0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #80 -: Февруари 08, 2013, 11:23:23 am »
За съжаление и аз смятам, че ЧХГ-то не се е удвоило, което не е добре. Дано наистина да е грешка на лабораторията.
  
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #81 -: Февруари 09, 2013, 09:01:10 am »
Вчера бях при доки. гледа ме с вагинален видеозон ,за сега не вижда нищо нито в тръбите,а лигавицата на матката е удебелена,викаме другата седмица към 14 февруари,но ако имам болки или ако имам някакво кръво течение трябва да съм при него веднага.В понеделник нов кръвен тест в друга лаборатория.Но се сетих че като бях бременно с дъщеря ми,трябваше на 13.11 да ми дойде но не дойде и бях убедена че съм бременна,на 01.12 отидох направо на лекар и нищо не се видя освен пак удебелена лигавица и тогава си направих и теста който беше положителен,след това на 08.12 вече се видя направо сакчето и ембреончето и вървях тогава с близо две седмици назад и след това си ги наваксах ме.Но сега ще видим как ще се развият нещатата. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:  
« Последна редакция: Февруари 09, 2013, 09:03:42 am от marina vdb »

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #82 -: Февруари 09, 2013, 10:30:10 am »
Марина, надявам се всичко да се развие благополучно и наистина като отидеш отново на преглед да се види сакчето и ембриончето. Пусни още един кръвен в понеделник и дано този път хормонът да е нараснал както трябва.

P.S. Ще ти дам един пример с моята бременност и моите кръвни тестове. Аз когато разбрах, че съм бременна си пусках кръвни през 2-3 дни. Пуснах някъде 4 или 5 теста. Бях се толкова наплашила от предишната ми извънматочна, че не исках да рискувам. Първият, вторият и третият нарастваха супер - за около 1,5 дни средно. Когато пуснах четвъртия кръвен, обаче, направо се шашнах - нивото нарастваше за около 4 или 5 дни. От там в лабораторията, за да проверя дали не е някаква грешка. Те казват, че при тях всичко е коректно. Когато пуснах 6-тия кръвен вече се успокоих. Нарастваше както трябва. Така и не разбрах, какво се случи с въпросния кръвен. Наистина допускам, че може да е лабораторна грешка, но те просто не си признаха.

Надявам се, че и при теб ще се окаже нещо подобно. Стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Извинявай за дългия пост :)
  
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #83 -: Февруари 09, 2013, 12:41:44 pm »
Миличка моля се за теб,искренно вярвам ,че всичко ще е наред! :bighug: :bighug: :bighug:
*

    dida771

  • *****
  • 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #84 -: Февруари 09, 2013, 21:39:14 pm »
 :bighug: :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #85 -: Февруари 12, 2013, 13:49:05 pm »
Само така почивка ,релакс :balk_126: и всичко ще бъде наред,много се моля за това! :balk_81: :balk_21: :hug2:
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #86 -: Февруари 12, 2013, 14:14:02 pm »
Марина, как си мила?
Ходи ли пак на лекар? Той какво каза за това зацапване?
Надявам се всичко да бъде наред.
  
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #87 -: Февруари 12, 2013, 17:05:41 pm »
Ами момичета какво да ви кажа.От събота ми прицапа,а в неделя ми текна леко алена кръв,след като целия ден лежах намаля и честно да ви кажа си мислех че всичко е свършило,но моя мъж се бъзикаще че карам цветна бременност.После говорех с една позната която третата й бременност беше такава и разбра в трети месец и като и обясних как е при мен ме накара да си направя тест,и по обяд го направих и още 3мин. излезна втората чертичка вече по ясна от предните.От там при доки който е в съседният град и ми изписа но-шпа и утрогестан.Ще ме прегледа пак в петък,каза че за три дена няма да се е променило нищо и затова прегледа ще е в петък,но ако имам болки или течението се засили веднага при него.Нямам никакви болки и течението намаля,точно заради че нямам болки се усъмних до някъде че все още всичко е наред.Не знам къде се намирам едвам ще издържа до петък но силно се моля всичко да е наред и да видим скоро бебчо,според доки като му казах кога е О съм едва в 3седмица,след прегледа ще пиша как е минал.Благодаря ви за подкрепата :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #88 -: Февруари 15, 2013, 19:28:51 pm »
Е момичета всичко приключи :( още един мисед,може би трябва да съм благодарна че не е извънматочна.Моят доки ме насочи към Доц.д-р Емилияна Конова в гр.Плевен за консултация и изследвания заради абортите..За сега ще си починем за малко,а за по на татък ще видим. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #89 -: Февруари 15, 2013, 19:36:19 pm »
Марина, съжалявам за този лош развой. Поплачи си, нареви се, а пък от утре с нови сили.
Наистина е хубаво да си направиш изследвания, щом казваш, че това не е първи мисед. Така ще направиш още една крачка към сбъдване на мечтата.

