0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #940 -: Септември 25, 2019, 15:47:03 pm »
Хрис, с две думи- бля-бля- не ги пийте заедно хапчетата. Нищо друго не пише.

Хелиантус, дано да си наместите нещата и да ви урежда, тава което измислите.

Фемарата не е Кломид. Фемарата е Летрозол, Кломид е Кломифен цитрат.
Това,което си намерила Лейди е едно и също, само ми е странно, че онлайн се продава и то в магазин за добавки.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #941 -: Септември 25, 2019, 16:39:21 pm »
На мен точно заради това, че е в сайт за добавки без рецепта ми се стори малко съмнително и затова посъветвах да се попита за срок на годност. Със сигурност го имат в сайта най-рано от миналата година.
Аз чак сега се зачетох за Фемарата. То това било лекарство основно за лечение на рак на гърдата. Аз не опрях до това да я пия, имах си Клостилбегит у нас от калпав гинеколог. Но мисля, че това ми бяха предписали като алтернатива.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #942 -: Септември 25, 2019, 16:47:10 pm »
На мен от клиниката ми казаха да си поръчам от сайта. Мисля, че кломифена е внос от Гърция. Не съм имала проблем с него. Добре е да се питазасрокана годност.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #943 -: Септември 25, 2019, 16:48:28 pm »
Тери, мъжете които тренират го пият защото повишава тестостерона. Така като га гледам май е внос от някъде. Не е проблем, просто се чудя дали е законно разпространението му по този начин.
Аз лично бих предпочела инжекции. Поне се контролират процесите по-добре.
Пак да си кажа, че имам останали инжекции Оrgalutran, ако трябват на някого и не е по каса. Само да видя годността им и ще мога да кажа колко имам.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #944 -: Септември 25, 2019, 17:19:26 pm »
Здравейте, момичетаа. Днес бях при гинеколога на преглед. Видя ми изследванията и поска нова спермограма и каза че ако стойностите на спермогеамата позволяват ще пристъпим към таймиран цикъл. Някой може ли да ми обясни по пидробно какво означава таймиран цийъл. Благодаря предварително.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #945 -: Септември 25, 2019, 17:21:37 pm »
Аз от този сайт бях поръчал прегнил ММ като трябваше да си го слага, защото по нашите аптеки го нямаше никъде, а в Гърция трудно намери 4 инжекции. Но цената беше по висока, от това което плати в гръцката аптека. Лейди за кога каза, че ти трябва. Ако помоля мъжо може да провери в някоя друга аптека. Предполагам трябва да е това, за да му пратя снимка?
« Последна редакция: Септември 25, 2019, 17:34:14 pm от Татяна Павлова »
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #946 -: Септември 25, 2019, 18:04:30 pm »
Мц, таймиран цикъл представлява следене като при фоликолуметрия, но точно преди Овулация биете препарат от рода на Овитрел, който да ти предизвика овулацията. Така знаете, че 24 до 36 часа след инжекцията е настъпила овулацията със сигурност и започвате със секса вкъщи. След това може би ще ти предпишат и Прогестерон като поддържаща терапия. Но за това наистина си трябва прилична спермограма, за да има смисъл от цялото нещо. Лина два пъти вече забременява с таймиране на цикъл
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #947 -: Септември 25, 2019, 18:18:45 pm »
Таймиран секс е със следене и определяне на точното време, в което да правите секс. Може да е със стимулация, може без, може и с тригър, може и без.
Според мен, СГ трябва да направите с преживяемост на сперматозоидите и посткоитален тест. ЦС е ясна. Иначе е малко надежда на халос.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #948 -: Септември 25, 2019, 18:40:28 pm »
Благодаря ви момичета за информацията. А иначе това за фемарата и клистилбегита да се поръчва по интернет е абсурдно, няма как. Ние в аптеката не го продаваме ако пациента няма рецепта от лекар, а вие говорите за онлайн поръчйа.... 🤔🙄
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #949 -: Септември 25, 2019, 22:19:53 pm »
Момичета, излезе ми микробиологията, изобилие на лактобацили :), но има изобилие и от епителни клетки, това за първи път ми излиза, не е добре сиурно. Някой знае ли?
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #950 -: Септември 26, 2019, 09:20:58 am »
Здравейте, момичета!
Днес приключи четвъртото ми неуспешно стимулирано инсе... Тази сутрин на 14 ден от процедурата направих един от китайските тестове и... една черта. Всичко беше като по учебник - имах доста и хубави фоликули, но уви... Утре ще пусна и кръвен в клиниката и ще говоря с акушерките за документи за фонда. Исках да ви питам, когато става дума за неизяснен стерилитет освен епкризите от инсетата и АМХ, изискват ли две спермограми, защото ние имаме само една от миналия септември? Криво ми е, защото все пак имаше моменти на надежда, която в последните дни постепенно се изпаряваше... Съжалявам, ако ви натоварвам, но това е единственото място, на което споделям, никой друг не знае за тази дълга борба... И станаха вече три години от неуспешната ми първа бременност, но какво да се прави - ще минем през каквото трябва. Предполагам, че заповедта ще стане най-рано декември, така че явно всичко ще остане за януари догодина... През това време ще се събирам и ще си почина от стимулациите. Чудех се и дали да не поискам ТВЛ, но според док нямам нужда от такива интервенции... В началото на октовмри ще се видя с него, за да обсъдим какво предстои.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #951 -: Септември 26, 2019, 09:42:38 am »
Slynce I Luna, съжалявам за отрицателния тест!Почини си, направи нещо което обичаш, отидете някъде.За фонда с неизяснен стерилитет май не искаха 2 СГ, аз вече започнах много да забравям и наистина не помня какво се искаше.
Гуш!

