0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #460 -: Юни 11, 2010, 23:06:57 pm »
Е-е-е-хо, Сперанца, миличка - драсни някой ред. Как си? Дано всичко при неб е наред.
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #461 -: Юни 12, 2010, 08:14:51 am »
Е-е-е-хо, Сперанца, миличка - драсни някой ред. Как си? Дано всичко при неб е наред.

И аз проверявам всеки ден.Пиши моля те, че те мислим.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #462 -: Юни 12, 2010, 11:23:07 am »
Сиска, честита ти лентичка  :lol: Това значи, че всичко е било ОК, което е страхотнооооооо  :wink: :lol:
Хайде, леки оставащи месеци!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #463 -: Юни 12, 2010, 16:31:00 pm »
Мили момичета , извинете ме  , че не писах досега  ,но имах причини за това .На 7 беше пункцията ми всичко мина добре извадиха ми 9 яйцеклетки , от които се оплодиха 8 . На трети ден ме извикаха за трансфер -10 юни и сега си имам 3 ембриончета сладки .Три дена лежа  и почивам повече , тъй като имах някакви спазми, които след ношпа отминават. И така при мен е това за сега , мерси на всички , които в деня на трансфера ми пожелаха успех , те знаят кои са  :wink:, желая и на тях лека бременност!!!Мерси на всички , които ме подкрепяхте до този момент и бяхте с мен през цялото време , надявам се да сме заедно и за напред и да ви съобщя хубави новинислед още 12 дена!!! Целувки и Сиска 81 много се радвам за теб !!!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #464 -: Юни 12, 2010, 16:52:44 pm »
Хайде, честити ти бебочета, speranza!
Много се радвам, че всичко е минало ОК! Сега е момента да почиваш и да те глезят - така че не пропускай  :wink:
Спокойни дни до теста и после още 8 месеца ти пожелавам!  :lol:
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #465 -: Юни 12, 2010, 17:02:53 pm »
Ехеее, бравос Сперанца :bighug:
Наистина, поглези се сега, почивай си, не се притеснявай и аз имах болки и то доста силни в началото.Имаш от нас много стиснати палчета, да знаеш :crossfingers:

Хаа, Барбарон, бързо ме разконспирира :wink: Да, не издържах и се обадих да док да отида на осмия ден, и така в четвъртък видях едно невероятно, тупкащо сърчице...Не мога да ви опиша вълнението си, просто наистина е уникално...Идеше ми да се метна на врата на док и да го разцелувам ! Чак забравих да питам кога пак съм на преглед  :oops:
Сега си пожелавам всички, които не са успели до сега, да видят двете чертички , а на всички, които са в очакване - всичко да е наред до края, когато ще гушнат своята мечта !

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #466 -: Юни 12, 2010, 17:40:45 pm »
Как няма да те разконспирирам бе, Сисони  :lol:
Знайш от кога следя по нещичко да отгатна добрата новина :wink:
Сега вече можеш само да се наслаждаваш на чудните моменти, които ти предстоят! Пожелавам ти ги от сърце  :lol:

И се пазете, момичета, от жегите! Много, много по обяд не ходете по разходки!
*

    sisка

  • **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #467 -: Юни 12, 2010, 21:46:27 pm »
сперанца миличка стискам ти палци след 12 дни да видиш двете чертички , знаеш че те следя отблизо, вярвам че ще е така.Ти си толкова положителен човек, че няма начин а и при най добрия екип си ,сега си почивай. Сиска 81 честито ти тупкащо сърчице и леки бременност, да знаеш колко пъти влизах да те проверявам дали си писала.Аз ще започвам отново процедура есента, та разбрах ,че който те види на пункция или трансфер забременява ,така се носи из темата, та ще разчитам да ме посетиш на трансфера или пункция, за да си ми на късмет. :)Успех на всички в процедури и дано по скоро и ние усетим това щастие като сиска81. :bighug:
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #468 -: Юни 12, 2010, 22:04:19 pm »
Здравейте, момичета. Тази тема е най-позитивната от всички, които срещнах във връзка с инвитро. Благодаря ви за надеждата. Аз току що стъпвам в проблема. След повече от година неуспешни опити за бебе стигнахме до АГ-Варна и разбрахме проблема - с мъжки фактор сме, единствен шанс- инвитро ( или в случая икси, доколкото разбирам). Тепърва ще ми правят изследвания, а после и стимулация. Отложихме за август, за да сме готови за пункция през септември- след отпуските. Все още събирам инфо и честно казано малко се плаша. Вашият позитивизъм ме зареди, и тъй като подобен проблем се споделя пълноценно само с преживели, реших да се регистрирам. Пожелавам ви успех :)
*

