0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

доктор, който да е излекувал БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
« -: Октомври 06, 2013, 10:59:18 am »
До колкото знам много жени днес страдат от бяло течение. Аз имам такова от 11 годишна и в момента съм на 23. Страдам и от хроничен цистит, но резултатите показват, че нямам бактерии в урината. Един уролог ми каза, че проблемът е в бялото течение (което до тогава мислих за нормално). Та сега се опитвам да се излекувам от него, но не знам как, при кого, с какво...

Има ли някой, който се е излекувал от бяло течение??? Много ще съм благодарна да споделите!
*
Re: доктор, който да е излекувал БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2013, 16:39:46 pm »
Много жени днес почти не правят -даже аз не правя разлика между нормално течение, Цервикална слуз и това което е признак на инфекция.В първата ти тема съм сложила линк и кратко описание, на мен лично много ми помогна д-р Коларова, АГ,
частен кабинет ул.Ангел Кънечв 34, ет.1 ако си от София

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: доктор, който да е излекувал БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2013, 21:31:02 pm »
никакво течение от влагалището не е нормално.

трябва да ти вземат вагинален секрет за микробиологично изследване - да се види какви бактерии и/или гъбички има там. като се види какво има - да се лекува съответно. ако имаш партньор - и той да се лекува заедно с теб, като до излекуването се въздържате от секс - иначе ще си предавате инфекцията като пинг-понг топче.

всеки читав гинеколог би трябвало да се справи с това елементарно нещо.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: доктор, който да е излекувал БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2013, 16:40:30 pm »
никакво течение от влагалището не е нормално.
След подобно твърдение повече от 10 години ходих да ме лекуват от цс най-различни лекари  :D. Аз ходя, те ме връщат, че всичко е наред. Аз ходя... Разбира се, имала съм 1-2 пъти и 'другия' вид течения. По темата: д-р Каранов, 0887/616980, преглежда на петте кьошета, прави микробиология на момента, не работи с НЗОК. Приятелка с течение, което никой не успява да и излекува беше доволна след посещение при него, но честно казано това е всичко което знам - беше ми неудобно да питам в детайли за края на историята и дали историята всъщност е имала край.
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: доктор, който да е излекувал БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2013, 21:27:16 pm »
... ако имаш партньор - и той да се лекува заедно с теб, като до излекуването се въздържате от секс - иначе ще си предавате инфекцията като пинг-понг топче.

всеки читав гинеколог би трябвало да се справи с това елементарно нещо.

Случайно видях темата покрай съседната за д-р Начев.  .
Не че съм експерт , но  мисля, че точно в  това , което пише jam  е разковничето на излекуването.