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #952 -: Септември 26, 2019, 09:52:45 am »
Слънце, съжалявам. Пустите му инсеминации имат толкова ниска успеваемост. Слънчицето има две спонтанни забременявания, 4 неуспешни инсеминации, един мисед след свеж трансфер след инвитро и е бременна сега след ЗЕТ. Давам я за пример, защото е жена, която забременява успешно, няман никакъв проблем с имплантация, но и при тях инсеминациите просто не проработиха. Нищо, че мъжът й имаше добра спермограма. Съжалявам. Преди време в "Грозната Бети" калпавата сестра казваше, че тестът за бременност е единствения тест, на който никога не се е проваляла. И колко пъти си припомням тази мисъл, как тестът за бременност е единственият, на който се провалям, колкото и да се подготвям за него.
Просто си подайте документите. Вие за разлика от много други двойки имате и лукса (извинявай за думата, но аз все така си го казвам на себе си) да пробвате и вкъщи. Никога не знаеш няма ли да стане, пък през това време за фонда си минава времето.
освен това вече фонда работи много бързо и до края на годината вероятно ще имате заповед. Ако не се лъжа, ще трябва да приложиш документи за проведени 4 неуспешни инсеминации и АМХ. Спермограмата на мъжа трябва при кандидатстване по мъжки фактор. Но Слънчицето ще каже повече с подробности.

Кукапетал, или всичко е наред, или ако трябва да се предполага за някакъв проблем заради епителните клетки, аз бих наклонила към Лактобацилоза. Но ако нямаш течение или дискомфорт, всичко е ОК. Да не повярвате, някога преди цветната снимка и сагата ми с бактериите, съм лекувала и обилен растеж на лактобацили - лактобацилоза. Ех, хубави времена бяха.

Аз от днес вече не съм на антибиотици и мазане. Чакам след малко цикъл и другата седмица в четвъртък на микробиология. Моля пратете ми мислено малко положителна енергия, защото ще имам нужда от късмет. Мисля, че вече само той може да ми помогне. Ако пак имам бактерии, просто се отказвам. Ще пия какъвто антибиотик ми изпишат и ще се боря да вляза в "безсимптомна бактериурия" отново. И тогава и на ЦАР ще пиша, и в Турция ще ида. Просто видях, че не мога да се боря с това животно. Виждам чиста микробиология и след месец пак, а месеците си минавам, овулация след овулация, годна яйцеклетка след годна яйцеклетка. И така вече  20 месеца. Така че моля, активизирайте и бебетата в коремите си да стискат палци.
« Последна редакция: Септември 26, 2019, 09:57:02 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #953 -: Септември 26, 2019, 10:02:44 am »
Magi_st, Teri, благодаря ви за подкрепата! В понеделник сигурно ще пусна и АМХ, макар че може още утре с кръвния. А за опитите вкъщи - ще си продължим, но мина толкова много време вече без да съм забременявала след пустия мисед и кюретаж. Ужасно е да не знаеш причините да не става и да измисляш диагнози и лечения, които да ти дават надежда всеки следващ месец... За предстоящия месец поне си знам, че хормоните ще са ми тотално разбъркани заради стимулацията и няма да се надявам на нищо.. А за по-натам - времето наистина минава неусетно , но човек не може и да не тъжи... Прегръщам ви!!!!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #954 -: Септември 26, 2019, 10:56:06 am »
Слънце и луна, съжалявам. С какво те стимулираха? Ако е с инжекции изчакай цикъл и така пусни АМХ.
Толкова бързо става вече по фонда, че ей сега ще дойде.

