0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

шампоани за коса
« Отговор #60 -: Януари 26, 2006, 14:46:01 pm »
Хайде и аз да се включа, стига съм чела :wink: .
Косата може да се оплита  , без да са цъфнали краищата.Оплитала ми се е ако не сложа балсам след шампоана.Никога вече не пропускам балсам/маска готова/ след шампоан.
Не съм видяла кой знае каква разлика между много скъпи и по-евтини продукти за миене на косата.В момента се мия с `Мишел`- с лайка.Косата ми е лъскава, изсветлява даже/естествено тъмно руса ми е /, дори се разресва подсушена с рядък гребен.
Не суша със сешоар, увивам с хавлия, като се намокри, сменям с друга, умишилено нагрята на парното. :wink:
За стилизиране и да не си скубя косата нанасям вакса, пробвала съм доста, но на `Ейвън` ми харесва най-много, не лепне, не омазнява, а косата се реши от раз, без да падне косъм.
Тази маска знам от фармацевт-по-често-за косопад, на 2 седмици-за подхранване:
Ампула вит.А
мерено в лъжици равни части хин. вода и ракия.
Смесвате, мажете първо скалпа, после надолу , завивате с найлон и кърпа и след час миене с шампоан.Обърнете внимание на блясъка после! :wink:
*

    seajane

-
« Отговор #61 -: Февруари 10, 2006, 14:44:34 pm »
:D Здравейте момичета -нуждая се от някаква хубава маска за изтощена боядисана коса Чакам отговор :!:  :wink:
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
шампоани за коса
« Отговор #62 -: Февруари 10, 2006, 17:55:23 pm »
mini_mouse моля те дай малко повече информация за този шампоанец  :)  че ме заинтригува много.

[/quote]`Мишел`- с лайка.Косата ми е лъскава, изсветлява даже/естествено тъмно руса ми е /, дори се разресва подсушена с рядък гребен.[/quote]

Пиши какъв е български ли, немски ли, цена ориентировъчно, ако не е български как се пише точно името му и какъв цвят е опаковката. Абе е такива глуповатички нещица. Стига да не те затруднявам
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
шампоани за коса
« Отговор #63 -: Февруари 11, 2006, 09:24:35 am »
Старлет, въобще не ме затрудняваш :P ...
Шампоаните с лайка са на бг фирма `Мишел`.Работят по немска технология, но явно повече правят за износ, защото трудно оккривам продуктите им.
Тези шампоаани с лайка наистина са страхотни, косата ми е чуплива, естествено тъмно руса, под средата на гърба, и като се къпя принципно се усуква, скубя се, хвърчи...С шампоана и балсама с лайка, даже след като е още влажна мога да я разресвам...А и явно не съм си въобразила, косата ми светлее след миене. :wink:
Шампоана и балсама са в патешко жълти опаковки с картинка на лайка отпред и са 1.50 лв а 400мл.
Момичето ,което имаше каталога им отиде в чужбина, виждала съм в него освен тази серия `лайка` и други.
Ако намериш място, където продават техни продукти-кажи. :P
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
шампоани за коса
« Отговор #64 -: Февруари 12, 2006, 00:29:33 am »
Цитат на: mini_mouse
Ако намериш място, където продават техни продукти-кажи. :P


 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Май че за това ти ще трябва да помагаш. Аз не съм от София макар че я кръстосвам редовно  :lol:  :lol:  :lol: От малък град съм на доста километри от столицата. Благодаря ти за инфото дано да намеря тези продукти на местна почва.  :grouphug2:  :balk_21: [/b][/i][/color]
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
шампоани за коса
« Отговор #65 -: Февруари 13, 2006, 11:55:52 am »
Старлет, ако има дистрибутор в града ти, защо не.Тука кръстосвам и аз града, ама рядко намирам продуктите им и то 1-2. А  каталога ,който съм гледала е над 30 страници.... :wink:
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
шампоани за коса
« Отговор #66 -: Февруари 13, 2006, 20:12:02 pm »
Освен аз да стана дистрибутор  :) дано да го намеря този шампоан в София поне иначе за тука надежда няма  :lol: А имам странното предчувствие, че ще ми повлияе добре на косата.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
шампоани за коса
« Отговор #67 -: Март 11, 2006, 14:05:18 pm »
Аз ползвам REVALID шампоан и VO5балсам,доволна съм за суха и увредена коса шампоана,а за боядисана балсама и си слагам ампули.Сега 6те си купя и стимулант за коса на Икаров.
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
шампоани за коса
« Отговор #68 -: Март 13, 2006, 11:46:40 am »
Здравейте, реших и аз да се включа и споделя своя опит. Мисля, че ако косата е третирана е най-добре да се използва някоя от професионалните серии. Аз лично съм пробвала почти всичко на Лореал Профешънъл, на Велла - Систем Профешънъл, на Пол Митчел и на Керастаз. Според мен, по-добро нещо от Керастаз няма в грижата за третираните и изтощени коси. В зависимост от това, какви са по-специфичните нужди - бих могла да препоръчам и конкретна серия шампоан и маска, тъй като съм ги изпробвала почти всички - сменила съм всякакви цветове и единствено благодарение на Керастаз все още имам хубава коса, имайте предвид, че съм я блондирала в продължение на повече от година на всеки 3 седмици, вече не де, но просто подчертавам, че продуктите са им страхотни. Малко по-скъпички са, но си заслужава, шампоаните са между 25 и 28лв., а маските 35-38лв. Но косата става като коприна, наистина!Стилизиращите им продукти също са страхотни - горещо препоръчвам серума за краища и маслото Олео-Релакс (цени, серум:53лв., масло-около 40лв.). Друго, което съм изпробвала и никак не е лошо, а цената е значително по-прилична е серията на Лореал Проф. - Intense Repair, маска и шампоан, също Vitamino Colour, а сега има и една нова серия на същата марка, която все още не съм опитала, но отзивите за нея от приятелки са страхотни - Absolute Repair. Ако някой се интересува откъде може да си купи продуктите и точно коя серия на Керастаз (според нуждите на косата) го интересува, съм готова да дам адреси и да споделя своя опит.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Re: шампоани за коса
« Отговор #69 -: Ноември 25, 2008, 10:31:48 am »
Момичета аз съм на мнението, че всяка коса само по себеси приема продуктите различно! Аз примерно бях страшно доволна от Вела Професионал, но нещо аз лично си го обяснявам със свикването на косата към продукта. Сега от известно време ползвам Dusy  Професионал серията за коса и за момента съм страшно доволна.
Лично аз съм на принципа да дадеш малко повечко парички, но да е нещо на ниво. Друг е въпроса че вече честно оригинални професионални продукти трудно се намират. Именно тази серия Дуси като си я поръчах и ми я донесе куриера първото нещо беше да проверя кода на производство, и за моя радост си беше Германия  :P  :lol:
*
Re: шампоани за коса
« Отговор #70 -: Ноември 25, 2008, 10:38:51 am »
От 2 седмици ползвам нов продукт на Gliss течна коприна - шампоан с маска 2 в 1 - в туба. Засега съм много доволна :D
*
Re: шампоани за коса
« Отговор #71 -: Ноември 25, 2008, 11:50:30 am »
Най накаря и аз да си харесам косата!
Колко не скромно звучи :) но е така, харесвам си я!
Re: шампоани за коса
« Отговор #72 -: Октомври 19, 2010, 21:38:56 pm »
Avon Advance Techniques