0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
Пускам тази темичка, за да обсъдим и тези въпроси, надявам се да не ме "линчувате" за нея, но ако модераторите сметнат, че е неподходяща, моля да ме извинят (не съм имала лоши намерения) и просто да я изтрият.
Как мислите момичета, основателно ли е да се прибягва да тези методи за отстраняване на някои наши естествени "дефекти", дали това спомага да се подобри самочувствието ни и въобще как се отнасяте към подобни интервенции с естетическа цел, бихте ли изпробвали за себе си?
Аз лично, неколкократно съм се замисляла, пък и вече имам доста познати, ползвали подобни услуги, но на този етап не съм взела категорично решение по въпроса.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #1 -: Май 10, 2006, 15:49:02 pm »
Ето я най-после,
ми аз лично бих пробвала, особено ако отслабна повечко и бюста започне да достига подпъпието, бих си намалила и повдигнала гърдите. :D Честно казано малко ме е страх от белезите. Видях веднъж случайно гърдите на жена очевидно след подобна операция (но не знам дали увеличаване или намаляване) имаше ужасни белези - не знам дали ще се възстановят или само ще избледнеят, но в този си вид беше отврат. Някой ако си е правил - да сподели опит, моля!
За или против пластичната хирургия
« Отговор #2 -: Май 10, 2006, 16:06:04 pm »
Поради определени здравословни причини за мен е невъзможно да се подложа на естетическа хирургична манипулация, но принципно подкрепям този вид намеса. Тоест ако е необходимо за подобряване на самочувствието да се легне под ножа. Става въпрос за корекции след катастрофи, раждане итн. където е наистина необходимо.

Естествено, трябва да се има едно наум, че този бранш в България сигурно е както всеки друг вид медицина и вместо на скулптор е твърде лесно да попаднеш на касапин  :roll:

Категорично съм против обаче да ми се натрапва идеал за красота - осмукван, одялкван, подплатен, осиликонен и изрусен. Като гледам списанията с разни "каки" непрекъснато си напомням, че това чудо е създадено с много пари и Photoshop и хич да не се депресирам от визията му  8)
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #3 -: Май 10, 2006, 16:17:28 pm »
ironic_
тъй де, ама и ако това пречи на самочувствието на човека пак съм за. Все пак ето аз например ме е страх да отслабна, защото някак си не върви на под 30 години гърдите да са ти до пъпа  :( . Така че подкрепям и жените, които искат цици ( макар че не знаят какво искат още :roll: )
Уф, и това за медицината си е вярно, абслолютно си права. Просто страх да те хване - отиваш, за да станеш по-красива, а може да станеш звяр. На тази жена дето я видях определено бяха отвратителни...
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #4 -: Май 10, 2006, 17:00:55 pm »
Това е една от любимите ми теми :lol: Аз съм много суетна и критична към себе си , всеки ден като се погледна в огледалото намирам по някой кусур ,който ми се ще да "ремонтирам" :P Аз съм "За"с двете ръце за пластичната херургия и тука до скоро имах намерение да мина под ножа 2-3 пъти за някой друга корекция.Четох и се интересувах много по тази тема , сондирах мнения от тук - от там ,гледах интересни предавания и също филма ,който даваха по БТВ (мисля че беше)- наживо слагаха силикон на едно момиче - беше нещо много страшно.Та в крайна сметка стигнах до следния извод:няма да се подложа на пластична херургия ,освен ако не се наложи не дай си Боже и евентуално ако родя някой слънчев ден :D и  ми виснат гърдите бих ги повдигнала , но нищо повече.Оказва се ,че пластичната херургия крие доста рискове , да не говорим ,че силикона на гърдите води понякога и до рак на гърдата.Но това е мое мнение.Винаги когато видя хубава жена ,независмо дали има пластика или не ми се пълни окото и се обръщам след нея ама нали съм си такава естетичка :P
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
За или против пластичната хирургия
« Отговор #5 -: Май 10, 2006, 17:23:46 pm »
Аз пък много бих искала да си увелича бюста, с най-малките възможни подплънки(силиконови), виждала съм на мои познати, изглежда страхотно, много естествено(особено ако се използва леко крушовидна подплънка) и на пипане си е като естествена гърда. Спират ме две неща - несъгласието на съпруга ми (на този етап) и фактът, че все още не съм раждала, а пък много бих искала да си кърмя , един ден, дай Боже, бебоците; въпреки че казват напоследък, че това не е проблем и със силикон, аз съм склонна да не се съглася с това. А иначе - това дава съвсем различно самочувствие, а и визия на жената в дреха, друго е като имаш с какво да напълниш деколтето на някоя секси рокля (не със сутиен с 3 чифта подплънки):)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #6 -: Май 10, 2006, 17:23:52 pm »
Аз съм "за" корекциите, където има наистина нужда и когато някакъв дефект, било то малък или голям, те кара да се чувстваш некомфортно и даже нещастно! Но да се прекалява и буквално да си рискуваш здравето заради някакъв каприз, това не одобрявам. В момента не бих си направила пластична операция на нищо, но за в бъдеще може и да се наложи.
Интересно, дали има тука някоя мацка дето да  сподели опит с такова нещо?
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #7 -: Май 10, 2006, 17:35:43 pm »
rally_g,
виждала ли си "на голо" имаше ли белези? И къде са правени на тази твоята позната?
Одобрявам само ако си със сутиен А иначе не ти давам :D
За или против пластичната хирургия
« Отговор #8 -: Май 10, 2006, 17:36:53 pm »
Аз да ви кажа съм като Лан - евентуално може би, бих си повдигнала бюста... (еее, може и някоя друга липосукцийка ако трябва да сме честни  :oops: )...

