0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    sami

  • *****
  • 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #20 -: Декември 29, 2005, 16:51:54 pm »
Мила Хера,съжалявам за това,наистина е много гадно.Аз бях бременна във втория месец след ин-витро,и ми се случи точно същото.Разбирам те ,болката е много голяма,но и тя преминава,повярвай ми.Всяко зло е за добро.Моят лекар казва:"Всеки неуспех,е една крачка към успеха",и това е вярно.Следващият път /а той ще бъде скоро/,ще е успешен.Колкото по-бързо се успокоиш,толкова по бързо ще дойде бебето.Пожелавам ти успех! :wink:


http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #21 -: Декември 29, 2005, 17:42:02 pm »
Мила, Хера и аз съм от отбора на рано загубили бебетата си. Напълно те разбирам и знам как се чувстваш :( . Сълзи, обвинения, дори неосъзната ярост. Важното е, че се е получило- природата си знае работата, по-добре отрано, отколкото в по-късен месец, когато ще е по-тежко. Сега с нови сили и надежди ще чакаме следващия път, който ще бъде успешен. Ще чакаме и ще го дочакаме да знаеш, чули!
Само спокойствие и вяра! :bighug:

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #22 -: Декември 29, 2005, 20:14:41 pm »
Херка, живота е затворил една врата пред теб, но е отворил друга и тя повярвай ми, ще бъде къде къде по-хубава и ще е най-щастливата. Вярвай, че ще имаш скоро бебето, за което мечтаеш и следващия декември вече ще си мама. А и както е казала Мели - на прав път сте! Важното е да вярвате един в друг с мъжа ти и да се обичате много силно, за да минете спокойно и уверено през този проблем.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #23 -: Декември 29, 2005, 20:36:19 pm »
:( МНого тъжно и жестоко , разбирам как се чувстваш !!! Намери сили да продължиш напред и щастието скоро ще те споходи пак!!! И най-вече обичайте  се с мъжа си , това е най-важно!!!
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #24 -: Декември 29, 2005, 21:48:23 pm »
Мила Хера, много съжалявам за това, което се е случило с теб.
Добре разбирам как се чувстваш, защото миналата година по същото време и аз изпитах същото. 2 седмици бях на легло и точно на 23.12, когато всички във Варна бяха тръгнали да пазаруват, аз бях на УЗИ и д-рът ми каза, че абортът е приключил. Празниците бяха за мен ужасно преживяване- роднините и ..всички други...
Обаче си казвах, след като стана веднъж, ще стане пак. Хубавата новина беше, че мога да забременявам. Помня, че докато бях бременна, усетих ,че между мен и приятеля ми има истинска близост и загриженост, както никога преди това. След месец-два вече се бях възстановила психически.
Неприятно е, когато подобни неща се случват по такива големи празници. Но има още празници- Цветница, Великден - може те да ти донесат  късмет. Дай боже. Всичко което искам да ти кажа е, да си дадеш време да изживееш болката и после да мислиш прагматично. Прочети какво е написала Джам за нейната история.
 Има надежда за нас.
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #25 -: Декември 30, 2005, 00:56:43 am »
Хера,всичко ще бъде наред.Когато влязох за 1ви път в клубовете на дира,там имаше 1но момиче Клер Много ми хареса това,което пишеше след постингите си:
"Когато бог затваря врати,отваря порти!"
Ще стане,ще видиш,ами аз какво да кажа,като мъжа ми заяви тази вечер,че вече не иска дете,говорихме ,че от януари трябва да се изследва той/а повярвай,при него има сериозен проблем/и той пусна бомбата.Аз,каквото зависи от мен го направих-сега вариантите са 2 или ще се лекува или ще се разделим :cry:
Та,обичайте се с мъжа ти и всичко друго ще се нареди.
*

