0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

минерални бани Огняново
« -: Август 22, 2007, 20:32:33 pm »
Здравейте! Миналата година ходих в Огняново за няколко дни на почивка. Там има минерални извори. Водата лекува неврологични,гинекологични, храносмилателни, на опорно-двигателния апарат проблеми. Една жена от профилакториума ни каза, че водата лекува и стерилитет. Наистина имаше много млади семейства, които ползваха процедурите в басейна.Жената каза, че много жени са забременяли след почивка там. Тази година ходих за повече време- за 10 дни, аз не съм с такъв проблем, но се чувствах много добре след това.Огняново се намира на 9-10 км от Гоце Делчев. Ако искате опитайте!
*
Re: минерални бани Огняново
« Отговор #1 -: Август 23, 2007, 09:03:20 am »
И аз съм чувала добри отзиви от случайни хора. Снаха ми ходи там по други причини (проблеми с кожата на лицето и по препоръка на лекар) и като се върна ми сподели за какво помагала водата :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Re: минерални бани Огняново
« Отговор #2 -: Август 23, 2007, 10:03:45 am »
Може ли да опишеш цени на процедури, спане и хранене?
*
Re: минерални бани Огняново
« Отговор #3 -: Август 23, 2007, 10:15:35 am »
нека savina  да сподели, аз не съм ходила  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
Re: минерални бани Огняново
« Отговор #4 -: Август 23, 2007, 10:57:40 am »
Здравейте, момичета! Аз спах в хотел Черния кос, намира се в село Марчево, което е на  10 метра от Огняново. Двете села ги дели едно мостче.  В стаята или по-скоро мога да го нарека малък апартамент, могат да преспят 3 души, аз ходих в края на март, стаята струваше 30 лева-има открит басейн, персоналът е много любезен. Има и профилакториум-хотел Виктория, там има закрит и открит басейн, рехабилитаторът е много добър, аз ходих на частичен масаж-7лв., цялостен масаж беше 20лв.Ако сте гост на хотела, басейна е безплатен, ако не, се плаща 4 лева. Ходих и на тангентор-5 лева. Има и други процедури, но аз правих само тангентор и масаж. В хотел Виктория /там бях декември 2006/ стаята струва 41 лв., има една спалня и едно легло. Стаите са с климатик, телевизор, кабелна телевизия. През зимата е много топло, защото се отопляват стаите с тръби с минерална вода, които минават под пода. Друг хотел е Петрелийски, той е по-луксозен, стаята беше 60 лева, има и апартаменти-мисля, че бяха около 100-120лева. Там също има басейн. Моите впечатления са от хотел Виктория и хотел Черния кос. Селчето е много спокойно, тихо, чист въздух, там неща като кражби и разни такива са непознати. На мен лично много ми хареса, но съм решила, че ще ходя там, когато времето е по-студено, защото лятото е много горещо, а аз не мога да стоя на климатик. Ако напишете в гугъла Огняново, ще ви излезе инфо за хотелите.
Re: минерални бани Огняново
« Отговор #5 -: Март 19, 2008, 11:59:32 am »
И аз ходя там поне два пъти в годината за ставни проблеми. Имам страшен проблем с кръста и като направя процедури и поседя няколко дни не ме боли за около три месеца. Чух, че всички говорят колко е ефикасна водата за стерилитет, гинекологични проблеми и т.н., но аз всеки път се връщам оттам със стафилококова инфекция от басейните. Бях наясно, че не мога да живея в инкубатор и да не вляза никога в живота си в басейн, но откакто реших, че искам да забременея, ако е рекъл Бог не съм ходила и скоро не планирам да отида.