0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #840 -: Октомври 27, 2009, 13:12:31 pm »
Естествено, че всички вярваме на Стефи!Тя е човека, който ни отговаря на всички въпроси, за което искрено и БЛАГОДАРЯ  :balk_81:, но нека и не нападаме Дидка, защото все пак живеем в БГ и е възможно да има такива единични случаи(т.е връзкари)и на нея да са й казали точно за такъв случай...
*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #841 -: Октомври 27, 2009, 13:20:04 pm »
Далиана, подкрепям те изцяло.Аз съм №181* и вече губя търпение.Обаждат се на номера 2100 вече.Това нещо не се търпи.Трябва да се даде гласност за това, което се случва.Няма на кой да се оплачеш във фонда.Доктор Лалев казава само изчакайте да Ви се обадим.това вече е от един месец!!!!!Писна ми.
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #842 -: Октомври 27, 2009, 13:44:40 pm »
Ами не сме малко ощетените, предлагам да се организираме с едно изявление към медиите другата седмица. Все една проверка в МЗ може да се направи!
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #843 -: Октомври 27, 2009, 14:50:43 pm »
Привет момичета. Аз също съм от пропуснатите номера - 173*. Подкрепям ви изцяло. Просто съм адски отчаяна и не знам какво да правя. Миналата седмица си мислех да подам молба наново, защото може по-бързо да ми отговорят :lol:. Дано вече ни се обадят тази седмица, но чакането просто ме сломи психически. Успех на всички!!!!!!!!!!!!!
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #844 -: Октомври 27, 2009, 15:36:47 pm »
И аз ви подкрепям из цяло. И мен като вас ме подминаха. Крайно време е някой да съобщи на медиите или на някой друг, който би ни обърнал внимание. Даже с моя мъж (може да звучи налудничаво) мислихме да се обадим на бтв или на "Господари на ефира". Но все пак се надявам да не се стига до там. Да се надяваме,че до края на тази седмица ще се обадят на пропуснатите номера, които не са доста малко. Желая успех и търпение на всичкиви. :balk_134:
*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #845 -: Октомври 27, 2009, 15:51:33 pm »
Момичета, засрамете се!Не сте пропуснати.Ясно ви е, че сте одобрени, просто не са ви готови заповедите.Ако толкова ви се става мейдейни звезди, заемете се с нещо по полезно.Например за това да има промени в правилата за кандидатстване по фонда и да включат и жени с ИЯР и тем подбни проблеми.Има много жени които нямат право даже да кандидатстват.Миналата година когато се организираха протестите много от вас не присъстваха и не звъняха на тв и господарите.Направо ме е срам да чета такива постове  :(.Аз също съм по фонда и чакам одобрение, но не бих си позволила да напиша подобни неща.Имайте търпение.
*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #846 -: Октомври 27, 2009, 16:02:15 pm »
Момичета, засрамете се!Не сте пропуснати.Ясно ви е, че сте одобрени, просто не са ви готови заповедите.Ако толкова ви се става мейдейни звезди, заемете се с нещо по полезно.Например за това да има промени в правилата за кандидатстване по фонда и да включат и жени с ИЯР и тем подбни проблеми.Има много жени които нямат право даже да кандидатстват.Миналата година когато се организираха протестите много от вас не присъстваха и не звъняха на тв и господарите.Направо ме е срам да чета такива постове  .Аз също съм по фонда и чакам одобрение, но не бих си позволила да напиша подобни неща.Имайте търпение.
 
