0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
момичета да ви попитам днес направих кръвен тест на 1 бластоцит на 12 ден от трансфера резултат 28,88 какво мислите?казаха ми в сряда да повторя? :?
   <a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/165249.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" /></a>   :)
ти си бременна честито, за стойностите на ЧХГ виж в интернет какви са в отделните седмици, при мен на 2 бластоциста на 9 ден беше 30. най-добре е да видиш дали ти е в норма ЧХГ. на 14 ден пак трябва да направиш тест да видиш дали правилно се удвоява ЧХГ.
Да,повтори го така ще си наясно дали се удвоява,ако е така всичко е наред... :lol: успокой се,каквото ти е писано това ще стане :) много късмет ти желая
*
сладуранки много ви благодаря за отговорите пожелавам ви прекрасна вечер ...ще споделя и в сряда резултата си.. :biglove:
   <a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/165249.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" /></a>   :)
дами моля за малко помощ и съдействие, към кой ендокринолог да се запиша в клиниката - доктор Начев или доктор Хедър, тъй като ми откриват доста висока кръвна захар и по мнение на лекар-ендокринолог от моето населено място приема на кортикостероиди при ин витрото ми е отключило диабет, направо ми се реве..........все на мен ли всичко......
Аз съм при д-р Начев и за момента съм доволна.





Бореща се за една мечта.
*

    sara68

  • ***
  • 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Момичета,днес 12ден от трансфер на 1бр.късна морула-резултат 118.
На път е моето коледно чудо да се случи:))
За тези,които ме познават от преди 2г.знаят през какво минах и не се отказах.Не го правете и вие!
Успех на всички от цялото  ми сърце!
*
Сара, прекрасни новини! Леки 9 месеца!

*
sara68, чудесна новина  :), желая ти лека и спокойна бременност! :)

*
Ха,коледните чудеса продължават! :D Сара,много добре изглежда този резултат! :D Без проблеми до края!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
Сара, честито! Лека бременност!





Бореща се за една мечта.
Сара,браво! Лека и безпроблемна бременост и щастлив финал :)
*
Честито Сара,
Пожелавам ти да успееш да се насладиш на прекрасните 9 месеца и да гушнеш своето ЩАСТИЕ! Страхотна новина!
Ние пак сме "в играта" така да се каже. :D
На 19-ти записахме час за д-р Цветков (бяхме при д-р Шефкетова). Ще правим разширена биопсия (по препоръка на д-р Шефкетова, поради неуспеха от предната процедура). И после ЗЕТ. Имаме двечки ембриончета. Ами това е засега от нас.  :D
*

    sara68

  • ***
  • 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Благодаря ви момичета за подкрепата!
estir,стискам палци утре заедно да се похвалим със удвоен резултат.
хайде на 23,12 имаше много трансфери- чакаме и други да се похвалят:)))
*
Момичета аз онзи ден на 4ти бях на преглед при Персенска имаме сърчице ,което се чува като локомотив в края на 7ма седмица съм пожелавам ви и вие да чуете сърчице много е вълнуващо не можах да  сдържа сълзите си ... за сега каза док., че всичко е ок целувки от мен на всички ви и успех!!!! stork-girl :jump12: :heartbeat:
   <a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/165249.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" /></a>   :)
*
estir, честито сърчице  :), желая ти лека и спокойна бременност! :D

estir,честито :) много добре стартира тази година темата :lol:
Страхотни новини момичета,лека и безпроблемна бременност ви желая :bori_020:
*
Сара , поздравления за страхотната новина!
Успешна и безпроблемна бременност ти желая.
Много добре помня през какво премина, за да стигнеш до така желаният резултат.
Надявам се оттук нататък да постигаш мечтите си по-лесно ☺


*
Момичета,
"минавам" само да се отчета, така да се каже. :)
Вчера мина прегледът ми при д-р Цветков. Отидох на 19-ти ден от цикъла, както ми беше казала д-р Шефкетова. Оказа се (както предполагах де), че ще трябва да правим проследяване на овулацията при следващия цикъл и да уцелим подходящия момент за биопсията. Иначе при прегледа всичко беше ОК. Д-р Цветков ми направи много добро впечатление: обясбява докато преглежда без да е неоходимо да му вадя думите с ченгел.  :D Спокоен и позитивен е, което на мен ми действа много добре. Получи се малко комична ситуация - аз му казвам, че имаме 2 замразени ембриона, той кава, че в базза данни излиза, че имаме 4.  8O Аз викам - "Два, четири - важното е да са наши."  :D Накрая по негов съвет уточнихме на регистратурата бройката (2 са си). Та така. Сега чакам цикъл и като дойде записвам час за 10-ти ден и така до биопсията. Четох, четох за тая биопсия - шубе си ме е, не крия. Но ще стискам зъби, защото от упойки вече имам уплах. Някой знае ли колко време е необходимо за да излязат резултатите? Мисля, че моята ще е т.нар. разширена биопсия.
« Последна редакция: Януари 20, 2016, 14:36:10 pm от Miriam »