0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    gemi78

  • ***
  • 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
За мамите раждали в Селена-Пловдив!
« -: Август 19, 2009, 12:40:21 pm »
Искам да се обърна към мамите които са раждали в Селена-искам да разбера как стоят нещата за самото раждане,колко струва секцио там,таткото може ли да остане с мен в клиниката,плаща ли се за избор на лекар и кой лекар бихте ми препоръчали,абе всичко за самото раждане ме интересува,т.е.за секциото.Колко време се стои в болницата.

Благодария ви предварително!


*
Re: За мамите раждали в Селена-Пловдив!
« Отговор #1 -: Август 19, 2009, 17:16:01 pm »
Аз ти препоръчвам клиника Торакс - там всичко е много по-регламентирано.
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb4m.lilypie.com/UB2up3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Fourth Birthday tickers"
Re: За мамите раждали в Селена-Пловдив!
« Отговор #2 -: Август 19, 2009, 17:24:50 pm »
В какъв смисъл е по-регламентирано?

Ето ти линк към тема в БГ-МАМА където можеш да прочетеш доста инфо и да попиташ сега как е. Аз раждах там 2007 г. Всичко беше перфектно. Може да присъства таткото, може да остане при теб - срещу заплащане. Отношението тогава беше перфектно. Аз лично мога да родя 10 деца там :wink:
Re: За мамите раждали в Селена-Пловдив!
« Отговор #3 -: Август 19, 2009, 21:19:46 pm »
Аз ти препоръчвам клиника Торакс - там всичко е много по-регламентирано.
А какво значи тогава на рецепцията да те питат,"...за колко се разбрахте с д-ра?"
Незнам кое не е рагламентирано в Селена, секцио 1110 лв. престой 5 дни, персонала вежлив, внимание колкото искаш, за избор на лекар не мога да кажа нито да препоръчам, аз раждах при Д-р Даскалов(той води само раждания там, как да го обясня незнам, един вид е външен лекар).
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Re: За мамите раждали в Селена-Пловдив!
« Отговор #4 -: Август 20, 2009, 15:29:26 pm »
Има разлика в цената, зависи при кой лекар раждаш. Желателно е предварително да направиш консултация с анестезиолог и да уточните вида на упойката.
Клиниката изисква допълнителни изследвания, които трябва да си направиш. Това ще го уточниш с лекаря, който ще те изражда.
Аз също раждах при д-р Даскалов. Миналата година секциото беше 1100 лв., но сега не зная. Носиш си само лични принадлижности. Всичко останало го дават от клиниката.
Аз като Тома неверни се бях понесла с два сака и още при настаняване си ги върнах. Хората ми казаха да си нося само четка, паста за зъби и чехли, пък аз не им повярвах  :oops:. За бебето не се иска нищо.
Персонала е наистина много вежлив. Питат те непрекъснато имаш ли нужда от нещо. Отговарят на всичките ти въпроси и много, ама много помагат при кърмене.
Това, което не трябва да забравиш е да вземеш със себе си телефон, фотоапарат и подплънки за кърмачки.
Таткото може да присъства на раждането. Ако не присъства, а чака отвън след като оправят бебето го изнасят и му го показват. Теб те свалят в реанимацията и таткото може да стои при теб.
Има стая за свиждане. Аз там карах бебето с количката, за да го видят, но не се разрешава да го пипат близките (по обясними причини).
Храната я носят от някакъв ресторант. Превъзходна е. Всеки ден дават бутилка минерална вода и натурален сок.
Това беше преди година. Ако имаш някакви въпроси - пиши им на сайта. Ще ти отговорят.


*
Re: За мамите раждали в Селена-Пловдив!
« Отговор #5 -: Август 20, 2009, 15:59:54 pm »
Както Аблой вече е писала, основната цена за секцио е една и допълнително си плащаш за избор на лекар, в момента незная каква е. И аз като останалите момичета мога да кажа само хубави неща и за клиниката и за д-р Даскалов, очарована останах от отношението на всички. Живот и здраве някой ден, ако имаме и друго бебче пак там ще родя :D