0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тема на бременните - 54
« -: Февруари 13, 2010, 07:25:40 am »
Момичета, заповядайте в новата тема :)
Нека си пожелаем да има много нови бременни сред нас, и всички ние заедно с нашите бебчета да сме добре до края на бременността :D

Линк към старата тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41163.msg681001#new

Аз сега да кажа как мина нашия преглед вчера :wink:. Първото и най-важното бебчето е добре :). Док доста време го гледа на ехографа, мери му главичката, крачетата, там разни кости, които не разбрах какви са, брояхме пръсчетата, същото така май гледа кръвотока (ама не съм сигурна, пък и не питах какво е :oops:, на един екран излизат едни четири картинки и на всяка нещо се движи и имаше лек шум...трябваше да питам :oops:). Вървим си с една седмица назад, но то и отначалото е така, заради късната О, както и да е накрая каза, че всичко е нормално и ни вече ни го показа хубаво, да може да го видим какво прави :D

Това беше най-хубавото от прегледа, много се смяхме на нашето акробатче :D, но не се показа дали ще е момче или момиче...пъпната му връв беше между крачетата и док каза, че ще остане за другия път. Но важното е че сме добре :D

Но съм качила 3кг за един месец, което според мен е много. Въпреки че общите ми килограми се добре за ръста ми, май ще трябва да внимавам повече с храната и то най-вече с хляба, който по принцип не ям, но сега ми е много вкусен :lol:

Улях се :oops: :lol:

Пожелавам само хубави новини за здрави бебчета и майки :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2010, 10:25:46 am »
Честита нова темичка момичета, нека наистина да ни е на късмет!
Стинка  osi_6 цял ден вчера чаках!!! Ама нищо  :bighug: много се радвам, че акробатчето е наред и чувствам радостта, която струи от поста ти и затова и аз много се зарадвах!!!  :cheerleader: Обичкам те и да ти кажа май обикновено момите са по-срамежливи и се показват малко по-късно  :wink: :goodluck:
*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2010, 10:32:28 am »
Честита ни нова темичка. :D Радостче - много се радвам, че всичко с бебчо е наред и аз темислех, понеже май не беше писала скоро. Уф, напоследък имам толкова малко свободно време с тая моя работа, че направо ми писва вече и все гледам да се скатавам, аз си чакам другия понеделник - на 22, да чуем живот и здраве най накрая сърчицето. Леки почивни дни момичета и добре дошли и на новите момичета. За някой от "старите пушки" - май вече не остана? :wink: :crossfingers: yahoo_17 :sleepingbabygirl: :sleepingbabyboy:
<br />[/url][img]http://ticker
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2010, 12:21:11 pm »
здравейте момичета, тази нощ направих спонтанен аборт в 12 г.с., още не мога да повярвам че загубихме бебчето си, направо не съм на себе си, с толкова мъка го заченахме и сега край, надявма се при вас всичко да е наред
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2010, 13:02:01 pm »
Радостинка, много се радвам, че е минал добре прегледа :) Радвай се на твоето акробатче, а като започнеш да усещаш как се обръща в корема е мнооого хубаво.
 
santini, мила, нямам думи :( :bighug:
[/url][/url]
*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2010, 13:04:55 pm »
Записване от мен в нова тема.
С пожелание за много нови попълнения.

Сантини, искрено съжалявам за загубата ви.
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb2m.lilypie.com/AozZp3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Second Birthday tickers" /></a>
*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2010, 13:26:38 pm »
Santini, много съжалявам  :(.Не знам какво да кажа, освен, че те разбирам.
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #7 -: Февруари 13, 2010, 13:38:36 pm »
                             :D Да е много-късметлийска новата темичка!
                Да се препълни с нови бременни момичета!
            Да са леки и успешни всички бременности!
        И щастливи раждания със здрави и красиви бебчета!

                        :goodluck: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

     santini , искрено съжалявам.Не се отчайвай!Желая ти бързо възстановяване и скоро да видиш отново двете чертички.Късмет до края! 
                  :bfp: :crossfingers: preggo :cloud9: stork-boy stork-girl yahoo_17
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #8 -: Февруари 13, 2010, 14:39:20 pm »
santini мила, много съжалявам. Напълно разбирам как се чувстваш, защото и аз самата съм минала през 3 такива. Каквото и да ти кажем тук, мъката е голяма. Наистина, ужасно съжалявам за това, което ти се е случило.

radosttinka, радвам се за хубавите резултати. Хайде все така да е докрая. Моята мома също се беше скрила и дори в 16та седмица не можаха да кажат със сигурност пола, а само препдолагаха, та се наложи да изчакаме до 20та седмица, че най-после да се пресрами да се покаже. Права си, добре е да се внимава с килограмите, че после трудно се свалят. Ама ти щом си си добре за височината, сигурно няма проблеми. Аз съм с наднормено тегло и за щастие без да полагам усилия съм качила само 2кг до сега, но все ме е страх да не ме нападне някой апетит, че тогава няма да мога да се удържа и сигурно ще се изпусна с килограмите.

