0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #580 -: Май 12, 2020, 15:43:13 pm »
С домашни тестове ли ще проверяваш О?
Супер е. Просто цс  беше добре да се направи.

До Коледа всички ще сте бременни!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #581 -: Май 12, 2020, 16:00:17 pm »
Хелиантус, а на теб отхвърлиха ли ти ПКЯ като диагноза? Че ако има, докторът трбява да знае за това.
Хубаво е, че докторът е отделил време да прочете с кого говори и реално си е имал на идея какво ще правят при вас. Той ли каза инвитро или ти му каза, че не ти се занимава с инсеминация? Хайде, сега има повече надежда, започвате нещо различно.

Добре де, каква толкова вреда нанасят Клостилбегит/Фемара, че ги дават макс за 6 месеца. То от тях се оформят фоликул-два. Хората правят по 5 инвитро процедури, все съм се чудила.  Вярно, че то е само един доминантен, но много може би, които не узряват, но колко пък да са.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #582 -: Май 12, 2020, 16:10:50 pm »
Павла, домашни тестове ще е, няма да има прегледи, но каквото такова, тук така си процедират.

Тери, не са отхвърлили ПКЯ , напротив. Той каза, че обикновено при ПКЯ фемарата имала добър успех и , че най- вероятно при мен основният проблем е лошо качество на Я Докторът каза ин витро, аз нищо не съм споменавала. Доста съм обнадеждена, важното е, че ще се движим на някъде.

И аз се чудя същото като Тери за клостибелгита и фемарата?

Дай Боже скоро всички да сме бременни!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #583 -: Май 12, 2020, 16:18:23 pm »
Хелиантус,супер новини,сигурно си доста ентусиазирана!
С Летрозола забременя позната,на втория месец още.Аз го пих по пет дни от  3 до 7ми ден и образувах по два Ф и то не винаги.Успех!
Тери,честита крачка и на теб!
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #584 -: Май 12, 2020, 21:24:04 pm »
Тери,браво за развитието. Скоро и децата ще се появят !
HELIANTHUS когато имаш план е по лесно и някак по успокояващо,аз винаги имах план какво следва от тук нататък и се чувствах определено една идеа по близо до мечтата ! Успех ти пожелавам.
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #585 -: Май 12, 2020, 21:34:35 pm »
Благодаря ви  :bighug: Наистина много се ентусиазирах. Много по-добре  е с план. Доста ме мъчеше това, че нямахме последните месеци. Надявам е да ни е получат нещата.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #586 -: Май 13, 2020, 08:46:29 am »
Честит план, много е успокояващо така, факт.Всичко ще е наред!Стискам палци!

Тери, честит строител и за вас се радвам, хайде на късмет да ви е!

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #587 -: Май 13, 2020, 13:19:19 pm »
Тери, честит договор  :D Най-после нещата започват да се подреждат! Нали знаеш, че след като всичко се е объркало е за това, за да се нареди още по-добре 🥰
Хелиантус, аз като започнах с леката стимулация се вълнувах също толкова, колкото и в началото на опитите. Ще даде резултат, ще видиш  :D
Много хубаво настроение има тук, в групата 💯
На мен се опитва да ми дойде. Може би утре ще ми е първи ден и ще се обаждам в клиниката.
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #588 -: Май 13, 2020, 14:23:19 pm »
Благодаря ви Маги и Лейди. Наистина е много успокояващо и вълнуващо. Много оптимистично съм настроена, а най хубавото е, че доста съм се поуспокоила напоследък и не ми е всичко на всяка цена, вече нямам чувството, че няма да преживея , ако не стане още и някой друг месец.

Лейди, хайде да ти идва и да започвате! Стискам палци.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #589 -: Май 13, 2020, 14:35:06 pm »
Helianthus, аз точно така се чувствам също. Не ми е на всяка цена. Ако ми е писано скоро да стане, писано ми е, ако не ми е, мога да преживея и още отрицателни тестове. Аз се самоунищожавах, търсейки проблеми в себе си и в един момент не бях себе си. А никога не трябва да забравяме, че сме много повече от жени в двойка с репродуктивни проблеми. Стерилитета и загубите не ни обуславят като хора, само може да ни правят по-борбени, но те не са всичко.
И аз като теб съм много спокойна (освен, когато видя човек пред себе си. Мисля, че заради коронавируса ще изпадна скоро във фобия от хора).
Стискам ти мноооого палци. Аз споделям мнението на доктора, че в качеството на Я може да се търси проблема, но ти си млада и ще ги наваксате тези неща. Ей я кафявата яйцеклетка Дария какви бузи е отпрала.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #590 -: Май 13, 2020, 16:35:34 pm »
Благодаря ,Тери! 
И аз ти стискам мнооого палци! Хайде да бременеем заедно!
:bighug:
 Млада съм, но ми замина мечтата да бъда млада майка отдавна. Колко рев изревах като бях на 27-28 , защото винаги съм мислела, че до 30 ще имам две деца, а тогава още не можех да убедя мм, че ни е време , а и живота ни не беше подреден още, а след няколко месеца ставам на 32. Всичко е само цифри така или иначе, намерих вътрешно примирение по този въпрос. Нищо не мога да променя в миналото, а за бъдещето правя каквото ми е по силите. А кафявата яйцеклетка Дари е прекрасна бузанка.