    Хера

  • ****
  • 908
  • романтично люлякова
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #26 -: Декември 30, 2005, 07:34:48 am »
Благодаря ви момичета много :bighug:
Понякога се чудя..хората винаги казват - всяко зло за добро. И аз се питам...кога при нас ще стане добро?
Но важното е че до мен до имам силен мъж, който ако щете ми вярвайте но повече от всеки друг е убеден че ние ще успеем. Е как да не повярвам и аз. Поне заради него трябва да вярвам. Обичам го много и той го знае.
Обичам ви много и стискам палци на всички :bighug:
Извинявайте оше веднъж, че след поройни дъжд от бебета тази Коледа аз посипах малко тъга....извинете
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #27 -: Декември 30, 2005, 11:02:06 am »
мила Херка,много съвалявам,че така се е получило.Надявам се скоро пак да видиш двете чертички и този път всичко да е наред!Стискам палци!
<br />
*

    Anonymous

От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #28 -: Декември 30, 2005, 13:10:08 pm »
Хера, съжалявам за случилото се...но всяко подане ни прави по силни. Горе главата и смело напред!


П.П. И на мене тази Коледа ми донесе подобни неприятни емоции, но пих едно хапче майната му и гледам с розови очила. С рев и притеснения нещата няма да станат по-добри.
*
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #29 -: Декември 30, 2005, 13:25:49 pm »
Цитат на: Lali
Аз бях щастлива 12 дни.
Това усещане ми дава сили сега да продължавам.


И аз така мисля .. докато бях бременна - грубо 4 седмици от положителния тест до мисед-а, се хващах да седя без да правя нищо и да се хиля безсмислено и безпричинно просто разтягах по една усмивка от едното до другото ухо ей така без значение къде съм и с кого съм или какво правя ... така никога в живота си не съм се чувствала и за да се озова в същата нахилена ситуация ще направя, каквото е по силите ми ... и малко повече.

Много сентенции има по въпроса, но лично на мен най-ми допада тази, че каквото не ни убива, ни прави по-силни ...

Хера, съжалявам за случилото се - ако може да има нещо хубаво в цялата ситуация, то това е, че става в края на годината, а ти предстои нова по-хубава и по-бебешка.
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #30 -: Декември 30, 2005, 17:32:35 pm »
Здравей Хера!
Преживявала съм твоето състояние 4 пъти, но искам да ти кажа , че на 5-ия успях! Значи и ти ще можеш!
Весели празници!
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #31 -: Декември 31, 2005, 16:04:38 pm »
Здравей и от мен,Хера. Това,че имаш истинска подкрепа от мъжа до теб само по себе си е успех и нещо ,за което си струва да живееш и да гледаш с надежда напред.Само това е достатъчно ,за да бъдеш сигурна ,че ще успеете един ден.Никога не съм изпитвала усещането от бременността,но го искам повече от всичко /разбира се,щом съм тук/.Незная дали някой ден ще забременея,но със сигурност човек не може сам в тази борба.Мога да ти кажа само едно : не се насилвай да си щастлива,майната им на празниците,на другите,на всичко-нареви се ,купи си ново червило,затвори се в къщи ако искаш,дайте си почивка...и догодина с нови сили.Това е .Стискам палци всичко да се нареди при вас !  :balk_103: Обичайте се и вярвайте в това !
*