Силни прегръдки и дано много скоро се похвалиш с хубави новини :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
  
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #90 -: Февруари 15, 2013, 21:32:49 pm »
marina vdb, съжелявам миличка  :(
не се бави и отивай колкото се може по- скоро при докторката, за да няма губене на време
желая ти успех и те  :bighug: , защото всички сме с теб
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #91 -: Февруари 16, 2013, 07:57:11 am »
Нямам думи :(...силно те прегръщам :balk_145: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #92 -: Февруари 16, 2013, 21:13:19 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #93 -: Февруари 17, 2013, 08:33:47 am »
Благодаря ви момичета :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:Като проверявах в интернет за доцентката се оказа че ще правят безплатни консултации в цяла България и понеделник ще  звъня да питам в нашия регион кога ще са.В края на този месец ще са в Разград и Варна,ако някой желае може да провери къде и кога ще са на http://www.ivfpleven.com/index.php?l=24 ,никога не е излишна още една консултация(пък и крайна сметка са безплатни).Дано инфото е полезно.                   Момичета не знам да ли съм отбелязала правилно в календара МЦ,но нали взех да кървя още миналата събота,а сега само ми прицапва,ако някой има друго мнение нека го  сподели че този месец съвсем се обърках.                                              П.П. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #94 -: Февруари 17, 2013, 09:18:30 am »
Марина много много съжалявам, за всичко, което преживяваш :( Правилно си решила да си починете малко и да направите консултация и с друг лекар и след това относво с нови сили продължавате борбата.Успех мила :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #95 -: Февруари 17, 2013, 09:45:12 am »
Съжалявам за преживяното, Марина! :bighug:

Когато ни се струва, че всичко е свършило, тъжно ни е, трудно ни е - си даваш сметка, че нещото се е случило, защото дори и в момента да ни боли, то си има причина.И тя е, че нещо по-добро и хубаво те чака!И ще дойде скоро при теб!
Ще имаш твоето второ съкровище!
Много прегръдки и кураж!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #96 -: Февруари 17, 2013, 10:27:48 am »
marina vdb, много съжалявам за теб :(. Ние двечките вървим заедно както в радостта, така и в мъката :hug2:. Разликата е, че аз все още нямам детенце. И на мен ми е втори аборт. През цялото време те следях и вярвах, че заедно ще успеем.Успех, мила! Ще те следя внимателно и след месец-два пак на бойното поле.
Аз съм във Варна и много благодаря за информацията за прегледите. Още утре сутрин ще се обадя да се запиша.
*
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #97 -: Февруари 17, 2013, 12:09:07 pm »
marina vbd, много съжалявам за загубата ти. До последно се надявах, че нещата при теб ще се развият в правилната посока. Според мен е добре дате погледне и лекар дали си се изчистила напълно. Може и с кръвен тес да проследите как спада хормона.
Следващия път ще бъде вашият. :bighug: :bighug: :bighug:


Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #98 -: Февруари 17, 2013, 13:36:24 pm »
ra4ko75 -ЧХГ пада  в петък беше 4,32   Afroditas -и аз ще звъня в понеделник да видим кога ще са при нас,но ти след като минеш консултацията ще чакам да пишеш какво е станало.Много съжалявам че и при теб се е получило така дано скоро се похвалиш че отново си бременна и на финала един пухкав бебок :bighug: :bighug: :hug2: :hug2: :hug2:
« Последна редакция: Февруари 17, 2013, 13:41:31 pm от marina vdb »

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #99 -: Февруари 24, 2013, 13:58:40 pm »
Здравей, marina vdb. Вчера бях на консултациите, организирани от МЦКИРМ и разговаряхме с трима представители- гинеколог, андролог и доц. Конова. Събеседването е с всеки един по отделно.Внимателно ни изслушаха и ни дадоха препоръка за извършване на изследвания, които да покажат каква е причината за тези аборти. Според доцента след като направя изследванията(може и във Варна) трябва да й ги изпратя на мейла, след което тя ще ми изпрати план за лечението, което според нея ще се извърши в няколко етапа- преди забременяване, по време на забременяването и по време на цялата бременност. Не й харесаха нивата ми на TSH и ме изпрати на ендокринолог. Според нея при тази ми бременност лечението е било правилно, но закъсняло. тя каза, че изследванията, които ми назначи могат да се направят най-рано две седмици след аборта. Резултатите от тях ще ги очакваме след около месец и повече.Съпругът ми ще ходи в Плевен след седмица, за да даде материал за изследвания. Обясниха ни, че аортите до 20 седмица могат да се дължат както на жената, така и на бащата. При него ще се прави нова спермограма с морфология по Крюгер, ДНК фрагментация и изследвания за инфекции.
Не мога все още да определя ценността на тази консултация и насочеността й, но ние малко се поуспокоихме и решихме да правим всичко, което ни посъветваха. Препоръчаха ни да сменим доктора ни, което ни учуди защото той е специалист по репородуктивна медицина във Варна и е с много добро име. Насочиха ни към обикновени гинеколози на месно ниво. Цялата комуникация за сега ще се извършва по мейл и всяко заключение или предписание ще ни бъде изпращано по този начин. Записаха ни номер- ние сме 4040 и по този начин ни отвориха досие при тях. Не сме го искали изрично, но предполагам такава е тактиката- дали комерсиална или не, незнам още. Обясниха, че с предварителна уговорка можем да се срещаме с тях и в събота, което малко ще ни улесни. Не искам на работата ми да разбират.
Ами това е от мен засега. Ако мога с нещо да ти помогна или да ти кажа- винаги съм насреща.
Успех на всички ни.