0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #640 -: Декември 05, 2008, 19:56:54 pm »
Здравей Zorito,
Радвам се да видя ново попълнение от Разград. Ще стискаме палци всичко да мине добре. А щом ще бъдеш в ръцете на нашия любим док. съм сигурна че скоро ще има и добри новини.
   
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #641 -: Декември 06, 2008, 10:44:36 am »
Мен малко само ме притеснява това,че имам алергии към някои упойки и въпреки това като ми правиха цветна снимка там не ми правиха тестуване за упойките(мн се страхувах тогава), но.... трябва по оптимистично да мисля за да се и възстановя след това по - бързо. Сестра ми  ще се омъжва на 24.01, така че имам 2седмици за бързо възстановяване :)
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #642 -: Декември 06, 2008, 11:43:21 am »
Зори, на мен тези процедури все още ми предстоят, но съм сигурна че всичко ще мине добре, защото ще си в добри ръце. Предупреди за алергиите и няма да има никакви проблеми. А цветната снимка с пълна упойка ли правихте? Съжалявам, че малко ще се отклоня от темата, но може ли да ми кажеш дали спермограма правихте при д-р Гергинов в Рд?
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #643 -: Декември 06, 2008, 11:57:04 am »
Здравейте момичета,честит имен ден на Всички именници днес,нека за живи и здрави и много щастливи.На мен док. през януари ми прави цветна снимка беше с пълна упойка,нищо не усетих после бях малко замаяна но няма как.Сигурна съм че сте в добри ръце и всичко ще се увенчае с успех,вярвайте на док.На този хубав ден можем само да си пожелаем всички ние да станем майки.Късмет момичета
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #644 -: Декември 06, 2008, 12:15:03 pm »
Честит имен ден и то мен на всички именници.Честит празник и на всички колеги банкери и всички търговци :)
Lady  Deny цветната ми снимка беше с пълна упойка, а спермограмата не сме я правили с лекарско направление, а просто отидахме в лабораторията за изследване.Но резултата от тези спермограми, които ги правят в Рз,а доклокото разбрах от Бойчев и в други градове са  много повърхностни. Аз като я занесох Бойчев ми каза, че когато прецени той че е нужно ще направи спермограма, която се изпраща за изследване в лаборатория в София.
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #645 -: Декември 08, 2008, 21:54:13 pm »
Честит празник на всички настоящи и бивши студентки  :party:
Обещах да Ви държа в течение и бързам да Ви кажа, че днес (10-я ден от МЦ) бях на преглед при нашия Док. Видя ми фоликулите (2) и каза, че днес е идеалния момент за инсе. Направихме го без много да му мислим  :D Прегнил няма никъде в България, в Румъния и Турция също, за това доктора каза утре да отидем пак и ако не са се спукали фоликулите повтаряме процедурата. Така че тези дни ще пиша пак, дано да са добри новините !!!
Стискайте палци и до скоро ! Целувам Ви !
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #646 -: Декември 09, 2008, 00:14:30 am »
Аз си купих прегнил само че беше мисля че беше през месец юли от Русе. Може и да е свършил вече
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #647 -: Декември 09, 2008, 12:05:27 pm »
Здравейте момичета! Аз из тези дни бях нещо като болна. Пиша "нещо като" защото ми беше лошо, имах температура и нищо друго (нито червено гърло). Какво ми беше станало незнам. А и допълнително от това новото лекарство ми се вие вечер свят, но от два дена го пия точно преди лягане и положението е по-добре. Мислех си де да ми беше лошо защото съм бременна ще търпя и гък няма да кажа... но не съм със сигурност. На 2-3 ден след МЦ и без овулация няма как да стане бебо.

marteo  2 фоликула - ами много добре и то без лекарства. Аз два постигнат няма да ти кажа с колко инжекциики....така че се радвай. Много добре бих казала, остава само да се пукнат. Но пък вие ще проверите така че...успех ти желая.
Прегнил няма вече никъде и май както се очертава незнам кога ще има отново внос :(.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #648 -: Декември 09, 2008, 12:56:31 pm »
Lady Deny Честит рожден ден! :happy_birthday_1:
Пожелавам ти бъдеш силна и препятствията в живота само да те правят по-смела и по-борбена.
Всичко добро от мен!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #649 -: Декември 09, 2008, 17:48:50 pm »
Пак съм аз  :lol:

