0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

спешно, моля отговорете!
« -: Ноември 23, 2008, 13:05:46 pm »
здравейте, писах и в друг теми, но нямах отговор, затова отворих нова.в петък от цитонамазка за определяне на РАР сам РАР-2група и диагноза остър колпит с обяснение, че е "някаква инфекция" ,а от другата, че нямам патогенни микроорганизми и бактерии. лекаря ми изписа полижинакс 12 дни и нищо не ми обясни, аз не се и сетих да попитам- бях отишла на рутинен преглед, без особени оплаквания- малко бяло течение, но аз винаги сам имала. от прегледа насам, обаче вече имам и болки ниско долу в средата и от дясно. въпроса ми е дали да го почна полижинакса, ако сам решила да си правя PCR-тест за хламидия. в смисал дали ще се повлияе теста от полижинакса. и ме е страх щом тоя колпит не е от бактерии, остава да е от хламидия май. миналата година нямах никакви инфекции и бактерии, а пак имах бяло теч. бях и РАР-1гр,  а хламидия отрицателен, но теста беше фитофлуоресцентен от цервик. секрет, който сега разбирам не е хич точен. извенения, че сам толкова дълга, но наистина ме е страх като чета какви поражения на тръбите нанасят тези инфекции, а и мойта не я разбрах от какво като сам сигурна в приятеля си 200% МОЛЯ ви някой да пише, ако знае нещо :(
Re: спешно, моля отговорете!
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2008, 14:36:55 pm »
Ако си решила да правиш тест за хламидия то или го направи преди лечението или след това. Иначе не виждам какво си се шашнала, може да се касае за най-обикновени гъби, което би трябвало да пише да резлтата ти.
Сега прочетох и другата ти тема и наистина става дума за гъби: микотичен/кандидозен колпит.
« Последна редакция: Ноември 23, 2008, 14:41:01 pm от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Re: спешно, моля отговорете!
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2008, 15:12:31 pm »
дано е така, защото ме притесняват тея хламидии.ако тея бактерии и микроорганизми/дето са ми в норма/ не са гъби , значи може да е микотичен.съмнявам се да не е стара хламидия от мин. връзки и не открита от флуоресцентния тест мин.год. и сега да е станала остра.
*

    gery_ch

  • *
  • 11
  • Д-р Персенска,д-р Стаменов-благодаря Ви.
Re: спешно, моля отговорете!
« Отговор #3 -: Декември 18, 2008, 22:25:39 pm »
Никка нио,
дори и да си 300%сигурна в приятеля си,ако имате хламидия ,тя може да е от предишна твоя или негова полова връзка и да не сте разбрали.Няма нормално силно бяло течение , ако е такова значи има някаква причина да е засилено.
Няма прав път до мястотото, където си заслужава да отидем...