Не знам какво щях да правя без вас момичета, обичам това място и всички сте много специални за мен!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #591 -: Май 13, 2020, 18:46:00 pm »
Тери, честит ви договор и скоро дано сте в нова къща.

Хелиантус, браво! Най-накрая план. Тоз доктор ще вземе да ми промени мнението за английските доктори. Чакам с нетърпение развитие, ако може да е под формата на две червени чертички и то бързо-бързо.

Аз тия дни съм в минорно настроение. Търся къде да се закопая за известно време. Ще ни държат затворени още много време. Супер изнервящо е в тази ситуация да ходя всяка седмица до Валенсия. Миналата сряда ме спираха 3 пъти.
Ходих тогава при доктора, че имах някакво странно течение. Даде ми глобули. От тях пък започна нещо като кървене, та малко стрес ми беше. И аз му викам - Докторе, с тази инфекция не може секс, нали? И той ми се смее - ще издържиш 6 дни. Викам му - Докторееее, от Св.Валентин не съм виждала мъжо гол. И той пак ми се хили.
Както и да е - снощи сложих последната глобула, Днес започвам пробиотик. И жива, умряла шъ нападам мъжа тая вечер, че не се издържа вече. Голям сдух.

И си чакам цикъла де, и пак хвърча до Валенсия...
Намрънках се и така...

Лейди, по предвиждания на доктора ми, трябва да ми дойде тия дни, така че може да вървим заедно и ха дано да тръснем едновременно по едно + тестче.

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #592 -: Май 13, 2020, 22:45:51 pm »
Яничка, а дано съберем много плюсове  :D Всички да тръснем по един! За теб се очертава бурна нощ, мъжа ти да му мисли  :lol:
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #593 -: Май 14, 2020, 10:12:05 am »
Настроението в темата е страхотно, планове, опити, браво, момичета! Много стиснати палчета и вяра в успеха! 🍀🍀🍀
Яничка, голяма нощ е била!  :D
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #594 -: Май 14, 2020, 10:54:26 am »
Яничка, голяма нощ е била!  :D

Беше! Ама за детето, което сигурно е заспало след нас, защото докато я чакаме да спре да пее и да задреме, сме заспали и двамата  :lol:

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #595 -: Май 15, 2020, 06:36:01 am »
Тери, честит договор. Много хубаво го каза , че са чакали къщата! Пу-Пу! И ти и Хелинантус така ме зарадвахте! Хелиантус, чудех се какво става тази седмица с консултацията ти, ама покрай работата и всичко не заварвах много да пиша тук. Ей, че се зарадвах, най-после ясна посока!!! Продължавай смело напред. Иначе наистина е трудно,когато готвиш за двама с различни менюта. Важното е да не се залежаваш. Абе и с домашни тестове ще го добутате. Лейди и Яничка, айде да ме зарадвате, с плюсчета, за ражденния ден на края на месеца :)
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #596 -: Май 15, 2020, 09:45:48 am »
Да ви кажа нещо по повод възрастта, на което вчера много се смях.
Идва една бременна жена, 19-годишна, питаме я обичайните неща, между които и къде ходи на женска консултация. Тя казва едно име, което не ни е познато и ние питаме - а млада ли е колежката, възрастна ли е? И жената казва - ооооо, не, не е млада, някъде към 30-годишна ще е!  :lol: :lol: :lol:


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #597 -: Май 15, 2020, 10:54:50 am »
Олелеее  :lol: Значи съм престаряла  :D Как ме развеселихте, доктор Даскалова :lol:
Лина, дано 🥰
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #598 -: Май 15, 2020, 11:37:32 am »
Аз направо отивам да подавам документите за пенсия...

Тя майка ми така ми разправя - като била на 32 години (аз съм била около 10-годишна) и се прибирам от училище и някаква съседка ме била ядосала и аз съм викала - тая бабичка, тая бабичка... И майка ми - ма тя жената е на 30, по-млада от мен. Ама едно си Яна знае, едно си Яна бае   :lol:

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #599 -: Май 15, 2020, 11:53:04 am »
Благодаря , момичета!

Яничка, а дано ни се промени мнението за английските доктори. Всъщност нищо лошо не мога да кажа за специалистите, при които съм била досега. Системата им е зле и някои GP-та са отчайващи.А този лекар,  макар и само по телефона, ми допадна.
Дано скоро то идва Ц и да започвате опити.

Д-р Мели, това беше много забавно  :D

Лина, то не е само до готвенето за двама, с това съм свикнала , защото аз не ям месо, но сега гледам и да не го дразня, направо ми е гузно да ям пред него някакви неща, които той не може, а той почти нищо не може...
Иначе е много хубаво с план, да. Много се надявам да пристигне рецептата скоро и да мога да ги започна таблетките със следващият Ц, чакам го другата събота, а пък най- добре хич да не идва и нищо да не пия  :D