0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Anonymous

инсеминация при д-р Нецов от Шейново
« -: Февруари 21, 2006, 16:29:32 pm »
Прeдстои ми инсеминация при д-р Нецов.Какво ви е мнението за него
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
инсеминация при д-р Нецов от Шейново
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2006, 15:34:16 pm »
че той и инсеминации ли прави?  :D
поради какви причини правите инсеминацията? ако е поради мъжки фактор - не препоръчвам да се прави в Шейново, а в специализирана клиника по репродуктивна медицина, защото спермата се нуждае от специална обработка със среди, с каквито не разполагат в държавните болници.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    balmi

инсеминация при д-р Нецов от Шейново
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2006, 15:56:34 pm »
Подкрепям изцяло мнението на Джам. Освен това аз имам и личен опит с инсеминациите при д-р Нецов. Всичките 15 правени при него са неуспешни, въпреки, че ги правихме още докато Табакова и Николов работеха там с обработка на материала в специални среди. Той не е специалист по репродуктивна медицина. Иначе е изключително добър професионалист за раждания, лапароскопии, операции и т.н. и много търсен лекар.
Особено ако сте в началото на бебеправенето те съветвам да се консултирате и да направите всички необходими изследвания в някой от центровете  по репродуктивна медицина и тогава да пристъпите към стимулации, инсеминации и т.н.
*

    Anonymous

инсеминация при д-р Нецов от Шейново
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2006, 20:00:06 pm »
Д-р Нецов е добър лекар но специално за инсеминиция нямам мнение.Послушай момичетата,които са минали по този път.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
инсеминация при д-р Нецов от Шейново
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2006, 01:38:01 am »
Да напиша и аз нещо по тази тема. От личен опит знам, че за тези манипулации си трябват специалисти по стерилитет. Самата аз 4 години се лутах от лекар на лекар и на какво ли не се наслушах за себе си и за мъжа ми. В крайна сметка при нас проблема се оказа мъжки фактор, след като лекари от МД София казваха, че е отличник. Наклая отидох при специалист в тази област и започнахме нещата отначало, защото той беше хем с ниска подвижност, хем с кофти морфо. Така че, мила, не губи времето си и потърси Специалист. За мен това е д-р Стаменов, който открих благодарение на ПРЕКРАСНИТЕ МОМИЧЕТА от сайта и чата. Желая ти успех и кураж, защото ще ти е необходим.


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!