На Слънцето инсеминациите си бяха секс вкъщи. Имат си приложението, но трябва да се плащат от фонда. Поне 3-4. Така ще се правят с нужното внимание и с нормална стимулация.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #955 -: Септември 26, 2019, 11:06:19 am »
Слънце и луна съжалявам. Много е кофти когато се види поредната самичка чертичка. Хубаво сте решили директно да подавате документи към фонда, бързи са и ей сега ще дойде времето. През това време се обичайте вкъщи, защото го искате, а ме по график и може и да стане чудото.
Кукапетъл в последната микробиология която пусках преди 1-2 седмици беше със същите резултати като при теб. Изобилие на лактобацили и епителни клетки, но на мен никой ме ми писа какво може да е причината за това. След 2-3 седмици съм на преглед и ще ти пиша какво е казала докторката по този въпрос. Ти как си иначе? Кога ще почвате пак процедура? Силно стискам палци да имаш моя късмет и след втората процедура да се случат нещата.  :bighug:
Тери мисля че няма човек в този сайт, който не е чел за теб и ме се моли за теб да ги оправиш със сагата с бактериите и да върви напред. Дано дано дано. Ще стискам силно палци да е ок микробиологията. :bighug:
Слънчицето честито пак мила, хубаво да се  е загнездила малката точица и да си расте. Болки ще има свиквай. Аз от началото почти всеки ден имам някакъв дискомфорт ама се свиква. То кръст, то корем, то стомах - бели кахъри са това.
Упссс забравих какво ви бях обещала на  всичките...
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #956 -: Септември 26, 2019, 11:21:23 am »
 Slance_i_luna,  Съжалявам за резултата  :grouphug:. До колкото разбрах след подаването на документите минава около два месеца.
 Тери, стискам палци и на краката да се разплете твоя случай вече.
 Слънцемое, благодаря за прашеца  :ywoohoo:
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #957 -: Септември 26, 2019, 11:34:10 am »
Момичета, куеаж на всички, които са тръгнали по този път. Аз снощи си поплаках(отново). Мъжа ми много трудно прие идеята за инсеминация, искал да "станат по нормален начин нещата" Честно казано, не го очаквах, явно мъжкото его в него проговори. Сега силно се надявам новата спермиграма да е по читава ит старата и да направим таймиран цикъл, а не инсеминация. Предпочитам проблема да е в мен, а не в него, очевидно жените сме готови на всичко, при нас его несъществува. Успех на всички.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #958 -: Септември 26, 2019, 11:46:44 am »
Pavla, стимулираха ме с летрозол и 4 инжекции фостимон. Направих доста и хубави фоликули, таймирахме много добре, но уви... Страхувам се, че може да има проблем с имплантацията, а там е "Тъмна Индия" и за лекарите... И вече не знам - режими, добавки, спорт и резултат и резултат няма...

Тери, стискам силно палци и се моля за хубава микробиология другата седмица и да се отпулат нещата и при теб! Няколко момичета вече доста време циклим тук и се надявам до няколко месеца да започнем да се изнасяме при останалите бременелки! Гууушшшш!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #959 -: Септември 26, 2019, 11:54:36 am »
Тери, силно стискам палци за чиста микробиология. Време е вече да тръгнат нещата и при теб,толкова  се измъчи с какво ли не. Слънце и Луна, съжалявам за неуспеха ти миличка, непадай духом,нахъсай се още по-здраво и неспирай да се бориш за това,което искаш. Прегръщам ви силно и ви изпращам цялата си позитивна енергия  :grouphug: :grouphug: :grouphug: