0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Утре ме чякайте на Кафенцетооооооооооооо иди кака да ви нацелува
Здравей van4itaa стискам палци да се похвалиш с положителен резултат на теста аз относно Декапептила мн ти благодаря за инфото. Искам да питам как стои въпроса с болничните колко дена дават
Няма да мога да дойда на кафето. На работа съм. Жалко. Кафе звучи по-добре. И мен ме интересуват болничните. Която има информация, нека да пише. Успех на всички ни.   :witch:
Информацията ми не е много достоверна,но ще кажа това което чух в клиниката онзи ден.Болнични дават май само веднъж-7 дни около пункцията и трансфера.За повече казаха,че затегнали положението и те нямали на какво основание да дадат повече.Интересувайте се от 20-те дни,които се полагат по закон при процедура инвитро.Това е решението.Дано съм ви помогнала.
  
Здравей van4itaa стискам палци да се похвалиш с положителен резултат на теста аз относно Декапептила мн ти благодаря за инфото. Искам да питам как стои въпроса с болничните колко дена дават
Здравейте, за резултата непременно ще споделя - някъде около 21-ви, 22-ри май, и много се надявам да е положителен. За болничен - те не ме питаха дали искам, а и аз не попитах, защото просто не мога да си позволя да отсъствам повече от работа. Казаха просто да не се преуморявам и да не вдигам тежко.
Момичета, аз съм утре сутрин - 8,30-9.00 в клиниката да слагам Лукрина. Може да пийнем кафе ако има свободни..... само кажете.
Здравей мила аз съм утре на изследване така че може да се видим на по кафе но моляте да се видим към 8.30 на Аландрата до Олимед
АЗ в  8,30 по принцип трябва да съм в клиниката. Ако искаш да се видим към 8,15 за да има време да допием кафето.
*
Здравейте,момичета-кокичета :bighug:
Никой вече не пише тук.Отчитайте се,бе девойки...То верно,че сме всеки ден заедно  :grouphug2:ама има и такива дето не са с нас и чакат да видят,какво и как се случва.
Ето аз да дам поредния отчет след преглед: десен яйчник 8 хубави фоликула по 10-12мм и няколко малки,ляв яйчник 3 хубави и повечко по-малки.Увеличиха ми Пурегона на 300Е и в неделя съм пак на преглед.Това е за сега от мен...
Пожелавам хубав ден...
Хубава новина, Доддо. Доста обнадеждаваща. Аз боднах Лукрина вчера. На прегледа се видяха няколко дребни фоликулчета. Е, те ще пораснат скоро. Ходих и на ехография. Д-р Сарджева каза, че имам автоимунен тиреоидизъм и за това са ми високи нивата на А-ТПО. Не ми предписва лечение. Това е от мен за сега. Късмет, момичета.
Здравейте,момичета.Надявам се че приемате гости и от други градове.Аз също ходя в Олимед, но засега пия още Регулона и към 16-17.05 ще се обаждам да ми определят 21 ден.Предполагам тогава ще ми бият Лукрин и после след колко дни започва стимулацията?Аз имам 5 опита в клиника Щерев в София и там не са ми определяли 21 ден.Ако има момичета който да са като мен много ще се радвам да си пишем.И това за кафето е супер добра идея.Ще са радвам много ако имам възможност да се видя с някоя от вас в клиниката.
*
Здравей,Ани!Разбира се,че те приемаме,ти си една от нас :hug2:
На 15,16-ти трябва да ти дойде М,ли?След като определят 21-я ден,на който слагат Лукрина,чакаш да ти дойде пак М и на втория ден от цикъла започва същинската стимулация,като преди това се пуска ЛХ за изследване.
По повод кафетата,само кажи кога ще си във Варна и ще се съберем да се видим.А от къде си между другото?
Хай,отново.Аз съм от Разград и много се радвам ,че намерих форум където момичетата посещават клиника Олимед.Още май ми е далечко да идвам с това чакане до 21 ден и там нататък стимулация  :wink: Но много,ама много ще се радвам да си пишим кой до къде е ,тъка не се чуствам самичка.Вече не хода на работа и ми е много напрегнато.Между другото аз съм при др. Симеонова
Здраей Ани мн ще се радваме да се видим и да споделим опит. Аз да се отчета на 5-ти ден от стимулацията имам около 8-10 мм фуликулчета на десен и около 7мм на ляв яйчник това беше вчера утре съм пак на преглед и като се върна ще пиша докъде са пораснали. В момента съм на Пурегон-200Е и Декапептил 1/4 ще видим утре дали няма да ми вдигнат дозата
Хай,отново.Аз съм от Разград и много се радвам ,че намерих форум където момичетата посещават клиника Олимед.
Еха и аз си намерих съгражданка най-после! Ето че може да заформим и разградско кафенце  :D
Здравей,Ели -Мели.Радвам се ,че има още някой от Разград.Ти докъде си с процедурата?Ако искаш може да си пишем на скайпа.Моя е ani-h.
Здравейте дами днес бях на преглед порасна ли са на 11мм засега имам около 18 бр. фуликули но да видим кави ще станат. Увеличиха ми Пурегона на 250Е и ми спряха Декапептила утре пак съм на преглед. Мислят в понеделник да ми вливат Интралипид но утре ще се разбере със сигорност. Това е за сега от мен. Момичета защо не пишете какво се случва с вас
Сигурно,защото нищо не се случва :wink:.А на вас естествено стискаме палци.Аз очаквам МЦ и пак ще броим 21 дена,но се радвам,защото така като гледам пак се заформяме групичка.
  
Здравейте,дами.Браво за хубавите фоликулчета ,дано числото 18 да ти е на късмет,стискам ти палци.А има ли момичета който са преключили с процедурата,да се похвалят.
doddo и g.petrowa sdl късмет с процедурата  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Аз рядко пиша, но ви редовно хврълям по едно око до къде сте стигнали :wink:

Eli_Meli много късмет в предстоящата процедура :)
Димашки и на теб :)

Аз напоследък често ходя до клиниката, но като все е извънредно и по спешност, отивам в края на работния ден когато доктор Симеонова е по-свободна, но се надявам някой ден да имам възможност да се запозная с вас момичета :)

Поздрави и само положителни мисли :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!