0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #160 -: Май 16, 2010, 17:39:23 pm »
Здравейте момичета !
Поздрави на всички !
Утре съм при док да видим как е бебо а и ранния БХС ще правим ,дано всичко да е на ред !
Приятна неделна вечер ви желая!
[/url]
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #161 -: Май 17, 2010, 11:15:42 am »
cambozzola  и BUBA12  - дано да сте прави и да си внушавам невярни неща.
 Момичета, аз вече се опитвам да приключа с покупките, които са необходими за началото. Днес поръчах и стъклени шишета за бебето. Бях купила един пластмасови, но се разколебах и реших че стъклени е по-добре, особено за стерилизация.  Изпрах дрешките, но не съм ги гладила още, само ги прибрах в нейните чекмеджета ( мъжът ми каза, че ще не се е родила и вече му била заела голяма част от къщата ). Още няколко дена и ще сглобим най-после и легълцето. С голям кеф си събирам всички неща в очакване на срещата  :D
Междувременно бебка е вече толкова високо, че като ритне и чак ми рита и гърдите :).

viviq :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:


 


  
*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #162 -: Май 17, 2010, 13:52:27 pm »
Боби, изобщо не се притеснявай. Със сешоар си мисля, че ще ти е трудно да я събудиш. Моята дъщеря, като се роди и почнаха коликите, съм я приспивала със пуснат сешоар.
Докато бях бременна, бебка спеше постоянно докато съм в движение или има шумове около мен. Затова пък вечер като легнех, си наваксваше с шутовете за цял ден.
А като се притеснявах, че не я усещам, я будех с миксера :oops: .. луда работа.
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #163 -: Май 17, 2010, 16:06:14 pm »
Вивия чакаме те за отчета!  :D
*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #164 -: Май 17, 2010, 16:06:51 pm »
Боби , ти поне си накупила дрешки и необходимите принадлежности ,аз още се мотам :lol:
Като цяло имам само кошара ,кош за кола ,бебефон и 3 шишета съм взела но за болницата нищо не съм купувала. А дрешки не съм вземала никакви че да видим , родата май ще пазари вместо мен :lol:
В нас кипи ремонт още и то здрав ,шпаклофката на стените свърши и се успокоих малко вече сме на боя но ни чакат и другите стаи  :) Абе купон е.
Всичко е разхвърлено и прашно и за това не купувам нищо то няма къде да го прибера в момента а и както съм болна ще се позабавя малко.А списъка е направен и чака да хукна само по магазините :lol:.
*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #165 -: Май 17, 2010, 18:32:59 pm »
Здравейте момичета върнах се от док!
Видяхме мъничето мериха му много работи и дадох кръв сега ще чакаме резултатите !
Дано всичко да е на ред
Моя милия беше с мен и влезе да го види бебчето и беше направо очарован като излезнахме беше много щастлив, че го е видял!
Беше много мило !
Дано всички имаме само хубави мигове до срещата с мъничетата!
Лека вечер  ви желая !
« Последна редакция: Май 17, 2010, 18:34:35 pm от viviq »
[/url]
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #166 -: Май 17, 2010, 19:22:10 pm »
Бубе, нямам много неща, само минимално количество като за начало. Имам един малък пакет с папмперси за новородено, мокри кърпи, шампоан и лосион за тяло и крем за дупе. Доста дрешки ми подари една позната от нейното бебе, а леглото ми го подари друга позната. Купила съм допълнително термометър, 2 биберона, 2 одеалца, 2 хавлийки, няколко шапки,чорапки и съвсем малко дрешки. Общо взето не съм се втурнала да купувам много, но просто исках да имам от всичко поне по едно.  Столчето за кола ще е от майка ми и вчера я юрнах да го поръчва вече. Бебефон няма да купувам на първо време, защото бебето ще спи при нас за сега. Все още нямам чаршафи и също се сетих, че ще ми трябва бебшка нокторезачка. Мислех да взема и най-малката разфасовка храна за бебе (аз ще кърмя, но за всеки случай), но ми казаха, че в болницата щяли да ми дадат рекламни.
Аз за болницата друго освен дрехи не виждам какво да нося. Плика с моите неща за болницата отдавна съм го приготвила и занесла в работата понеже е точно до болницата и като отидем винаги мога да пратя мъжа ми да го вземе. Иска ми е да изберем някакво хубаво комплектче за бебка за снимките при изписването, но се чудя дали има смисъл като и без това ще я увита като пашкул в одеало.