    sisка

  • **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #469 -: Юни 12, 2010, 22:11:46 pm »
добре дошла яна костова и дано това да ти е първи и последен опит ин витро.Тук е весело и много приятно, всички момичета са страхотни, ще намериш подкрепа и винаги можеш да споделиш какво те притеснява.В началото и аз бях оплашена, но тук ще получиш винаги съвети и разбиране .В ръцете си на най добрия екип.Ако имаш въпроси на среща съм.
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #470 -: Юни 12, 2010, 22:12:20 pm »
Сиска, разчитай на мене беее :wink:Хем че и адашка си ми...Когато кажеш, съм на линия, да знаеш ! Вярно е, вярно е за погледаааа, виж Бамбами, Барбарон, Мънки...то доказана история :lol:

Яна, и ние сме с мъжки фактор и при нас беше ИКСИ.Поздравления за избора на клиника и доктор, и също така за смелостта толкова рано да потърсите и откриете проблема.На нас ни отне около 5 години.
Инвитрото не е присъда, напротив, то е шанс за успех, шанс за живот, а с този екип, към който си се ориентирала, вярвам, ще го постигнеш. Питай всичко, за което се сетиш и разчитай на нашата подкрепа.  :bighug:
Повярвай, няма нищо страшно в самата процедура, мен ме зареждаше даже с положително настроение, че наистина правя нещо ,за да постигна жадувана детска усмивка вкъщи.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #471 -: Юни 13, 2010, 00:32:21 am »
Сиска 81 - страхотна новина! Честито и лека и резултатна бременност. Да знаеш - и аз може да се наредя на есен на опашка за твоята магийка :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Сперанца, радвам се че всичко при теб е ок. Спокойствие и приятни емоции - това ти е основната задачка в момента. Стискам палци и ще те следим из късо,момиче, нали знаеш :D

Яна - добре дошла! Дано не се задържаш дълго в тази тема, въпреки това колко сме готини :wink:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #472 -: Юни 13, 2010, 08:58:04 am »
Сперанца   :) радвам се че нещата се развиват в добра посока и че всичко е минало добре за сега  :crossfingers: и дай боже след 11-12 дни :bfp: а от там на татъка една лека бременност ще ти пожелая :)

Сиска 81    :) лека бременност ти желая.

А на Яна успешна процедура и естествено бързо да се прехвърля в една по дебелееща темичка :)

