнаха никакво внимание. Нито се храня с кой знае какво мазно, ако пия алкохол е половин, една чаша винена вино и то не всеки ден, а моя пие само биричка и не прекалява.
 Явно наистина може да е от заседналия начин на живот, а при нас и възрастта ни си оказва явно влияние. Четиридесетака гоня, а моя ги навърши оня ден.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #931 -: Декември 22, 2019, 17:58:09 pm »
Момичета, желая успех на всяка една от вас, стискам палци всичко да се развие както си мечтаете и веселу празници.
Teri ти кога ще ходиш при Даскалов?
Тези дни снаха ми ми говори за няйакъв гинеколог Сидеров от Софиа, който бил много добър и ме навива да съм ходила при него. Аз съм си доволна от Даскалов, януари живот и здраве ще пробваме пак да таймираме цикъла и ако и този път не стане, незнам.....
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #932 -: Декември 22, 2019, 18:34:47 pm »
Мц ,Сидеров не съм чувала,репродуктивен лекар ли е,или просто АГ?Да не е Сигридов?
Пробвайте с таймиран цикъл,ако не стяне се ориентирайте към постъпки за фонда.
Хрисче,нищо му няма на вашия холестерол.Айде да пишеш след прегледа🤞
Кукапетъл,наш приятел свали холестерола много бързо с диета и тоя пектин.Ама той само на луканки ,ракия и вино караше.Та май спирането на последните три помогна повече от пектина.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #933 -: Декември 22, 2019, 18:40:46 pm »
Мц, аз ще ходя като ми дойде пак цикъла за проследяване на фоликолуметрия, да видим имам ли дефект във фазите на цикъла.
Според мен ти е говорила за д-р Сигридов. Почети за него и сама си реши. Аз не бих пътувала до София само заради това, защото то няма да е едно пътуване само, особено след като имаш д-р Даскалов под ръка.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #934 -: Декември 22, 2019, 18:55:08 pm »
Аз не бих отишла при него ,ако ще и под прозореца ми да е.Сигурно има много деца родени с негова помощ,той е по проблемни бременности,повтарящи се аборти ,ей такива.Може и да е добър специалист,ама шофираше дрогиран с кокаин.Не е клюка,има сума ти статии за тая случка.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #935 -: Декември 22, 2019, 19:33:16 pm »
Да Сигридов се казва, объркала съм се.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #936 -: Декември 22, 2019, 20:37:02 pm »
То не е едно и две при него, доколкото съм чела, но не исках да давам мнение без да съм ходила. Но и аз не бих отишла. Знам, че и той като  доц. Русев си твърди разни неща без да са доказани. Затова и си спрях Иногинола като слушах доц Русев и цикълът ми се побърка отново.  Та в този ред на мисли си мисля, че може би има някаква неотключена ПКЯ при мен, но ще видим. Брат ми ме зарази с някаква настинка. Ако не се влоша, така че да ми повлияе на бактериалното състояние, в петък смятам да ида за микробиология.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #937 -: Декември 22, 2019, 20:48:33 pm »
Благодаря ви за инфото момичета!
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #938 -: Декември 22, 2019, 21:05:46 pm »
Всеки сам си решава, но и аз не бих отишла, ако ще пари да ми дават. Такива ренесансови фигури, които разбират от всичко, които дават гаранции и в 10гс виждат проблеми с мозъците и не само на бебетата- мерси. За карането на кокаин и алкохол...как ли работи тогава.


Тери, дано всичко да е наред с МБ. Какво ще правиш ако е ок? Трансфер?

Кукапел , не си толкова зле.  Полезни мазнини яж, по една чаша хубаво червено вино, омега 3 взимай. Диета. А колкото, толкова.

Успех на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #939 -: Декември 23, 2019, 12:29:18 pm »
Кукапетал, освен всичко друго, добавянето на канела към менюто понижава холестерол. Баба, лека й пръст , беше доволна. Дано помогне! Само, че при бременност не се препоръчва!!! (Дано не можеш да я ползваш :) ) Мц, докато още се чудех къде да се насоча, един колега ми беше казал за Сигридов, издирих къде работи и когато се обадих за час, ми казаха, че вече с "опити" не се занимавал, само вече бременни със проблеми. Това е инфо от около   година, година и половина. Ако Даскалови ми бяха под ръка, не бих ги сменила, но ти си преценяш. Тери, на мен лично настинката винаги ми се отразява на МБ- дано е само лека при теб. Сега като каза за иногола, се сетих , че не съм купила исофолика пффф. При нас пък само проблеми хора, сега от починала леля дойдоха дългове, счупи се половината къща...та... купона не свършва. Хич не ми е Коледно, нито бебеправещо - ще го кажа тук, защото навсякъде другаде, аз съм опората... А можеше сега да избирам креватче и комплекти за изписване. Още не са ми се наместили червата и като мърдат все едно ме рита. Не мога да ви опиша какво изживявам всекидневно. С Митко сме пред раздяла, не желая да се прибирам в нас. Не се давам лесно, но като от всички фронтове само проблеми ме чакат малко ми се губи смисълът в баланса и всичко.Но и това да го оставим настрана, физически не издържам вече. А трябваше да починем няколко месеца. Притеснявам, се че всичко това ще ми се отрази на О, цикъл , хормони. И дори да почнем с опитите, пак ще влезнем в онзи цикъл на неуспех. От цялата тази черна серия , не знам точно в какво състояние ще излезна.
« Последна редакция: Декември 23, 2019, 12:38:24 pm от Lina88 »