0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    kara

лапароскопия във варна
« -: Декември 01, 2005, 14:41:32 pm »
[Здрафейте!Предстои ми лапароскопия на киста и ще съм благодарна на всички,които кажат мнението си за д-р Козовски и д-р Александров от Варна.
лапароскопия във варна
« Отговор #1 -: Декември 02, 2005, 11:49:19 am »
Здравей kara.От Варна съм. На мен не ми е провена лопароскопия,ходя само на профилактични, но на моя приятелка да и то два пъти. Втората й я прави Александров. Тя е доволна от него, харесва го. Ако е възрастния Козовски не се притеснявай, за сина му не съм чувала нищо. Аз не съм ходила в АГ-то, но приятелката ми им е редовен клиент. Имаше голяма киста на единия яйчник и и го извадиха. Рева поне две години , че няма да има деца, не че е пробвала и започна да си втълпява , че и другия не става и й направиха второ лапаро- август 2004г-казаха й че всичко е ок. Но това не я промени! Но ненадейно, поради грешка на сегашния и съпруг от един единствен път забременя през ноември 2004г и една год. след лапарото има момиче вече на 4 месеца.
 Така, че не се притеснявай, Александров е добър.Дано всичко и при теб е ок.Желая ти много късмет. :lol:  :lol:
*
лапароскопия във варна
« Отговор #2 -: Декември 05, 2005, 21:45:50 pm »
Здравей Кара.
На мен миналия месец ми правиха лапароскопия - др. Козовски (младши). Всичко мина много добре.
Ако си подготвена - т.е. прочела си достатъчно какво да очакваш - всичко минава като на сън. Дори после можеш да гледаш запис от самата интервенция (записват я на касета, ако си занесеш).
Екипът им е много добър.

*
*
Re: лапароскопия във варна
« Отговор #4 -: Декември 10, 2005, 15:22:36 pm »
Цитат на: kara
[Здрафейте!Предстои ми лапароскопия на киста и ще съм благодарна на всички,които кажат мнението си за д-р Козовски и д-р Александров от Варна.


Аз писах преди малко в предната тема, но мога и тук да го напиша.На мен лапароскопията ми я прави д-р Козовски младши и аз съм много доволна.Чувала съм хубави отзиви и за д-р Александров.Ако искаш повече инфо посети този сайт www.kozovski.hit.bg. Дано ти свърши работа и успех :)