Нашата ЕВИЯ е вече мама на дама Калина. Прочетох в друга тема и съм много щастлива за нея.
Честито мила Теди! От тук нататък само хубави моменти на цялото вече голямо семейство!
*

    moli77

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #650 -: Декември 09, 2008, 18:21:37 pm »
здравейте момичета. и аз се присъединявам към вас. предстои ми 3-та инсеминация, която ще правя този път в тутракан при д-р бойчев. предните 2 ги правих в сф при д-р Персенска, но за съжаление бяха неуспешни. понеже почиват този месец в Сф моя доки ми препоръча да не изпускаме момента и се подготвям за инсето. От русе съм и тутракан ми е много по-близо. дано наистина има добри новини и тук се изпълни с положителни тестчета. успях да си купя прегнил миналия месец от сф от клиника малинов в аптеката съвсем случайно попитах, та може да пробвате там иначе няколко града съм обиколила и не можех да го открия.
късмет на всички
*

    moli77

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #651 -: Декември 09, 2008, 18:46:18 pm »
момичета, а може ли да ми дадете адреса на клиниката на д-р Бойчев, че да не се лутаме когато отиваме при него за инсето
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #652 -: Декември 09, 2008, 19:01:39 pm »
Здравей моли77!
момичета, а може ли да ми дадете адреса на клиниката на д-р Бойчев, че да не се лутаме когато отиваме при него за инсето
Клиниката се намира на 100 метра след болницата. А болницата е в самото начало на града. Бързо ще се ориентирате-хубава спретната жълта сграда, на която има надпис "мед.център Св.иван рилски". Когото и да питате ще ви каже къде се намира. Или друг ориентир е че е преди старата автогара.
Успех!
*

    moli77

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #653 -: Декември 09, 2008, 19:12:26 pm »
благодаря ти мила
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #654 -: Декември 09, 2008, 22:12:59 pm »
Lady Deny Честит рожден ден и от мен!
Желая ти най много здраве, усмивки и  :bfp1:
Съжелявам за закъснялото поздравление но нали съм новичка и ......... :oops:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #655 -: Декември 09, 2008, 22:28:21 pm »
Нашата ЕВИЯ е вече мама на дама Калина.
Ще има ли вече темичка за бебтата на д-р Бойчев?  :)

Lady Deny Честит рожден ден! :happy_birthday_1:
Пожелавам ти бъдеш силна и препятствията в живота само да те правят по-смела и по-борбена.
Всичко добро от мен!
Мила kalimera, сърдечно благодаря! И на теб желая всичко най-хубаво!
 
Lady  Deny цветната ми снимка беше с пълна упойка... Бойчев ми каза, че когато прецени той че е нужно ще направи спермограма.
И аз ще искам с  пълна упойка, че май много боли иначе. А за спермограмаа значи няма да пребързвам, да не 'тормозя' милото от сега. Като каже док- тогава.

Дами, моля за съвет, този месец реших да не пия дуфастон. Изпих само едно хапче на 16тия ден когато трябваше да започна и след това спрях защото нямаше овулация и ми се искаше да изчакам. Само че от 2 дни имам някакво течение- определям го като неменструално, защото днес ми е 22ри ден, а по принцип ми е по-дълъг цикъла. Освен това течението е малко и е някак различно. Утре ще звъня да ме види гинеколог от Разград. Дали едно хапче може да предизвика цикъл?
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #656 -: Декември 09, 2008, 22:33:33 pm »
Lady Deny Честит рожден ден и от мен!
Желая ти най много здраве, усмивки и  :bfp1:
Съжелявам за закъснялото поздравление но нали съм новичка и ......... :oops:
Благодаря Zorito_! Приемам поздрваления цял ден, че и след това  :lol: А пожеланието за :bfp1: да ти се връща... и то много скоро. Желая го и на всички, които си мечтаят за това :bighug:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #657 -: Декември 09, 2008, 22:45:31 pm »
здравейте момичета!!! отдавна не съм се включвала, но постоянно преглеждах форума.
ЧЕСТИТО НА ЕВИЯ МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА НЕЯ, ЧАК ИЗВИКАХ ОТ РАДОСТ КАТО ПРОЧЕТОХ.пожелавам на всички в най-коро време да се зарадваме на подобно събитие, нали по коледа стават чудеса.
Lady Deny честит рожден ден и от ме!!! много здраве, щастие и любов, и скоро  preggo
при мен няма нищо ново, готвя се за лапарото при бойчев. може със зорито да се засечем, защото и аз маи ще бъда там по същото време 
« Последна редакция: Декември 09, 2008, 23:02:47 pm от ивката »
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #658 -: Декември 09, 2008, 22:45:46 pm »
Ти от коога пиеш по принцип дуфастон?
Питам те защото снощи тъкмо по подобен въпрос разговарях с една приятелка ( тя също е минала по нашият път при д-р Бойчев ) и ми каза, че когато пиеш Дуфастон по продължително време и след това го спреш на следващият месец би трябвало пак да ти дойде, защото точно това нали е идеята на Дуфастон-а - да регулира мензиса
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #659 -: Декември 09, 2008, 22:50:23 pm »
Здравей dimitrova_1983  ти за коя дата имаш назначена лапароскопия  :oops:

Lady Deny не искам да те разочаровам, но казвам това което и аз съм чувала и изпитала- може това хапче изобщо да не се е усетило от организма ти, а просто да ти се е понормализирал МЦ :)