    Zoq

  • **
  • 73
  • Ако имаш мечта,позволи й да се сбъдне...!
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #32 -: Януари 01, 2006, 16:56:47 pm »
Миличка Хера,
много съжалявам за това което ти се е случило :cry: ,знам колко е неприятно,защото имам горчивия опит,както и при теб точно преди коледните и новогодишни празници да загубя бебето си...Знам  мила колко много БОЛИ :|
Но много,много те моля не позволявай на това състояние да те обсеби...Всичко ще се нареди повярвай ми Колкото по-скоро вдигнеш глава и продължиш напред,толкова по-добре...миличка усмихни се и продължи напред...приеми факта че ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА,щом не е  позволил това да се случи сега значи е имало причина....
Вярвам че съвсем скоро(по-скоро от колкото си очаквала),ще вдигнеш очи пълни със сълзи от ЩАСТИЕ,когато разбереш за :bfp1:
Аз мисля че това ще стане много скоро ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ТОВА.....прегръщам те силно!!!   НИЕ СМЕ С ТЕБ
 :bighug:   :balk_21:
*
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #33 -: Януари 04, 2006, 02:53:18 am »
Мила Хера,
Чета постинга ти и все едно аз съм го писала... На мен ми се случи същото нещо точно преди Коледа. Знам колко е ужасно, защото ми е още прясно...
Просто искам да ти кажа, че не си сама...
Ще го преживеем и аз вярвам, че следващия път ще имаме повече късмет. Дано да е скоро!
 :bighug:
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*

    aii

  • ***
  • 386
  • На мама чудото :)
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #34 -: Януари 04, 2006, 23:46:33 pm »
Мила Хера,
Реших и аз да ти напиша две думи.За мен 2005 ще си остане най-щастливата и най-нещастната,защото разбрах,че мога да забременея,но за съжеление тази ми радост трая само 8 седмици.Когато загубих бебето не спирах да плача и се чудех как ли ще го преживея.Но не се затворих,а отидох на морето при мъжа ми и там бях 2 месеца.Сега започвам отново борбата и си мисля,че след като веднъж стана-пак ще стане и то този път успешно.
Вярвам в това,вярвай и ти.
И скоро ще сложим чашите за наздравица!!! :lol:  :beerdr:
*
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #35 -: Януари 05, 2006, 13:45:05 pm »
Мила Хера, дай си малко време да приемеш какво се е случило. И след това просто продължи напред. Не си мисли, че започваш всичко отначало. Напротив. Вече си много по - близо. И си много по - силна.
Желая ти от сърце една много по - успешна и щастлива година!
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #36 -: Януари 06, 2006, 16:17:43 pm »
Мила, Хера! Много съжалявам за това, което ти се е случило. Сигурна съм, че и ти ще гушкаш твоето бебче (или бебчета)! Разбирам как се чувстваш, защото през 2004 изгубих 2 бебета, едно в 15 седмица и 1 в 24, сега пък не мога да забременея. Но трябва да продължим да се борим.
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #37 -: Януари 08, 2006, 14:57:25 pm »
Мила Хера :)
Много съжалявам за загубата ти,аз поне съм от отбора на майките които са загубили бебчетата в много късен период.Повярвай ми от опит казвам,болката е много по голяма.За себе си казвам,че предпочитам да загубя бебчето в по ранен етап,знам,че всяка загуба боли,но според мен таке е по добре,от колкото да го носиш в себе си 9 месеца и след това да го загубиш.Аз вярвам,че скоро ще видиш заветните две чертички,момичета са ти казали по горе щом си забременняла пак ще забременнееш.Аз го вярвам повярвай го и ти :) Аз с нетърпение чакам месец март тъй като с моя мъж пак ще правим опит,макар огромната си загуба.Всеки ден си повтарям жива съм,гледай напред и не мисли за загубата,Господ си знае работата ,щом сега ми го отне значи следшващия път ще ме дари с двойна радост. Целувки :)
Р?скам бебе    
От къде намирате сили като паднете пак да станете?
« Отговор #38 -: Януари 26, 2006, 21:00:05 pm »
Здравей Хера,

Искам да ти напиша нещо, което ми беше казано преди много години, по-точно ми го написаха в лексикона ( помните лексиконите) :D

Когато изглежда, че няма надежда, че всичко е свършило вече, недей се продава, недей се прощава, недей се предава Човече!
Кажи" Не ми пука от таз несполука, аз зная, аз мога, аз вярвам, че въпреки факта, това е антракта, а не края"!!!!!!!