0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

  Каква е вероятността за забременяване при такива проблеми?
*
В числово изражение / колко процента от забременелите са с проблеми свързани с тази жлеза/няма да мога да ти отговоря.Възможно е забременяване и при отклонения във функцията на жлезата, но те съветвам ако имаш такива да предприемеш мерки/лечение/, защото това може  да е  пречка.
*
Забременели с проблеми на щитовидната жлеза има.Лично аз също имам Хашимото и лекарката каза, че няма проблем стига да вкараме хормоните в норма и лечението да не се спира.Какви точно проблеми имаш?В подфорума хормонални проблеми при жената има много теми за щитовидната жлеза разгледай ги.

Проблем със щетовидната жлеза не изключва възможността за забременяване и то естествено. Задължително е хормоните да се следят и ако има нужда да се коригират със съответните медикаменти. Има много бебета родени от майки с проблеми на щитовидната жлеза, както и моето.
Аз имам микроаденом на хипофизата, но за да ми регулират хормоните, пия противозачатъчни. Т.е. как ще забременееш, като пиеш противозачатъчни?Не е ли малко объркано. Знам, че няма връзка,но все пак от чисто любопитство питам!
« Последна редакция: Юли 14, 2010, 14:07:42 pm от melinda_m »
Re: Проблеми от/с щитовидна жлеза и незабременяване
« Отговор #5 -: Август 29, 2010, 22:49:51 pm »
а нещо за Иценко-Кушинг в минало