0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря на всички отговорили на моя въпрос.
Веднага щом ми се обадят ще пиша в темата, но сигурно няма да е скоро, защото съм на втората страница от дългия списък
На всички Ви пожелавам успех и само добри новини по пътя на сбъдване на мечтите ви.
Мира
*
На мен д-р Александров ми беше казал, че лапарото ми ще бъде след 2-3 месеца.
Това беше началото на март миналата година. Аз придвидливо си накупих някои нещица за болницата,ей така за всеки случай. И на 20 март, вечерта в 19,30 ми звъни д-р Кисьов и едва не ме докара до инфаркт  :lol: Каза ми, че някакво момиче се отказало, и ако искам в събота сутринта да ме опирират. Естествено, че се съгласих, защото той ми обясни, че иначе ще чакам до юни. :? Та мисълта ми беше да сте подготвени за евентуални изненади  :wink:

Вечерта ще си изпиеш очистителното (това за да не се налага клизма) и на сутринта на гладно и жадно ще си в болницата за лапарото.


Това е нещо ново  :? На мен ми бяха казали, че в АГ процедират само с клизма, а мен от клизмата най-ме беше страх  :oops: :lol: Ауу дискриминация  :lol: Вярно, че не беше толкова страшно, колкото си го предстявах, ама ... :oops: Доста ме успокояваха преди това дружките ми  :lol:
 И от други момичета знам, че само клизма правят :?
На първата ми лапароскопия в София, пих очистително.

Успех, момичета  :)
« Последна редакция: Май 30, 2009, 16:50:41 pm от Eли :) »
*

    Scarlet_

  • **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
Ели, явно вече практикуват очистително, защото и аз пих X-Prep. Никак не ми беше мъчно, че няма да е клизма :) И аз и на първото лапаро в София пак същото пих и си му познавах действието :)

« Последна редакция: Май 30, 2009, 18:30:38 pm от Scarlet_ »




*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Ох, този X-prep :lol:и аз му познавам действието....много добре даже..Направо ми цъфна  :cul2: :oops:За второто лапаро като пих предния ден към 17:00ч. очистителното, си мислех, че до сутринта всичко ще е ок.Дааа, ама не...едвам стигнах от Бургас до Варна :lol:Лапарото беше в 15:00ч, дотогава колкото пъти още посетих тоалетната...Но пък понеже от предната вечер не бях пила никакви течности, преди да вляза в операционната ме накараха пак да се изпишкам, за да не ми слагат катетър :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
  Момичета благодаря ви за тези НЕ маловажни подробности  :lol:  И на мен ми бяха казали,че се прави клизма,но явно това вече е минало.  :wink:
за първи път чувам за лапаро и клизма. на мен преди лапаро нито клизма са ми правили, нито очистително са ми давали. единственото условие беше-гладна и жадна :)


Извинявам се,че се намесвам в тази тема,но на мен и очистително ми дадоха вечерта преди лапарото,и клизма ми направиха сутринта преди самата процедура.
а къде са ви правили на вас лапаро? на мен в шейново


*
Извинявам се,че се намесвам в тази тема,но на мен и очистително ми дадоха вечерта преди лапарото,и клизма ми направиха сутринта преди самата процедура.
На мен по същия начин-в Тина Киркова

а къде са ви правили на вас лапаро? на мен в шейново

Моята лапароскопия е правена в Пловдив в държавна,а не в частна болница,което не знам дали има някакво значение.
Здравейте момичета.Записвам се в темата, защото за жалост и на мен ще ми предстои лапаро при Д-р Александров.Но все още не съм записала даже и час, но и това ще стане в близките няколко дни.Вярно ли е че през лятото не се правят операции?Защото на мен доктора ми каза да отида юли-август за операция.


Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

    Scarlet_

  • **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
Ели, наскоро в темата за ин витро в АГ няколко момичета писаха, че през лятото доктора си работи, но не прави стимулации, а набляга на операциите. Щом ти е казал значи ще я направи :) Радвам се, че вече мислиш за напред и знам, че ще успееш с помощта на д-р Александров.  :bighug:




 И аз знам,че правят операции през лятото ,а и лапароскопията е безкръвна и е сравнително лека манипулация.Елина записвай се ,че май доста се 4ака  :wink: .И да пишеш каква информация са ти дали и коя подред си в списъка.  :P Желая ти успех!!!
Ето вече мога да кажа че и аз съм в списъка  :( Доктора спомена нещо от рода юли месец пък ще видим.Направи ми впечатление че нищо друго не говорихме нито за цикъл нито за изследвания нищо  :? На някой не са ли се обадили вече?Док каза че има много "желаещи"- ех за жалост  :(


Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
  Оффф,Ели все се надявах,че ще кажеш нещо по-обнадеждаващо  :( :( :(   А на теб казаха ли ти коя си подред в списъка ?Интересно ми е вече колко момичета чакаме
« Последна редакция: Юни 04, 2009, 18:22:18 pm от peroshinka »
Ама ти си се разбързала ли  :D аз не бързам защото мнооооооооооооооооооггггооо ме е страх>За вас незнам. :?


Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
  Аз наистина нямам търпение  :lol:  Искам да минава по-бързо  и да разбирам има ли ми нещо ,или ми няма !Сега да ми се обадят веднага тръгвам  :lol:
Здравейте момичета видях темата ви и аз като вас съм в този списък.Ани само каза че ще ми се обадят през лятото и нищо по конкретно.И аз незнам коя под ред съм но се надявам да стане по скоро.Ще следя темата да се ориентирам когато започнат и ще пиша ако ми се обадят на мен.Желая на всички ви успех.
  Здравей Надя!  :P  А ти кога се записа?
peroshinkа обадих се в края на май но не помня на коя дата беше.