 
КАК ДА СЕ ЗАСРАМИМ?КАК ДА НЕ СМЕ ПРОПУСНАТИ КАТО ВЕЧЕ СЕ ОБАЖДАТ НА НОМЕРА 2100.И НЕ НИ Е ЯСНО ЧЕ СМЕ ОДОБРЕНИ.НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СТАВА МЕДИЙНА ЗВЕЗДА.И НЯМАМЕ ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ.ЗАСРАМИ СЕ ТИ, ЧЕ ПИШЕШ ТАКИВА НЕЩА!!!!!!!!!!!!!
*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #847 -: Октомври 27, 2009, 16:16:53 pm »
fabiq, писането с голями букви в интернет пространството се смята за крещене.Предполагам, че си се объркала.Само да добавя, на неодобрените също се обаждат, така че не виждам почва за притеснение.Стефи вече ви е обяснила защо е забавенето със заповедите, само някой трябва да прочете какво е написано.И не мисля, че медийна изява от такъв характер може да помогне с нещо, притеснява ме да не навреди.Радвайте се, че въобще съществува такъв фонд, защото в противния случай нямаше да има на какво да разчитате.И да добавя, не ме е срам, защото не пиша глупости.
Редактирам си поста тъй като на fabiq  и се крещи.Добавям, че първият ми пост не е към fabiq  конкретно, а към момичетата които са писали по напред в темата.Умишлено не съм спонела имена, за да не се получават конфликти.Но явно винаги се намира някой който не може да не крещи.И сега се обръщам специално към fabiq  за да уточня, че за медийните изяви като бтв и господари на ефира не съм спонала аз, но това няма значение предполагам.Изказах си мнението и все си мисля, че съм права.....Правете си изводи.Лек ден на всички.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 17:03:54 pm от tanj74 »
*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #848 -: Октомври 27, 2009, 16:23:43 pm »
TANJ 74, НЕ СЪМ СЕ ОБЪРКАЛА С НИЩО И СИ ПИША КАКТО СИ ПОИСКАМ.И АЗ ДА ДОБАВЯ НЕ МЕ Е СРАМ, ЗАЩОТО НЕ ПИША ГЛУПОСТИ.И НЕ СЪМ ПИСАЛА АЗ ЗА НИКАКВИ МЕДИЙНИ ИЗЯВИ.ТИ ГИ ПИШЕШ ТЕЗИ НЕЩА.

От Модератор: Моля не пиши с главни букви!!!! Във уеб пространството писането с главни букви се приема за крещене! Уважавай другите потребители на форума!
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 17:40:28 pm от rally_pat »
*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #849 -: Октомври 27, 2009, 16:36:51 pm »
Ей, боже, вчера станала потребител тук, а днеска вече каква голяма уста отворила!
Съгласна съм с Tanj74. Няма да ускорим заповедите, ако се оплакваме в медиите. По този начин само ще оклепазим името на фонда и това няма да повлияе на бързината на министерството. 

П.С. Хората във фонда работят на доброволни начала и най-много да ги накараме да се откажат ако се оплакваме. Престанете да звъните и да ги притеснявате. Така, не само, че няма да стане по-бързо, ами още повече ще забавят заповедите!


Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #850 -: Октомври 27, 2009, 18:42:01 pm »
Момичета,спрете се малко.Всеки очаква новини от фонда.Имайте повече търпение. :D
*

    plams

  • **
  • 67
  • Получи се!
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #851 -: Октомври 27, 2009, 18:49:48 pm »
Здравейте! Ние сме 29хх номер и още чакаме да дойде нашия ред. Относно спора, който се е разразил, ще кажа че разбирам и двете страни. Нормално е момичетата със забавени заповеди да са изнервени, виждайки, че по-горни номера вече са взели своите. Поставете се на тяхно място и ще разберете, че никак не им е леко. От друга страна, не смятам, че изявления по бтв ще помогне. Преди по-малко от месец се разбра, че фонда ще работи и другата година и си мисля, че един медиен скандал би навредил. Още повече, че не хората от фонда са виновни, а МЗ. Но как си мислите, кой ще излезе накрая виновен? Задайте си този въпрос преди да правите каквото и да било и едва тогава правете каквото и да било.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 18:52:42 pm от plams »


