0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря Geri.
Здравейте момичета.Сигурно има много,които са с нас ама само си четат и не се обаждат.Хайде крайно време е вече някой да се похвали!!!А аз утре ще ходя на ендокринолог,че да видим какви са тези завишени стойности на ТАТ и МАТ.Стискам палци на всички,които вече са в действие и на тези,които скоро ще бъдат.Отчитайте се какво се случва с вас. :wink:
  
О Димашки командире :D аз пия все още Ригулона и си чякам МЦ
*
Ето един отчет :balk_173:

Днес бях на доки,довечера си бия прегнила и в четвъртък - пункция!!!

От 7-те ми фоликулчета са останали 5-големи и другите са около 7 по-малки, лигавица 11мм.!

Само може да ми стискате палци,както и аз на вас! :bighug:

Браво на теб стискам ти палци. Момичета искам да ви питам нещо имали някой от вас да са пили протовозачатазни ХЛОЕ. Идали може да не ги пия три месеца ,понеже ми става мн лошо от тях. Утре ще ходя да питам но все пак ме интересува и вашето мнение. Целувам ви
Първо да кажа на Гери,че ще стискаме много силно палци.И аз пия хлое и не мисля че ще е от значение ако ги пиеш за по-кратък период.Аз при предишен опит пих Логест,а сега ми казаха че мога да пия и Диане35.Целта им е да подтиснат яйчниците,защото моите поне са поликистозни и съм предразположена към хиперстимулация.
  
Много ти благодаря Димашки и аз съм с поликистоза на теб за колко месеца ти ги изписаха и имаш ли странични ефекти от тях
Здравейте на всички.А сега конкретно-засега нямам странични ефекти от хлоето.По всяка вероятност ще ги пия два месеца.Поне при предишните си опити съм пила по два месеца противозачатъчни.На теб това първия ти месец ли е?И кой номер беше?Защото може да се окаже ,че ще си стоим заедно в коридорчето.Да започваме да си заформяме групичката. :grouphug:
  
*
Здравейте,момичета :bighug: Ето ме и мен след преглед и уж за Лукрин,но Лукрин нямаа...Отлагат ме за другия месец,защото видя задържан фоликул :(,но няма значение аз знам ,че е за хубаво.Като ми съобщи и ми стана много гадно,но сега вече съм ОК.Видях се с Анито(ani_d)и тя ми помогна да се разведря малко и да не се притеснявам,всичко ще е наред.Балгодаря ти,миличка,че ме изслуша и ми помогна да не се тревожа толкова :balk_21:
Сега започвам белтъчна диета по препоръка на д-р Симеонова,защото съм направила и поликистоза и другия месец започваме да действаме.
Геринцее,на теб мила,ще стискам много палци утре знам,че всичко ще е ОК и ще се оплодят всичките яйчица. :00001754: Целувкии..
*
Благодаря на всииичии за стиснатите палци и за успокоителните думи :bighug:


Аз ще продължа да си стискам моите палчета за вас :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Здравейте момичета а на Димашки ще отговоря с най-голямо удоволствие. На мен ми е първия месец в който пия ХЛОЕТО ще го пия още един и ако е решил господ ще стартираме. А за  номера съм 4370 и може да се засичаме по коридорите и да си заформим една групичка. Мисля че и Тенеза ще е тогава
Здравейте момичета.Няма ли някоя на която са звънили днес от клиниката за подписване на заповед.И Гери,чакаме да кажеш как е минало. :balk_602:
  
Опа ето ме и мен не Гери много ама много и стискам палци аз знам че ще мине ок,Димашки командире каде си доколкото знам начялото на май ще ми бият лукрина дано сме 3 те та да си даваме кураж.
Додо сладко зайче няма да се притесняваш всичко ще е ок само по спокойни я карай Целувам ви сите женюрички от групата :balk_170: :eating: нали съм много лакомо сега само за храна и пикник мисля
Христос Воскресе момичета честит ви празник
Христос Воскресе, не съм писала доста отдавна, ама не съм Ви забравила, а и с някой се виждахме на живо в клиниката.
Малък отчет - довечера си бия прегнила, в четвъртък пункция и в неделя трансфер.Стискайте палци всичко да е наред.... :grouphug:
Браво момичета дано всичко е наред и се похвалите с най-хубавото нещо на света. Гери какво става с теб лежиш ли си почиваш ли си моляте пиши. Анита стискам палци всичко при теб да мине по вода.
Много стиснати палци и от мен.Дано това,че всичко се случва около Великден да е добра поличба за вас!!!Чакаме да завалят положителните резултати! :bfp:
  
Покрай пожеланията си забравих,че щях да питам нещо :oops:.На някоя от вас вливали ли са имуновенин.Интересуват ме цени и кога точно се прави това.
  
*
Христос Воскресе...
Воистина Воскресе!!! :balk_35:
Анитка,радвам се,че всичко вече е наред при теб,миличка :bighug: Няма да се притесняваш и съвсем скоро ще ни се похвалиш с положително тестче.Колко фоликулчета си направила,какво казва док,как вървят нещата?Ще стискаме палци в четвъртък :crossfingers: :crossfingers:
...Гери какво става с теб лежиш ли си почиваш ли си моляте пиши...
Герито е добре :D Почива си в къщи,поспива повече,явно от лекарствата и на 16-ти мисля ще е на тест.Поздравява ви всички :wink:
Днес и Анито(ани_д)е на трансфер.Ще чакаме резултати и от нея.
Пожелавам ви хубав ден,момичета,макар и дъждовен :balk_111:
 Вижте кво... Стягайте си младите дупета и по-скоро искам успешен резултат! В противен случай ще ви напусна! ХаааааМахаааа. Направо се излагаме! Този месец поне 2 бременни искам!  8)  8O  8)
Успех момичета, наистина искам вече бременелки!
Моля виии!