0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

аз чаках новата заповед за удължаването около 2-3 седмици, като през това време си провеждах лечението. Удължената заповед също се взима лично. Успех!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
Здравейте момичета немога да открия до кой номер за стигнали!!Моля Ви ако някой знае да каже.Благодаря
Здравейте момичета!Номер 10015/01,11,2010г.е одобрен токущо.Отива за заповед на 24,10,2011г.Успех на всички чакащи,и търпение!:))

А това е от днес:

И номер 10023 получи обаждане.:)

« Последна редакция: Септември 21, 2011, 16:22:35 pm от anichka.bs »
Здравеите мили момичета.Искам и аз да се запиша в форума.НА 19.09. подадохме документи към фонда.Сега чакаме обаждане за номер.
*
Имам спомен, че някъде бе прикачен новия правилник, но явно не търся качествено, за което се извинявам. Може ли линк? Интересувам се по-конкретно от частта за възраста. Имам някои притеснения, вероятно неоснователни,  :ask:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
в тази тема в първия пост, но от долу, прикачен файл.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=35459.0
*
Много благодаря, Стефи,  :flower:

Изясних си притесненията, неоснователни бяха, ама пустите ми съмнения.
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 13:53:12 pm от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Здравейте! Вчера проверих статуса си и видях,че съм одобрена. Но до нашият номер има още 3000 номера и сега трябва да чакаме. За първият опит чакахме 10 месеца, но сега мисля,че ще е повече. А ми минават и други мисли. Дали с новият бюджет за 2012 ще има пак предвидени пари за ФАР, дали е възможно да кажат,че няма финансиране. Може би излишно се притеснявам. Но в Абсурдистана в който живеем за всякакви глупости се намират пари само за съществените проблеми няма, та за това ми минават и тези мисли. Дано греша. Желая лек и успешен ден на всички :D
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))
Да скъпа имаш основания да се притесняваш,имайки впредвид, че другата година няма да има избори не трябва да очакваме нещо  по-добро .Възпроизводството на българите за съжаление не е сред приоритетите на настоящото управление на държавата ни.Това е жестоката истина.Тия хора са подвластни единствено на инстинктите за задоволяване на собственото си его и нямат никъкъв срам и чувство за отговорност.Ако аз примерно бях министър на здравеопазването ,при това акушер-гинеколог по професия и бях допуснал такова затлачване на процедурите щях досега пет пъти да си подам оставката.Но тия хора са безрамни и арогантни и нищо добро не очаквай.Както вече писах в друга тема както вървят нещата вие ще минете чак през 2013г.Помни ми думата,като дойде 2013г ти още ще броиш номерцата тука, а аз ще ти припомня написаното сега!
Дано не си права. Дано нещата да се развият в положителна насока.
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))
Както вече писах в друга тема както вървят нещата вие ще минете чак през 2013г.Помни ми думата,като дойде 2013г ти още ще броиш номерцата тука, а аз ще ти припомня написаното сега!
Кои сме "ние" и кои сте "вие"?! Хайде стига вече! Хората са достатъчно изнервени,а ти не спираш във всяка тема със злобни подмятания. Последното нещо, от което имаме нужда, е създаването на излишно напрежение. Този път не се сдържах. И не, няма да стоим да броим номерцата тук, защото ако човек наистина има цел, намира начин да я постигне, а не стои само да чака наготово и да се чуди кой да му е виновен.




My first, my last, my everything!
Истината е,и тя никак не е приятна, че в момента получават заповеди хора, подали заявления преди цяла една година. Така че, средностистически - бройте този срок от подаване на вашето заявление до очакването обаждане. Е, дай боже в някой момент да се ускорят нещата и времето за чакане да се скъси поне на 10-11 месеца. А може и да се удължи, но съвсем малко, предполагам. Все пак, не е зле, като коментираме да се придържаме към някаква логика, а не да чертаем черни персективи. Поне такова е  моето мнение!
Няма черни и бели перспективи,такива са реалностите и причинате е във всички вас и нас,които търпим да бъдем унижавани и правени на маймуни,за съжаление тия който ни правят разчита на такива като 
barklet, който  ни съветват от последна инстанция  да сме смирени и търпим безкрайно това унижение.За съжаление такива като нея са стотици тука ,затова и оня ден на протеста на майките в София имаше само пет човека.Така ни е народопсихологията....примиренчество и безропотно търпение и смирение.Да ни е честито дългото чакане .... 
begemot, вече наистина прекаляваш! Къде точно видя да съветвам такова нещо?!!! И какво по-точно постигаш ти с постоянното си мрънкане?! Не сме малоумни, виждаме как се развиват нещата, не е нужно непрекъснато да наставляваш. Всеки, който има глава на раменете, може да прецени за себе си как да действа. Не мисля, че с подобни постове помагаш за подобряване на ситуацията.




