0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #440 -: Юни 19, 2019, 14:39:15 pm »
Привет!Аз нямах естроферм след трансфера, така беше преценил доктора.
Кринона се изписва вече много по-често от Утрогестана, казват, че е по пречистен, дали е така не знам.

Танче, честито, много лека бременност ти желая!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #441 -: Юни 19, 2019, 15:42:51 pm »
Слънцемое,по схемата която ми дадоха след трансфера ми го пишеше ,че е от днес ,едно сутрин и едно вечер.Той е естрадиол,за лигавицата е.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #442 -: Юни 19, 2019, 17:09:16 pm »
Естрофем е за лигавицата. Но също повишава кръвосъсирването и понякога не го изписват заради това му действие. Аз винаги съм на Естрофем. Преди трансфер едва вдигаше лигавицата, като сама овулирах и за 1 ден беше се вдигнала с 2мм, та по-добро от естествен процес няма.
Много странно нещо ми се случи. Мисля нещо на работа и въртя някакъв лист и изведнъж ме побиха странни тръпки. Погледнах към листа, явно чистачката ми е преместила sticky note-а с номера от ЦАР и съм си играла с него. Много странни тръпки ме побиха, все едно нещо мина през мен. Ходжата сигурно ми дава знаци 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #443 -: Юни 19, 2019, 19:26:13 pm »
Дано е за добро, Тери!!<3 теб какво ти е усещането?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #444 -: Юни 19, 2019, 19:36:59 pm »
Какво да е,младежа чака да излезе от леденото кралство и да иде в коремчето й.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #445 -: Юни 19, 2019, 21:37:35 pm »
Оптимистично. Даже ще пращам Мишо на спермограма, ако се е подобрила прилично да направим инсеминация вместо ЗЕТ. Началото на юли най-късно каза, че ще иде.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #446 -: Юни 19, 2019, 22:39:47 pm »
Супер готиното,Тери! За мен, как го усещаме ние е най-важно!
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #447 -: Юни 19, 2019, 23:33:47 pm »
Здравейте момичета доста сте изписали ,аз гледам да се отлепя малко от тези неща и за това не се включвам . Искренно се надявам всички да сте добре след малко ще ви прочета какво сте изписали .
Аз влезнах да попитам за нещо . От както мина процедурата и всичко останало този месец при полов акт имах леки болки и преди една седмица започна едно такова усещане за дискомфорт долу , така се получи ,че в петък миналата седмица се прибрахме до Бг за 3 дни и минах през клиниката на профилактичен преглед ,но при друг доктор не при мойта (нямаше часове а исках някой да ме види само ) . Понеже в неделя пътувахме за почивка и се притесняах ,че точно тогава трябва да ми дойде ,док. ме прегледа каза че сигурно ще закъснее защото имам задържам фоликул . Е не позна дойде си ми като по часовник на 30 ден (което до някъде е добре след всичко ) . Пуснахме микробиология и вчера излезна .... резултата е в снимката . Имам си гъби .... просто страхотно никога не съм имала такива неща и понеже съм чела от Тери ,че на теб ти се случва исках да попитам колко време отнема да се махнат? До колкото разбирам е Кандида ще трябва да пием нещо с ММ и аз глобули да слагам ... ама малко се притесних уж месеците след стимулация си най фертилна ,а сега пак няма да може да си подновим опитите .... а и не само това да не стане сега да си се макна с тях сумати му и време :-/ на някои друг случвало ли му се е и бързо ли се изчистиха ?
Прегръдки на всички 🤗❤️
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #448 -: Юни 19, 2019, 23:36:57 pm »
Тери, теб ходжата каза ли ти до колко време ще забременееш? Мойта приятелка, за която ти споменах й е казал срок...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #449 -: Юни 20, 2019, 07:09:37 am »
Вистал, каза ми: "поне още една година ще си така, но то и аз ще ти помогна". Но не разбрах след поне година ще родя или ще забременея.
Чочолинка, не се плаши от гъбички. Само антибиотици не пий за тях, че те по-скоро ги предизвикват, не ги лекуват. Някакви глобули слагай. Аз имах външно Кандида. Разбирай бяха колония и се виждаха с просто око.  osi_7 купих си интимен сапун Вагизан. Измих се веднъж с него и паднаха за секунди. Оттогава само него ползвам, много е добър. С Мъжът ти може да си вземете Микомакс и Низорал крем.
Гъбичките не са страшни, създават дискомфорт, но са толкова безобидни, че правят инвитро и инсеминации с тях.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #450 -: Юни 20, 2019, 09:15:16 am »
Наистина гъбичките не са страшни, лекуват се. Починете си, взимайте лекарствата и всичко ще се оправи.

Слънцата как са? Мисля ги и двете!

Лина, как си ти?