Боби
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 14:44:07 pm от Bobbie »


  
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #9 -: Февруари 13, 2010, 15:20:09 pm »
Здравейте, момичета! Да ни е честита новата тема и да ни донесе още много бременни майчета. За мен може би ще е последната тема. Не мога да повярвам, че стигнах до тук. Дай Боже раждането да мине нормално и да се гушкаме живи и здрави. Желая го на всички вас.

Сантини, много съжалявам, миличка. Това, което ти се е случило е ужасно. Дано никога повече не се налага да го преживяваш. Стискам палци много скоро пак да пишеш в тази тема и след това да си даваме съвети в отглеждането на децата.

Радост, много хубави новини. Радвам се за вас. Съвсем скоро ще разберете и пола, ние също се "направихме" на срамежливи първия път, макар че уж чакаме момченце. Те сега момите са по-нахакани, така че не е гаранция ;)


Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #10 -: Февруари 13, 2010, 16:11:45 pm »
Привет в този слънчев следобед от мен, завърнала се от преглед! Днес д-р Сигридов направи скрининга за синдрома на Даун на бебчовците- всички са си нормалнички и всички показатели, според които се откриват разните му там аномалии за този синдром, са в норма. Броихме даже пръстчетата на всяко бебе. Едното бебче е тръгнало малко да изпреварва останалите и се води за по- голяма г. седмица(да се учудиш откъде на моя малък ръст), а другите си отговарят точно на седмицата. За едното Докторът каза, че е момиче, другият път ще разберем какви са останалите(ако не проявят характер де). Много беше интерсно как всяко си шава в собствената квартирка, а изглеждат сякаш си общуват едно с друго, като едното бебе беше доста по- подвижно от другите. Питах Доктора (защото вчера нали стана въпрос за загряването на краката) в случай на изстинка как да действам да я стопирам, казах му, че съм киснала краката- нямало проблем(не че ми го препоръча, но за да не ме стресира явно нищо отрицателно не каза за такъв вид загряване), и ако се случи да се разболея- да му звънкам.   Darkeyes, tedyto, добре дошли, лека бременност и здрави бебоци като му дойде времето! Stella_k, лек престой в болницата и дано по- бързо овладеете захарта, и не се притеснявай, мисли си хубави неща там! Santini, болката ти е голяма, желая ти сили да преминеш мъката и моментът да е възможно по- кратък, бързо възстановяване и с нови сили напред- ще успееш, вярвай, ние сме с теб!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

 
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #11 -: Февруари 13, 2010, 16:17:29 pm »
santini, силна прегръдка от мен. Много съжалявам!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #12 -: Февруари 13, 2010, 16:21:49 pm »
Здравейте и от мен  :bighug: Да ни е чистита новата темичка и все така да се пълни с нови мами!
Добре дошли на новите мамчета и леки  :cloud9:
Радост радвам се за хубавите новини,все така да продължават занапред
mari-al страхотни новини,браво
santini съжалявам миличка за това което си преживяла,знам че в момента нищо не е в състояние да те утеши,но ще видиш че всичко ще остане зад гърба ти и ще се радваш на прекрасно бебче.
Момичета благодаря ви  :balk_21: дано всичко се нормализира и да няма проблеми в бъдеще.
Приятен слънчев ден и погалете коремчетата  :D
*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #13 -: Февруари 13, 2010, 17:24:55 pm »
santini, съжалявам. Пожелавам ти в най-скоро време да те видим отново в тази тема!

*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #14 -: Февруари 13, 2010, 17:59:43 pm »
Няколко пъти започвам и не мога нищо да напиша, Santini много съжалявам за случилото се. Господ да ти даде сили по-бързо да се изправиш и отново да имаш своето малко чудо. При мен нищо ново няма, настинката слава богу отзвуча само с 3 броя парацетамол за 2 дни и нищо друго.
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #15 -: Февруари 13, 2010, 20:30:32 pm »
radostinka, не се притеснявай от килограмите - ако си слабичка ще качиш. Скоро четох, че по-слабите жени качват повече при бременност - аз си го обяснявам с това, че организма се запасява, в случай на глад на майката да може да изгори запасите за да нахрани бебето. А по-слабите имат нужда от повече запаси. Аз затова се примирих с качването, само правя разтоварващи дни веднъж в седмицата. Аз до този момент съм 12-14 кг. нагоре, зависи кога се меря и колко вода съм пила предния ден, а като си меря обиколката на бедрата - ми там грам не съм се разширила.
Ще ги свалям после, с малкия ми мъж :)
[/url][/url]
*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2010, 21:02:24 pm »
Толкова много се похвалих, че вдигнах пак малко температура за голямо съжаление.
*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #17 -: Февруари 13, 2010, 21:03:18 pm »
Здравейте,
от днес и аз влизам в тази темичка след 8 месечно бебеправене.Ето че дойде и моят ред-днес бях при доки и се видя околоплодно сакче около 1.42см в 5 г.с. Много сме шастливи Smile
*

    alimania

  • ***
  • 212
  • Златно детенце си имам
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #18 -: Февруари 13, 2010, 22:24:05 pm »
Santini,незнам какво да кажа! Толкова съжалявам, мила! :bighug:
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*
Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #19 -: Февруари 13, 2010, 23:45:09 pm »

santini, много съжалявам мила за загубата.  :(