0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Правим опити за бебе - 26 тема
« -: Декември 29, 2019, 19:42:11 pm »
Престраших се да я пусна... :D
Нека новата тема да донесе пухкави и здрави бебета на всички ни, да бъдем съпътствани от радостни събития и да не чакаме дълго за тях!

Благодаря, Танче, за коремче  preggo, както и на всички момичета тук за голямата подкрепа и сила, която ми давате!
Успех!!!

От мод: Линк към 25-та тема - тук
« Последна редакция: Декември 30, 2019, 18:13:02 pm от petqst »
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #1 -: Декември 29, 2019, 19:59:18 pm »
Влизам при всички бъдещи мами. Да си поправим още малко опити за бебе заедно, пък следващата година може да съм и авантюристично настроена и да включа и Мишо в опитите за бебе.
Благодаря за темата, Кукапетал. С пожелание за близнаци след няколко страници.
Успех на всички, момичета. Нека да се радваме заедно, да се вдигаме, когато паднем и да продължаваме до успеха.

"Ако можеш да мечтаеш за нещо, можеш и да го постигнеш"
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #2 -: Декември 29, 2019, 20:01:42 pm »
Записвам се да ви следя ! Хайде Хрис да покачи крак и вие след нея ! Поръсвам ви плахо все още с прашец и дано ви е на късмет новата тема ! ❤❤❤
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #3 -: Декември 29, 2019, 20:33:48 pm »
Момичета от сътрце ви пожелавам 2020 да е вашата година и да не остане нито една в тази тема а всички заедно да се преместите в бременната.  И аз и Изабела която днес става на 2м силно ви стискаме палци
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #4 -: Декември 29, 2019, 20:39:51 pm »
Хайде,момичета,малко сте,силни сте!Пожелавам на всяка една да е на финалтата права и 2020 да е вашата година🤗
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #5 -: Декември 29, 2019, 22:33:45 pm »
Тема #26, а?. Еха!Ето ме и мен. Еличка, да нагушиш Изабела ( прекрасно име) от мен. Много ме зарадва, че писа. За повръщането- вода с лимон действа безотказно! Хайде, поне няколко бременни да завъди #26!
« Последна редакция: Декември 29, 2019, 22:38:19 pm от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #6 -: Декември 30, 2019, 07:51:31 am »
Нова тема, нова година, нов късмет. Успех на всички и скорошни две чертички.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #7 -: Декември 30, 2019, 10:30:04 am »
Момичета, пускам тук инфо за теста за непоносимост към аспирин, в случай че някой с тромбофилиите иска да се боцне https://www.cibalab.com/dokuwiki/doku.php?id=coagulation:aspitest ако е кървял, при прием на аспирин.
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #8 -: Декември 30, 2019, 12:42:43 pm »
 Kukapetal, благодаря за новата  късметлийска тема  :bighug:
Нека завалят в нея положителни тестчета, тупкащи сърчица  и да се преместим скоро в бременната тема.

 Моето следколедно чудо са го замразили...Сега ще чака следващият месец братчето /сестричето  си ;-) .
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #9 -: Декември 30, 2019, 13:19:29 pm »
Аз пропуснах финала на старата тема, ама да се цопна тук. Решила съм да забременявам в 28-ма тема, така че пишете по много  :D

Кукапетал, мъжът ми има рожден ден на 08.01, така че го приемам за знак за двойно положителен тест.

Някой беше питал за холсетерола, но го четох преди дни и не помня кой. Та да кажа за моят хлестерол. Преди години (около 10, а може и повече) бях вегетарианка за 3 години. Тогава ми се вдигна лошият холестерол. Този показател и други кръвни ми бяха толкова зле, че лекарите ме заплашиха, че ако не започна да ям месо, те ще ме принудят на сила. Около 4 години след започването на месото започнах и Високо Мазнино Ниско Въглехидратно Хранене и за около година и малко лошият холестерол спадна, като се покачи добрият. И съм си така от много време. Лекарите непрекъснато ме викат да ми дават хапчета за да го смъкна, но аз не смятам да пия лекарства за нещо, което не е доказано на 100% защо и как вреди. Чела съм доста по темата и мисля, че моят начин на хранене е най-доброто за тялото ми. Изкарах и почти 2 бременности с този висок холестерол, като лошият край на втората няма общо с него.

