0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А СЕГА НАКЪДЕ?
« -: Юни 08, 2009, 20:15:42 pm »
МОЛЯ,НЕКА АКО ИМА ДРУГА С ПОДОБЕН НА МОЯ ПРОБЛЕМ ДА ОТГОВОРИ.ИМАМ НЯКОЛКО АБОРТА-СПОНТАННИ.ДОКАЗАНА ТРОМБОФИЛИЯЛЕСЕНТА ЕСЕНТА ЗАБРЕМЕНЯХ-ЗАПОЧНАХ ИМУНОТЕРАПИЯ СЪС ФРАКСИПАРИН,ИМУНОВИНИН,АСПИРИН ПРОТЕКТ И Т.Н. ВСИЧКО ВЪРВЕШЕ ДОБРЕ ДОКАТО В 9 Г.С. БЕБЕТО НЯМАШЕ ПУЛС.ИЗЧИСТИХА МЕ И ВСИЧКО СВЪРШИ.МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ СЪВЕТ СЕГА КАКВО ДА ПРАВЯ.ИМАМ ЕДНО МОМЧЕНЦЕ НА 6 Г. ДА МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И ВСЕ ПИТА КОГА ЩЕ ИМАМЕ БЕБЕ.ДА СЕ ОТКАЗВАМ ЛИ ДА ИМАМ ДРУГО ИЛИ ДА ПРОДАЛЖА?
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
« Отговор #1 -: Юни 08, 2009, 20:24:07 pm »
Здравей kla аз имам син на 4г.и половина и три спонтанни аборта след това в 5-6г.с. не мога да ти дам съвет,но аз съм решила да се боря до край аз съм едно дете и не ми се иска и той да е сам  :?.И моя сладур все разправя в градината,че ще имаме бебе и учителките все ме подпитват наистина ли,че Денис ни каза.....Вярвам,че ще успеем.Желая ти късмет.
*
Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
« Отговор #2 -: Юни 08, 2009, 22:37:00 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ ДЕНИСА, ТО Е ЯСНО НЯМА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ.ТИ КАКВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СИ ПРАВИЛА?АЗ -ИМОНОЛОГИЧНИ И ДНК-АНАЛИЗ.ДОЦ. КОНОВА МИ ПРЕПОРЧВА ХРОМОЗОМЕН АНАЛИЗ.СПОРЕД ТЕБ ИМА ЛИ СМИСЪЛ ЩОМ ИМАМЕ 1 ДЕТЕ С МЪЖЪТ МИ?БЛАГОДАРЯ.
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
« Отговор #3 -: Юни 08, 2009, 23:11:25 pm »
Ние също правихме хромозомен анализ(кариотип) ако си от София в Майчин дом на 6-ти етаж го правят безплатно.Назначиха ми:
Имунологични-антиспермални антитела,антиовариални антитела и антифосфолипидни антитела(за двамата)
Инфекций-Рубеола,токсоплазмоза,цитомегаловирус и херпес симплекс.
Хормони-LH,FSH,E2,Пролактин,Тестостерон и Прогестерон
Хормони на щитовидната жлеза-T4,TSH
Генетични освен кариотипа и за вродени тромбофилий.
Спермограма.
Дотук сме направили само част от изследванията.Успех  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
« Отговор #4 -: Юни 14, 2009, 19:01:04 pm »
здравейте момичета :-)

виждам, че сме със сроден проблем и реших да се включа. и аз имам едно дете - момиченце и тя все ме пита кога ще стане кака  :wink:. много иска, както и ние с мъжът ми, но не се случва вече доста години. минахме по пътя на повечето изследвания и процедури, но за сега с неуспешен изход. все си мисля, че психологическият фактор /че много го искам и все за това си мисля/ се отразява доста. ако искате може да се уведомяваме за различни неща - като например изследвания, резултати и възможни терапии. при мен при последното изследване за генни мутации имам препоръка да се консултирам с генетик, но не знам защо и дали има проблем и какъв /пуснала съм отделна тема с молба някой да ги коментира, но уви никой не ми е отговорил/.  :(

поздрави и дано скоро всички се похвалим с чудесна новина /лято е все пак/.


Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
« Отговор #5 -: Юни 14, 2009, 19:38:33 pm »
denisa12251 ,

 защо антиспермални антитела,антиовариални антитела и антифосфолипидни антитела трябва да изследвате двамата?
*
Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
« Отговор #6 -: Юни 16, 2009, 00:11:18 am »
Благодаря на всички.
Kotana ние правим опити вече 5 г. След първият спонтанен аборт,казаха,че било нормално.След втория обече ние започнахме изследвания. Имунологични - всичко нормално,доказаха тромбофилията.Имам два аборта без никакави лекарства.Тъй като ни беше омразнало от доктори и лекарства,докато не направиха инвитро центъра в Плевен и решихме да им се доверим изцяло,тъй като бяха помогнали на комшийка с подобен проблем(тя има момиченце,да и е живо и здраво).лед фраксипарин,вливане с имуновинин,аспирин протект и т.н. имаше сърдечен ритъм до 8 г.с. после всичко приключи.отговора беше,че медецината е 90%, природата 10%.Сага съм решила сама фраксипарин и аспирин протект при следваща бременност.
Пожелавам успех на всички.Дано новата година ни донесе тъй желаното бебе.