Fifa, проблема е, че не мога да разбера дали въобще нещо я буди. До сега с нищо не съм успяла да я събудя. Буди се, когато тя си иска,независимо дали има шум. Да, понякога след като и пусна музика се буди, но понеже не е веднага и не знам дали въобще има връзка.
« Последна редакция: Май 17, 2010, 19:45:01 pm от Bobbie »


  
*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #167 -: Май 17, 2010, 21:29:23 pm »
Боби защо не оставиш бебка на мира, да си спинка и се буди когато си иска. Ибез това цял живот ставаме и лягаме под часовник и все има нещо за правене...
*

    plams

  • **
  • 67
  • Получи се!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #168 -: Май 17, 2010, 21:34:07 pm »
Здравейте! След 6 години борба и при нас се получи  :D. Бременна съм след първо икси, бебето е едничко и досега всичко вървеше добре. Нямам гадене, нито световъртеж, но днес много ме болят яйчниците. Чак се плаша. Пих Но-шпа, но не ми помага, болката минава и в левия крак. Иначе нямам нито кървене, нито друго нещо обеспокоително. По обед имах леки бодежи посредата, но отминаха. Остана само тази болка и то повече в левия яйчник. Ако продължи смятам утре да се обадя на док.
Споделете моля ви при вас имало ли е такива болки в ранните седмици? Аз утре влизам в 9 г.с. Благодаря ви предварително.


*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #169 -: Май 17, 2010, 21:47:37 pm »
plams, добре дошла, честито и леко бременеене.
shanoar,  аз не я тормозя толкова, колкото сигурно изглежда. Просто в последните няколко дена 2-3пъти опитах да я събудя. Смятам както казваш да я оставя на мира, пък и без това сега нищо не мога да променя. Просто се надявах, че ще се успокоя, ама не ми е било писано.

Б.


  
*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #170 -: Май 17, 2010, 22:06:31 pm »
В по-големите седмици им става по-тесничко и не са толкова активни-така съм чувала.
Не мисля, че я тормозиш толкова споко  :D, ама не и създавай и стресови ситуации и без това като се роди милата ще ги изпита на собствен гръб.
Пламс добре дошла и свиквай да се притесняваш за най-разни работи-болежки имаме и е нормално, но ако много силно те боли най-добре се обади на лекаря ти, за да ти даде адекватен съвет и ако има нещо притеснително да реагира навреме. Желая ти успех.
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #171 -: Май 17, 2010, 22:40:25 pm »

Момичета, наминавам да Ви видя и пожелая безпроблемна бременност с много усмивки, по-малко притеснения и по-чести ритничета от страна на бебчетата! :D

Всяко едно наше неразположение по време на бременността си е струвало - ще се убедите сами при вида на малкото човече! :D

Ние сме добре, храним се, наддаваме /с Камен и Стоя гоним вече 2100, с най-мъничката Мина сме по-назад/. Децата са слънчица, ще Ви ги представя в най-скоро време. :D

plams, добре дошла.  :D

Прегръщам Ви всички.

 
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #172 -: Май 18, 2010, 01:52:26 am »
Bobbie, не се притеснявай- не,че не чува бебата, но в утробата и после в началото те имат малко избирателен слух-така докъм 4 месеца, после ще ти липсва, защото се будят и муха да бръмне. Моят красавец на Нова година беше на 2,5 месеца и заспа към 23ч. и като почна пукотевицата в 24ч., а тука в БГ си е една малка война, той....ами...не помръдна! Тогава реших,че сигурно не чува добре! Да, ама малко по-късно започнахме да ходим на пръсти когато спи,защото иначе веднага се буди.
plams, лека и безпроблемна бременност! Аз имах зверски болки в единия яйчник през първите 6-8 седмици и после отмина. Консултирай си се с док, но да знаеш, че не е необичайно.