Момичета нямам компютър в къщи и ми е много трудно да пиша. Но ви чета редовно и чакам все добро новини.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #451 -: Юни 20, 2019, 10:10:13 am »
Chocholinka, кофти са гъбичките ама минават. Помага и да ядеш кисело мляко, но ест. не заменя лекарствата. Те са ви изписли нещо. Микомакса и той трябва да го пие и ти на 1ви,3ти и 5ти ден и нещо локално за мазане. Магиии, ти как си по-скоро кажи. Аз не разбрах- почиваш ли вкъщи или още ходиш на работа? Аз чакам да дойде идната седмица за теста, въпреки че не мисля че има нещо. Важното е че е имало О.  Тери, а кога изтича годината? :)
Аз сега се замислих, ако ми дойде на 31 ден от мц, което е 28 Юни, Юли няма как да хванем О със Персенска защото тя ще е отпуска от 15 ( а аз на морето от 13ти) , Август чак на 20ти ще се върне. Евентуално Септември. :/
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #452 -: Юни 20, 2019, 10:22:34 am »
Момичета благодаря ви за отговорите . Утре ще съм в София и ще мина през рецепция да видя какво ми в преписал въпреки ,че той още на прегледа ми изписа глобили те ,аз сложих едната вечер и на другата ми дойде и ги спрях . Не мисля ,че ми е изписал антибиотик само глобили и на ММ хапче ,може и крем но аз от вън нищо няма само влагалишно усещам дискомфорта .
Ох малко ме успокойхте .
Прегръдки и успех на всички 🤗❤️😘😘😘😘😘
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #453 -: Юни 20, 2019, 10:28:55 am »
Chocholinka кои глобули - Полижинакс ли? Като ти спре, нали знаеш, че трябва да се въздържате докато ти е курса с глобулите ,защото само ще си ги меткате един на друг. Презерватив не е вариант, защото повечето се разграждат от полижинакса.  В тоя ред на мисли и от повечето глобули. Не се шашкай. Приятна почивка.
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #454 -: Юни 20, 2019, 10:43:05 am »
Чочолинка за гъбичките мисля че бързо ще се справите с тях. Но да си призная за първи път на микробиология за лактобацили виждам ИЗОБИЛИЕ. Ние с Тери само може да си мечтаем за такова нещо ххаха бързо оправяне и малко въздущържание.
Лина то още време за теста не е дошло ти отиде на септември. И да я няма докторката вие пак ще си вършеете с мъжа ти тъй че нищо не се знае.
Аз съм добре, освен леката тъпа болка в главата всичко е 6. Все още не са ме досърбяли ръците за теста. Чакам си утре, даже май ме ми се иска да идва. Така си ми е добре, бременна и спокойна
...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #455 -: Юни 20, 2019, 11:04:56 am »
Слънцемое, пу-пу. Айде утре да се извукаш с един голям +. И аз си мислех това за изобилието на Лактобацили. Много е добре! Хахах аз, години наред, виждах МБ с няма наличие на лактобацили гррр. Еми слънцемое, аз толкова свикнах да виждам -, че вече... абе е знам. Стискам ти палци всичко да е наред. Иначе, Тери, сега говорих с доверие. Леглоден не покривали, искали разбивка на услугите за 2х170 лв.Да му се невиди. Ще трябва да ходя да се циганя да пишат нещо в надежда.Ще ги гоня до стотинка.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #456 -: Юни 20, 2019, 11:14:39 am »
Причината, поради която е обилно с лактобацили и гъбички, е защото те виреят на едно и също ПХ. По принцип прекалено много лакотбацили също е проблем. Аз съм имала преди години "Обилна лактобацилоза" и трябваше да я лекувам. Да не повярва човек.

Слънце, надявам се да си спокойна, защото си бременна. Много ти стискам палци. Деня за тест вече на втория/трети, тн трансфер ти се струва най-ужасното нещо на света. Надявам се след това да ти се струва като най-прекрасния ден.

Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #457 -: Юни 20, 2019, 11:28:45 am »
Добър ден момичета ! Как са слънцата ни ? Слънцемое болките в главата ги има и при бременност (дано,дано),за съжаление за гъбите не мога да дам съвет,дано скоро ги изтрепете Chocholinka. Аз имам въпрос в понеделник бях при доктора имаше фоликул в дясно 16мм,каза от сряда до събота да действаме,ние събота действахме,снощи пак,но сега съм в чуденка днеска да действаме ли или утре през ден? Вие как мислите кога ли ще е овулацията?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #458 -: Юни 20, 2019, 11:31:50 am »
При фоликул над 18 мм до 2.4 мм се очаквам овулация. Моите средно растат с 1мм на ден. Да ти кажа на мъжа ти му е добра спермогарама и може всеки ден да си действате без да се притеснявате за бойците. Ако е кофти спермограмата, препоръчват през ден.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #459 -: Юни 20, 2019, 11:36:07 am »
Ясно,значи и днеска го хващам за ушите 😁, аз 2 месеца подред си я усещах овулацията доста болезнена,дано и този месец успея да я усетя.