*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #852 -: Октомври 27, 2009, 18:57:25 pm »
Момичета,нека запазим добрия тон на възпитани хора.Мнението,което съм изразила по-горе,се отнася до това,че във фонда се работи съвестно.Въпросът,обаче е защо и в МЗ не се работи така.Объркване от стотина-двеста номера го разбирам,но вече разликата е 500.Това ме провокира да изляза извън контрол и съжалявам ако съм засегнала някой или съм била повод за нелеп скандал.Спокойна вечер на всички.
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #853 -: Октомври 27, 2009, 19:19:32 pm »
Извинявам се, че се намесвам в темата, без дори да ме касае лично, но я следя с интерес. Опитвам се да се поставя на ваше място...и на мен сигурно би ми било трудно да чакам, и да виждам как други момичета получават своите заповеди, а са доста след моя входящ номер.

Ядосани сте, изнервени и искате скандал и медийно отразяване на проблема. Но до тук не видях, някой с конкретна и идея, как, към кого и с какви искания да се направи това. Никой не поиска мнение, от членовете на Сдружение Зачатие, дали е удачно и как би могло да се направи, дали би било изобщо в интерес на всички двойки кандидатствали за Фонда, подобна медийна изява.

Разбира се всеки има право на мнение, и напълно ви разбирам, но когато се стигне до това да се иска подкрепа от медиите за един наистина значим обществен проблем, първо трябва да се мисли и тогава да се говори, да не говорим, че празните приказки на никой не са от полза, а само допълнително може да ни изнервят.

Не искам да обиждам никого, но помислете върху това  yahoo_33
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #854 -: Октомври 27, 2009, 19:50:43 pm »
Чудя се дали като спорите и се обиждате МЗ ще започне да работи по-бързо.Как може от всичко да се заформя скандал.Нали темата е информативна за нас потребителите,а не да си вадим една друга очите.Изчакайте с нерви няма да ускорите работата на МЗ.А това с медиите и аз си мисля,че само ще навредите на Фонда,а не на МЗ.Трябва да сме благодарни,че изобщо Фонда съществува и то не благодарение на нас ,а благодарение на такива като Стефи.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #855 -: Октомври 27, 2009, 20:43:48 pm »
Аз  не бързам да идва моя ред, тъй като много отложиха процедурите си за след август, което значи че сега клиники са пълнни, което няма как да не се отрази на работа им. Ето така приемам  нещата откъм позитивната им страна.
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #856 -: Октомври 28, 2009, 09:26:26 am »
Здравейте момичета :D
Хайде днес да завалят очакваните обаждания :Dyahoo_17

Лек и успешен ден на всички :phone:
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #857 -: Октомври 28, 2009, 10:03:32 am »
Момичетаа :D, ние сме 2530 и молбата ни е разгледана :cheerleader:
Току що говорих с д-р Лалев!Сега остава само чакането на заповедта, за което знам, че няма да се бавят много. Надявам се в МЗ вече да работят по-бързо. Момичета пиша през сълзи в момента, но искам да споделя и радостта ни с Вас!
Късмет на всички чакащи да получат по скоро очакваното обаждане, защото чувството е невероятно!Незнам как да го опиша!Усещането, че си със стъпка по-близо до  :bori_016: е невероятно. Благодаря на хората от фонда  :balk_81:
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #858 -: Октомври 28, 2009, 10:15:05 am »
...Как може от всичко да се заформя скандал...
 

Еми може!
И като чета постовете назад, никой няма нищо против Фонда.
След като сме вече в безизходица и незнаем какво да правим ние Забавените,моля за съвет какво да предприемем, за да няма други ощетени след нас.
Може би някаква промяна в разпределението на Заповедите в МЗ, като се промени от четни и нечетни на поредни номера. Толкова е елементарно, но аз ли да го разпоредя osi_10
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #859 -: Октомври 28, 2009, 10:28:45 am »
На сайта на МЗ има e-mail за връзка с Министъра на здравеопазването, нищо не пречи да бъде запознат с проблема. Не мисля, че ще навреди.