Обаче от друга страна, наистина не разбирам жените, които искат от чашка А на сутиена да минат на С или даже Д.... Не можете да си представите това чудо колко тежи...  

Ааа, и да не ме разберете погрешно - моите по естествен път са Д  :roll:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
За или против пластичната хирургия
« Отговор #9 -: Май 10, 2006, 17:45:26 pm »
аз също съм "ЗА" пластичната хирургия. Със сигурност след като родя ще си повдигна бюста.



*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #10 -: Май 10, 2006, 17:47:05 pm »
И аз съм против големите импланти, но доколкото разбирам rally_g си мисли само за един номер разлика. Аз съм с естествени Е -чашка, която леко ми стиска, но слава богу F са ми големи и смятам, че моят сексапил е много по-вулгарен от колкото този на Нети например, която има само две зърна отпред, но е нежна и красива като цвете. :(
За или против пластичната хирургия
« Отговор #11 -: Май 10, 2006, 17:48:45 pm »
Цитат на: rally_pat

Ааа, и да не ме разберете погрешно - моите по естествен път са Д  :roll:


 :balk_47:  :balk_47:



За или против пластичната хирургия
« Отговор #12 -: Май 10, 2006, 18:36:47 pm »
Аз не мога да разбера жените,които искат да си увеличат бюстовете при условие, че имат малък стегнат `балкон`.Рали е права, знаете ли колко тежи?!?А лятно време ми се реве, все още не съм открила универсалния сутиен, да не му се виждат презрамките и гърба при обличане на разголена рокличка.
Но от естетическа гледна точка съм ЗА пластичната хирургия.Гърдите увисват с годините, а и след раждане не се знае колко кожа ще остане излишна на коремната област/гледали сте предполагам `SWAN`/.
Костната структура няма как да промениш, но визията си -да.
*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
За или против пластичната хирургия
« Отговор #13 -: Май 10, 2006, 19:27:04 pm »
Абсолютно съм ЗА пластичната хирургия.За всички видове хирургични намеси,които те карат да се чувстваш добре.Все пак живеем 1 живот и не се терзаем като се гледаме в огледалото.Това си е мое мнение.Има много хора,които са против пластиката,това си е личен избор.Силикона ми е фикс идея,честно си признавам.Единственото ,което ме спира на този етап са парите.Мъжа ми няма нищо против силикона и ми е обещал,живот и здраве като имаме излишни пари ,да си сложа.А по въпроса за кърменето-чела съм много статии-не пречи.
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #14 -: Май 10, 2006, 19:39:44 pm »
piera, мила,
хубаво си помисли, трябва големият бюст да утива на конструкцията на тялото ти. Има и много недостатъци - най-големият може би е, че когато говориш с мъже, когато ти е важно и искаш да оценят интелекта ти, може да получиш вместо това сексулни погледи или откровени предложения. Много е гадно и чисто физически не е удобно, а да не говорим как се търсят дрехи и сутиени.
Все пак ако така ще ти е по-добре само ти си решаваш!
*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
За или против пластичната хирургия
« Отговор #15 -: Май 11, 2006, 08:35:32 am »
За