За мен и Лина какво да кажа... за жалост нас ни чака най-гадната финална права до “раждането” и май ще трябва да ни изтърпите. Няма как да не го мислим и колкото повече наближават термините ни, толкова повече ще боли. За нас беше реално. Бяхме планували всичко. Бяхме избрали креватчета, колички... само чакахме да дойде времето да ги купим. И в един миг всичко свърши, но за жалост само за другите. За нас не. Ние ще трябва да минем и през термините си, за да можем да го преживеем. Но съм сигурна, че ще успеем. Просто времето трябва да мине.

Аз колкото повече чакам, толкова повече съм сигурна, че друга бременност няма да ми разрешат. Кръвното ми си седи около 130 горна граница, а това е сигурен знак, че бъбреците ми са започнали финалният си спринт към хемодиализата. Това разбира се ще отнеме години, но никой лекар няма да ми разреши да забременея с потенциална опасност да ми спрат бъбреците докато съм бременна.
Имаше едно време една жена във форума, която износи бебето си след трансплантация, та може би ще се свържа с нея да видя как са били нещата, макар че знам, че роди доста рано.

Този месец реших да пробвам с тестовете за овулация и беше голям цирк. На 2-ри ден (не от цикъла, а от тестването) забравих да го направя. На 9-ти ден от цикъла ми даде high фертилити, като два дена държа така. После ми даде peak. След този peak на екранчето на теста си остана личицето. На другият ден сложих нов тест, но не ми даде знака, че е сложен тест, а си светеше личицето. Аз го направих де. В апп-а си седят 2 дни peak въпреки, че последният тест не е синхронизиран. В крайна сметка се оказа, че холдера се е прецакал и сега имам 20 теста без холдер. Та чакам нови 25 теста, че ги поръчах заради новият холдер. И имам да си се тествам на воля.
Но според тестването този месец би трябвало овулацията да ми е на ден 12, и при това положение втората част от цикъла ще бъде само 13 дни, което май е добре, но не съм сигурна.

Тери, Хелиантус не знам какво да кажа, но вярвам че 2020 ще е вашата година. Тунелите никога не са безкрайно дълги, и все някога идва светлината. Сигурна съм, че за вас ще изгрее най-прекрасното слънце.

Тери, разбирам те за мишките. Ние имахме в тавана на караваната това лято и беше пълен кошмар. Мислехме даже да ходим на хотел след като мъжът ми не спа 4-5 нощи, за да ги гони да не ни ядат тавана. Голям кошмар преживяхме. Дано се разкара бързо таз мишка.

Хрис, чакам добри новини от теб.

Весело посрещане на Новата Година момичета!  :welcome_1:
Аз не знам дали ще мога да пиша пак преди нея, защото довършваме ремонта който бяхме започнали преди бременността ми и съм зарината със силикони, пирони и т.н. работи.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #10 -: Декември 30, 2019, 14:15:54 pm »
Цитат
Благодаря за темата, Кукапетал. С пожелание за близнаци след няколко страници.
Благодаря, Тери! Дано! ❤️
Хрис, нареждат се нещата и при теб, 2020 ще е късметлийската ни година!
 :bighug:
Яничка, ще избързам с теста на 7.01, че моят мъж е именик, силно се надявам да го зарадвам. Иначе аз съм с проблемния холестерол, сега си изтеглих една книга за него, в нея пише, че холестеролът е като линейките, когато имаме проблем той е там, за да ни сигнализира, увеличава се при нещо нередно в тялото ни. Всеки вече трябва да търси какво не работи правилно в неговата система.
От сутринта 4 пъти ходих по голяма нужда, дали е от лекарствата, не е от храна. Сега съм добре вече. Наистина ЗЕТ е много различен от свеж трансфер, нищо не те боли.

« Последна редакция: Декември 30, 2019, 14:19:44 pm от Kukapetal »
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #11 -: Декември 30, 2019, 14:37:56 pm »
Kukapetal, за един ден едва ли ще има разлика. Едно тлъстичко ЧХГ желая!  Яничка, ще ги засичаш няколко пъти (дано не много и ще я хванеш). Аз затова си пазя снимките от старите - за да сравнявам. Човек се бърка, като мине време. И аз този месец ще засичам, нищо, че опит няма да има- просто за да видя кога е.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #12 -: Декември 30, 2019, 14:54:15 pm »
Хрииииис, чудесна новина. На кой ден замразиха малкия борец?