My first, my last, my everything!
*

    Бубулина

  • *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Така ни е народопсихологията....примиренчество и безропотно търпение и смирение.Да ни е честито дългото чакане .... 
Не, такава ни е народопсихологията- ако 15 са в една посока, винаги да има един- в обратната! Няколко пъти деликатно ти намекнаха, че няма абсолютно никакъв смисъл, да нагнетяваш излишно напрежение в и без това обтегнатите ни нерви! Но ти явно си набрала скорост и си решила да апострофираш всеки или..всичко...
Аз съм № 10561.В момента дават до към 10200 и не ме питай какво ми е на душата, до като се отброяват последните номера...
Не злобея, злорадствам, дразня се и пр.,когато пускат с приоритет по-възрастните от мен. Защото утре, ще съм на тяхното място и ще водя тяхната последна борба!Няма да ходя да протестирам за това, че БЕЗПЛАТНО ми дават шанс да имам собствена рожба...нямам възможност да поема опитите си сама и за това съм БЛАГОДАРНА!Ако утре прекратят финансирането, дори да съм родила / дай Боже вече/ тогава ще ида- заради тези, които чакат и защото знам, какво е в измъчените им души. Защото бях, съм и ще бъда част от групата на бъдещите майки, които са минали през ада за детето си!
ДА,АЗ СЪМ БЛАГОДАРНА! Че все пак ми дават някакъв шанс! Въпреки дългото очакване знам, че НИКОЙ не ме е карал насила! Че никой не ми гарантира шестица от тотото, когато пускам фиша си! Ако искаш! Никой никога не ме е подвеждал, че стерилитета е вятър работа и, че е лесно да го пребориш. И аз го знам...и чакам. Не съм свела покорно глава, това е част от борбата ми! Търпение!И по-малко водевилни агитатори!
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
Bubulina, това е отговорЪТ :youwoman:!!! Много добре казано и съм абсолютно убеден,че така мислят всички ,с изключение на begemot 73!!!! Но при нея май е хронично ,а и става досадна вече! Нека не и обръщаме внимание,а да се усмихнем и бъдем благодарни,че имаме и този малък шанс!
Приятен ден на всички! :balk_177:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
когато пускат с приоритет по-възрастните от мен. -begemot_73 тука мила не си права АЗ съм на 41 и си чакам както всичките ,а за теб ако има време за нас (възрастните ) няма ,недей пиши така !
Търпение ли...търпението е признак на невежество скъпа.Ако ти и повечето от пишещите тука сте се затворили в своя си свят и свойте проблеми аз чета вестници,гледам телевизия,чета и пиша във интернет и не мога да съм смирена,търпелива и благодарна да чувам и виждам как ни правят на маймуни...Не мога да съм търпелива скъпа моя когато чета и гледам как премиерът-мутра се хвали и самоизтъка че  задовоолявайки егото си за магистрали е похарчил 22 млн.лв.да отчужди 400 дка.обрасли ливади и земеделски земи край София само и само да прекара едно шосе дълго 8 км и широко 8 метра през тях.Знаеш ли ти колоко са 22 млн.драга...похарчени за няколко месеца.А знаеш ли колко биха взели за тия запустели ниви  тия дето сега държавата им напълни гушките ако трябваше да ги продават на пазарен принцип.......А знаеш ли колко е бюджета на Фонда за асистирана репродукция за една година и че ако бяха отделили още 5 млн.за него поне нямаше да се стигне до това отвратително разтакаване от една година след като са те одобрили и трябва да търпиш и да ти отиват по дяволите всички изследвания и да се налага  да правиш нови и нови и....

Редактирано от модератор
« Последна редакция: Октомври 05, 2011, 21:49:05 pm от Елфи »
*
begemot_73 , "мила". Ти като си толкова информирана, четяща и "логично мислеща"... Да те питам, ако стане чудо и ФАР има бездънен бюджет и одобрение получават всички нуждаещи се от "днес за утре", а пък нямаме клиники и специалисти, които да поемат всички одобрени и нуждаещи се на момента /а ние нямаме/, тогава срещу кого ще вдигаш лозунги? Срещу Д-р Владимиров, Щерев и Стаменов, защото имат само по две ръце и 24 часа в денонощие и не са машини ли?
Като не искаш да чакаш - има друг вариант, нарича се "самофинансиране". Такава "будна и непримирима" жена като теб, вместо да се пени по форумите по подобие на някои малцинства, на които все държавата не им дала достатъчно - да си впрегне енергията в изкарване на пари за нужния й опит ин витро. Или си изтегли заем, който да изплащаш за тази цел, много двойки в този форум са го правили и не са си позволили тонът, който ти си позволяваш в тази тема. И писаниците ти "мила", са неуважение към всички изнервени и изтормозени момичета тук ПЪРВО и лично към хората, преборили се изобщо да има ФАР по когото да плюеш сега ВТОРО.

Никой не казва, че нещата са идеални, но освен да се чака търпеливо  - друго какво да се направи СПОРЕД ТЕБ? Хайде, дай някое "креативно предложение", което да работи напрактика вместо да "наливаш масло в огъня" тук. Така не помагаш на никого и на себе си - също.


Успех на всички момичета, очакващи своя успешен опит!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Вече не знам какво да кажа. Нещо ми идват в повече тези разправии тук и обтегнатата обстановка. Щом сме тук - четем, пишем, вълнуваме се, значи всички имаме един проблем и би трябвало да сме от един отбор и да се подкрепяме. Прекалено ми се струва някой, вечно недоволен, да ни хули и обижда и да си позволява да псува една аудитория, която е много голяма. Този негативизъм вземи и го излей в нещо положително, явно кипиш от енергия - иди прекопай една леха или пък посади едно дърво да се поуспокоиш. На никой тук, мисля, не му е до тирадите които твориш. Били сме мишки, хубаво - ти като си хищник, опитай се да промениш нещо в положителна насока.
Обикновено не искам да се включвам в такива спорове, но вече ми писна от едно и също дрънкане всеки ден.
Желая ви лек и успешен ден с много положителни емоции и усмивки. :balk_602:
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))