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
За или против пластичната хирургия
« Отговор #16 -: Май 11, 2006, 09:05:14 am »
Мила Лан,разбирам те напълно какво имаш в предвид :wink: .Не ме притеснява факта,че някой може да забие поглед в деколтето ми отколкото очите :wink:  :wink:  :wink: Не ме разбирай погрешно-няма да позволя на никой да ме оценява спрямо силикона,но просто това не ме спира.Междудругото и без големия бюст,пак съм получавала гадни намеци,което ме води на мисълта,че мъжете не са толкова избирателни спрямо циците :lol: .А относно конструкцията на тялото ми-176 см и 60 кг(с много малък бюст съм,който благодарение на подплънките изглежда нормално :D  :D  :D )мисля че 375 кубика ще ми залепнат направо :D .
    Съвсем честно ви казвам,че гърдите ми са единственото нещо,което не си харесвам ИЗОБЩО,не че всичко друго ми е супер,но поне не ме дрзни.А с моята височина ще е друго един хубав бюст :wink:
    Една приятелка си сложи преди 2 години и изгежда перфектно.Даде ми визитката на доктора си и каза че е много доволна.Аз силикона го обмислям вече по-вече от 6 години,още бях ученичка.Изчела съм доста статии,ровила съм се в нета и толкова съм навита,че сериозно се замислих за.........силиконов кредит :P  :lol:
За или против пластичната хирургия
« Отговор #17 -: Май 11, 2006, 09:26:10 am »
И аз съм ЗА пластичната хирургия и много си мисля като родя поне две деца да си увелича бюста. Бих го направила още сега, ако не бях чела че дори със силикон след бременност гърдите увисват и после се нуждаят от корекция.
От три години нося само два сутиена, е лятото сменям и с още два, един със силиконов гръб и призрамки и другия целият силиконов. Та този сутиен,който нося е със силиконови подплънки и стои съвсем естесвено, не като тези, които ти вдигат циците на врата и смятам, че този размер е идеален за мен, т.е. още толкова цици, колкото имам есетвено.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
За или против пластичната хирургия
« Отговор #18 -: Май 11, 2006, 10:01:28 am »
Васи,след бременност силиконовите гърди увисват малко,ако импланта е поставен над гръдния мускул,но ако е поставен под него-няма проблем и не увисват.Но по принцип и аз искам след като родя(някой ден дано :roll: )
За или против пластичната хирургия
« Отговор #19 -: Май 11, 2006, 10:01:51 am »
Точно вчера си мислех, че трябва да се сложи една такава тема.
Аз съм 'за'! Макар че не знам дали самата аз бих се подложила на такова нещо.
Съквартирантката на моята колежка си прави 2 операции на носа и си уплътни устните! Било адски болезнено и отоците били ужасни /за носа/, а устата са и "пълнили" с материал и после са го намествали /на мен ми прозвуча УЖАСНО само докато си го представих!/.
Колкото до гърдите - чудесно е да можеш да ходиш без сутиен /защото аз от 12 годишна не съм!/ или да можеш да си намираш бързо секси сутиени които нямат нужда от презрамки.
За сега обаче, стигнах до извода, че имам хубавки "очи" :lol: , изхождайки от разните форми на момичетата, с които ходя на тае-бо и после се събличаме в една съблекалня.