Яничка, много е сложно при теб. Най-лесно е човек да те посъветва да се радваш на дъщеря си и да си живееш живота. Но никога няма да забравя как Маги ми каза: "Второ се желае също толкова като първо". Не го разбирам, защото сега си казвам: поне едно да имам. Но вярвам, че е така, след като тя се подложи на какво ли не за близначките.

Лина, опит ли каза? :D :D Мишо ме попита вчера аз какво правя в темата "Правим опити за бебе".
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #13 -: Декември 30, 2019, 15:07:24 pm »
На 2-ри ден са го замразили... една идея по-спокойно ще посрещнем новата година.
И Януари с нови сили.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #14 -: Декември 30, 2019, 15:08:53 pm »
Привет дами, честита поредна тема и дано е последна за вас!Знаете колко сте ми на сърце!

Хрис, много се радвам за вас, давайте в същия дух, ще стане!

Кукапетел и на теб ти стискам палци силно, знаеш!Да ЗЕТ-а е много по-хубав вариант от трансфер след стимулация.Много по-щадящ за теб.Пожелавам ти ей тва дето сега ми спи в ръцете, плюс сестра му дето се люлее на люлката зад мен. :) Пожелавам ти успех момиче!

Яничка, Лина, днес си мислех за вас.Реално на мен днес ми е термина и се замислих, колко много ви боли вас!Прегръщам ви силно!Не знам защо трябва да минавате през това, но знам че ще успеете!

Теринце, дано новата година ти е късметлийска.Високосна е, де да знаеш може да донесе промени, нови събития и хубави моменти.С теб съм!

На всички ви пожелавам вяра, късмет и успех!Прегръщам ви!

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #15 -: Декември 30, 2019, 15:24:44 pm »
Тери, няма да правим "опит" - искам да видя дали ще успея да засека О. Ще пусна и прогестерон. Не знам дали Уреа плазмата съм я излекувала, а и най-вероятно не съм :)  Най-вероятно и донор няма да имам, тъй че за никъде не бързам (което не ми се беше случило и не мислех, че ще го кажа). Ще запиша час за ендокринолог за Януари и контрола след 20ти , Януари за уреата. Почвам от днес AHCC (оказа се, че го имат точно под носа ми) за имунната система.  Концентрирам се да съм здрава, доколкото е възможно. А за Мишо- че как какво? Подкрепяш ни тук-имаме нужда от теб <3!  Хрис, че хубави новини! <3
Маги, и ние с Митко, тука дето се разправяме за какво ли не, и истерии и скандали, а днес малкта  я няма, което значи, че  ни пада цензурата.... и направо не ми се прибира, като знам какво ме чака, си казвам " А можеше да редя креватче ..." другото е, че Лори е на 23 Февруари, и е много ентусиазирана за рожденния си ден. Постоянно пита колко време остава до него. Това направо ме занитва, но е дете. Абе, постовете са ми за "емоционална подкрепа" направо.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #16 -: Декември 30, 2019, 17:38:29 pm »
И ние с Мерал сме имали такива моменти, не ми се е прибирало.Разбирам те.Просто минаваш през Ада, за да ти кацне щастието на рамото.Страшно е.
Моника е на 14.02, разбирам те, от сега прави списък с подаръци.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #17 -: Декември 30, 2019, 18:18:07 pm »
Маги, ... да. Винаги, когато ми кажеш нещо, при мен действа много особено. Благодаря, че намираш време да пишеш.На много хубава дата е Моника  :balk_5: . Мен на 15.02 щяха по спешност секцио да ми правят, че имах висок пулс, но се размина. Почнах и изофолика, б12, ще взема и вит Д (ойлсенс). Само алоето още го мъдря как се пиеше точно.
« Последна редакция: Декември 30, 2019, 18:25:45 pm от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #18 -: Декември 30, 2019, 18:31:42 pm »
Тери е специалистът по отварите. Тя знае.

Хрис, ще произведеш и още ембриончета.
2020 ще е година на завършени неща.

Лина, Яничка, знам че не винаги помага, но винаги си мисля- можеше и по- зле да е. Не давам и другата буза, не съм чак толкова възвишена и християнски настроена, но успокоява ума, ако не сърцето.

Кукапел, не остана. Вярвам, че първите добри новини ще са от теб. 7ми е Коледа все пак :)
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #19 -: Декември 30, 2019, 19:19:02 pm »
Хайде да ни е честита новата темичка :)
Благодарим, Kukapetal! И от мен имаш стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета, не се отчайвайте - всичко си идва с времето. Вярвайте!
Дано Новата година да ви донесе много радост и щастие!