Успех на всички в процедура и да се пазите от жегите :)
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #473 -: Юни 13, 2010, 09:58:48 am »
Сисоооонкееее да ти чeститя аз и тука това хубаво тупкащо сърчицеее,видяли че просто бебо не е бил на кеф аз катo ти казвам че е с характер от малко  :lol: :lol: :lol: ,желая ти една приказна бременност и красив ревящ финал  :P
 Сперансаа миличка,дано притеснението на личицето което видях онзи ден в коридора да е покрито с радост след 11 дни  :D :D :D
 Сисинкееее ,ти знаеш колко силно вярвам че ще ти е успешна процедурата милика ,и мноогоо те гушкам а бате гонал ако някои има да свирка  :wink: :wink: :wink:
 А за големите заразни  :balk_68: :balk_68: :balk_68: на Сисаа то това ще стане май като занаят хиххиххихиххих давай Сисондрин ти сииии  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #474 -: Юни 13, 2010, 12:40:12 pm »
Яна добре дошла във форума , на добро място си попаднала да знаеш , тук всички са много готини и са много опитни :wink:!!!Да знаеш, че няма нищо страшно и притеснително в процедурата инвитро даже е много забавна, ти сама ще видиш, пожелавам ти добър резултат !!!Сиска благодаря ти за милите думи , аз ти желая да те сполети двойна радост на есен , защото ти си още по-положителен човек!!!Маймунче обещавам ти това притеснение , което си видяла да не видиш повече, само усмивки и хубави новини ще чуваш и виждаш след 11 дена !!!А на останалите хубавици желая лека бременност.
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #475 -: Юни 13, 2010, 12:57:37 pm »
Здравейте момичета, радвам се, че има такова раздвижване в темичката  :D
Добре дошла Яна, и аз като останалите да кажа, че в ин-виро процедурата няма нищо страшно, дори е приятна, аз лично се чувствах страшно заредена когато съм в процедура  :) А и си в най-добрите ръце  :D
Сисе81, само сълзи от щастие от тук нататък/като онзи ден :wink:/ и лека бременност  :bighug:
Мonkey :) , и аз вече нямам търпение за твоето прегледче, ще чакаме отчета ей  :D
Сперанца, наслаждавай се на дните до теста, а ние тук ще стискаме палци за най-най хубавите новини  :D
Сиска, пожелавам ти много, много успех септември, и отново искам да се извиня, че те подведох  :oops:/ти знаеш за какво/
Да кажа и две думи за нас, ние сме добре, почиваме повечко,че онзи ден прокървих и бях на непредвиден преглед, за щастие сънчовците са добре и си растат, но доста ни поуплашиха, дано вече слушат повече и да са си все така добре  :)
Успех на всички, и както казва Барби -  пазете се от слънцето  :bighug:
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 12:59:33 pm от *sunny* »
*

    sisка

  • **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #476 -: Юни 13, 2010, 15:51:51 pm »
Маймунчее, мила откъде ги намери тези генарали, страшна си, абе много те обичам бе :thankyousign: :biglove:,сиска 81 благодаря ти че ще откликнеш на поканата ми да ме видиш с тези магически очички,желая ти отново лека бременност .Сперанца благодаря ти за милите думи да ти се връща след 11 дни.Съни благодаря и на теб мила за пожеланието , ама със сигурност ще е успешна като имам едни късметлииски гонали дето правят близнаци,хич не се притеснявай не си ме подвела , то на бременните им е простено те често забрававят разни работи, от хормоните е.Дано нямаш повече притеснителни моменти и оставащите месеци да са ти леки и безпроблемни, пази се и си почивай  :balk_21:.Успех на всички :bighug:
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #477 -: Юни 14, 2010, 09:59:15 am »
Сис, казах ти аз че няма място за грам притеснение:) Радвам се че всичко е ОК. От тук нататък все такива новини да чуваме:) :lol:
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #478 -: Юни 14, 2010, 10:02:40 am »
Момичета, вие сте невероятни! Едва сега почувствах, че проблемът не е толкова страшен и че сме на верен път. Благодаря ви отново! Много се радвам, че се решихме да действаме веднага и че попаднахме точно в АГ-ВАРНА, където не те размотават, а ти казват реални шансове. Но и това е благодарение на вас, на думите ви за д-р Александров. А като виждам колко позитивни сте, явно тези думи са заслужени :)

Имам повече от два месеца до старта, чух, че по здравна каса могат да се отпуснат пари за част от медикаментите за стимулация. Знаете ли нещо по въпроса? За програмата за подпомагане ин витро също знам, но там явно сроковоте за удобрение са доста по-дълги. Има ли вариант изследванията да бъдат по здравна каса?
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #479 -: Юни 14, 2010, 11:12:29 am »
Яна, за съжаление, няма вече лекарства по здравна каса, има Национален Фонд, но АГ Варна не работят с него, работят по програмата на Община Варна, но незнам дали ще има повторен прием на документи, може да звъннеш в Общината да питаш  :)