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #173 -: Май 18, 2010, 08:21:30 am »
plams :) добре дошла и лека бременност ти желая.
Tsveti75 ,браво на вас само така да растете бързо.
Боби ,малко остана и ни хващат страховете от последната фаза дали всичко ще е наред с бебчетата мисля :)но естествено че ще е , а и аз си я будя от време на време  :)знам къде реагира като чукна на корема или като си сложа продължително ръката и само превиквам мъжо да гледа ритничетата.
А за пазаренето днес смятам да излезна да накупя някои неща,а другите само ще ги набележа и ще ги покажа на сестра ми да знае какво да купуват после.
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #174 -: Май 18, 2010, 08:55:44 am »
Добро утро и от мен!
Аз да ви призная и един чорап нямам купен още за бебо, обаче от вчера пиша едни списъци, творя, чета  :lol: допълвам, махам.... добре че има Интернет човек да прочете, че иначе половината неща нямаше да съм ги включила, а като си направя една сметка за паричките 8O ама кой ме е карал да чакам до последния момент 8) . Една приятелка ми чете нещата и каза, ами комплектче за количката....(не се бях сетила  :oops: )абе кой да мисли за такова нещо - сигурно бебето направо го хвърляш в голата количка и ... давай  :lol: :lol: :lol:
plams добре дошла и не се притеснявай болките в началото са нещо нормално да не кажа ежедневно, но все пак ако имаш притеснения звънкай на доки.
Цвети  :bighug: радвам се , че сте добре. Специално да нагушкаш малките душички от мен и да им кажеш да папкат много и да порастват бързо, бързо....
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #175 -: Май 18, 2010, 09:39:52 am »
Цвети, радвам се, че напредвате. С нетърпение чакаме снимков материал. :D

Inke Tinke , твоята историямалко ме поуспокои. Дано да е така и с моята бебка.

Бубе, аз също с натиск мога да я накарам да се раздвижи, ама за звук е различно.  

anizi, аз също си правих сметка за паричките и затова малко по малко започнах да събирам неща от по-рано, че да не ми се натупат на куп.
Не схващам за какви комплектче за количка говориш. При нас на тези, които продават, няма дори как да се сложи подобно нещо. Ти каква количка си избрала, че ти трябва комплектче?
 Моята бебка първоначално като излизаме ще е навсякъде в столчето за кола. И без това по закон, когато е в колата, трябва да е в него, та не виждам смисъл да я размествам. А количката се разглобява така, че седалката се маха и столчето може да застане на нейно място. А след като стане а няколко месеца може вече да си седи в количката.


Боби  


П.П. Ето ми столчето: http://www.chiccousa.com/gear/car-seats/keyfit-30-adventure.aspx , а това е количката, на която последно се спрях http://z.about.com/d/babyproducts/1/0/v/2/kolcraft3wheeler.jpg
« Последна редакция: Май 18, 2010, 09:51:50 am от Bobbie »


  
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #176 -: Май 18, 2010, 09:49:46 am »
Bobbie аз съм си харесала една количка на Есприт и към нея ще трябва да търся възглавничка, завивка... и да си призная не знам какво още, но приятелката ми каза, че като кажеш в магазините комплектче за количка  и ти предлагали и трябвало да го мериш още там в количката, защото имало размери различни и не се знаело дали ще ти пасне на количката....тя каза че така си купила нейното. Ето това е примерно
http://beborani.com/index.php?cPath=35&osCsid=xdqoujajfav
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #177 -: Май 18, 2010, 09:57:26 am »
Anizi, ти сигурно ще взимаш количка от тези, в които бебето лежи. При нас дори не съм вижала такива по магазините. Всички бебета ги мъкнат със столчетата. А в магазина ги слaгат на количките за пазаруване :) .


  
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #178 -: Май 18, 2010, 10:04:16 am »
ААА да да-бебето лежи в количката. При нас не е много прието да се носят бебоците в столчетата, защото казват че не трябвало да стои в тях повече от 2-3- часа. Така ли е, не е ли... нямам представа. Но за комплектче наистина не се бях сещала и сега ще си избирам като отида за количката.
Re: Тема на бременните № 61
« Отговор #179 -: Май 18, 2010, 10:44:26 am »
Оооохх...с тези пазари...мъжа ми искаше да ми спре достъпа до нета като пазарих, а се оказаха недостатъчно неща. Да са живи и здрави роднините, че ни снабдиха с още хавлийки и дрешки, че малкия както ми връща постоянно...
Наслаждавайте се на пазара, че после ще трябва да пращате мъжовците за разни неща :)
[/url][/url]