0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #60 -: Декември 13, 2006, 10:30:04 am »
Джули,ами аз ти писах и в другата тема.Що се отнася до мен като отворих тази тема очаквах да не ми дойде и да съм бременна,но уви,сега продължавам с опитите.Бях на гине и всичко е нормално,каза ми,че не трябва да имам никакъв проблем,но виж май когато искаш много нещо е по-трудно да стане.Така че продължавам да пиша тука и да чакам следващото евентуално закъснение.Стискам палци на всички!!! :D
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #61 -: Декември 13, 2006, 10:37:07 am »
аз не съм в бг. и немога тук да ходя така както в бг.О6те нямам здр.застраховка и за това ако ходя трябва да е спе6но.Но накрая 6те си хвана самолета и право в софия.Поне знам 4е там мога да си направя пълни изледвания,а и моя ми вика 4е съм се вманиа4ила и допълнително ме дразни
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #62 -: Декември 13, 2006, 10:46:24 am »
Джулия,напълно те разбирам,аз също до скоро живях извън БГ,и беше по същия начин,само по спешност,а ако искаш някакви други изследвания става с направления и месеци чакане.Другия начин е в частна гине клиника,там ти обръщат повече внимание и става по бързо.
Или се успокой малко и изчакай още някой ден да видиш дали няма да ти дойде.
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #63 -: Декември 14, 2006, 17:03:26 pm »
Днес си пуснах кръвен и ми взеха 100 еуро,за6тото нямам здр.застраховка гадовете.Поне дове4ера 6те имам резултат.Ти как си?
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #64 -: Декември 14, 2006, 17:17:32 pm »
хайде тогава по късно ще чакаме новини,дано всичко е ок.аз съм добре,мерси,в очакване на Овуто :lol:
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #65 -: Декември 15, 2006, 11:28:12 am »
ужас Стели доиде ми :(сега 4акаме другия месец
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #66 -: Декември 16, 2006, 10:34:27 am »
Здравейте и от мен  :D
С мъжа ми прави опити за бебче от около три месеца.Този месец ми закъсня с 7 дни и тъй като цикълът ми винаги е бил по часовник вътрешно се зарадвах, но тестовете показваха все -
Преди няколко дни отидох на лекар и ми установиха киста на десния яйчник. Предписаха ми Утрогестан- орално да го пия три дни. Сега чакам отново и се надявам следващият път да стане. Започвам да си меря и температурата.
Успех на всички бебеправещи и дано скоро да видите :bfp:
*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #67 -: Декември 16, 2006, 10:39:38 am »
 Здравей Elka  :D
Дано кистата да изчезне бързо и скоро да се похвалиш с добра новина.
Хубаво е да мериш БТ  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #68 -: Декември 16, 2006, 11:22:06 am »
Здравейте и от мен! Аз от много време влизам в този сайт,попълвам си календара,чета във форума но все не се престрашавах да пиша..:) С моя приятел, сме сгодени от 3 юни но сватба все още не сме правили...месец след годежа решихме да бебеправим...миналия месец бях с голяма надежда..закъсня ми с 20 дни,правих 3  теста но и трите бяха отрицателни..наложи се да потърся лекарска помощ...слава богу тя каза че всичко е наред..не успя да ме зарадва с бебе но поне ме успокои,че няма никакъв проблем...тогава започнах дуфастон...след като го изпих ми дойде...днес ми е 16 ден на цикъла и трябва пак да го започвам...така се надявам да го изпивам вече и най-накрая точно за НГ да се зарадвам че е станало бебе:)
  Възхищавам се на всички вас,на силата на духа ви и затова че се подкрепяте безусловно....А на всички които чакат с нетърпение като мен успехЧ  :balk_103:
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #69 -: Декември 16, 2006, 12:39:26 pm »
ох моми4ета на мен в4ера ми доиде :(много съм не6тастна.Сега пак се по4ва,да ми свър6и,после 4акане на ово-то,и после евентуалното НЕ идване.Казвам ви моми4ета нерви нямам.Сега 4етох за някакви билки,6те взема и тях да пия пък да видим тогава.Поне една да забременее та да повле4е крак.
*

    vkk

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #70 -: Декември 16, 2006, 21:09:00 pm »
 Аз на 14 бях на лекар, но той ме отпрати и каза да отида пак на 22. Същия ден направих тест отново  :bfn1:
БТ е 37,05 нямам никакви симптоми за бременност освен че зърната на гърдите ми са по-чувствителни. (но може да се окаже  ПМС)
Не смея да се радвам защото всички тестове до сега са отрицателни.
На тези който този месец не са успели в бебеправенето, успех за другия :crossfingers:
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #71 -: Декември 18, 2006, 14:02:19 pm »
Здравейте момичета и аз искам да се включа в задружното чакане!
С мъжа ми провим опити повече от година и още нищо. Едва преди два месеца се взех насериозно и отидох на лекар(писах за проблемите си в друга тема, но това сега не е важно).След последното посещение при гинеколога ми закъсняваше вече 3 дни(това беше на 13.12).Докторката много се учуди защото това, което видя и заприлича на бременност, накара ме да направя тест за бременност там при нея излезе -.Но поиска да го повторя на другата сутрин с по-хубав тест и да и се обадя.Пак излезе - звъннах й и тя каза че най-вероятно трябва да ми дойде всеки момемнт, но оттогава минаха още 5 дни и на мен все още не ми идва.В амбулаторния лист е написано-...матка в AVF с APD 35mm End 16mm.Тип CD.свободен ov.dex жълто тяло ov.sin норма дребни фоликули. Как мислите дали мога да се надявам и да пробвам пак да направя тест?
Благодаря ви предварително и дано всички да сбъднете своята мечта за бебе и аз съм с вас и ви стискам палци!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #72 -: Декември 18, 2006, 14:43:01 pm »
Ами 5 дена са минали от последния ти тест, време е да си направиш нов!! И успех ти желая да е положителен:-))
*

    Глория

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #73 -: Декември 18, 2006, 15:02:52 pm »
Здравеите момичета!Аз също бях една от чакащите +++, но вече го видях  :lol:
Бях писала, един път във форума, като постинга ми беше: Хламидии опитът на една препатила. По повод на хламидиите нещата при мен бяха доста сериозни, както писах бяха ми засегнати дори очите, които все още лекувам  :(
Опити за бебе правим, от юни 2006. Като септември - средата минах през още един курс на лечение на хламидии, т.к. не бяха излекувани първият път, за които съм писала в посочения постинг и честно казано надежда нямах никаква, след всичко изчетено на тема хламидии, а имайки пред вид че и бях доста засегната ... :?
Да не говорим пък и как се дразних, като видя мои познати - бивши колежки и т. н и като ми кажат 'Ами аиде няма ли да си имате бебе, време ти е' /ноември навърших 28/, сякаш само трябва да дам поръчка и готово ... :x
Но на Коледа стават чудеса  :P
Закъсня ми с три дена и на 4 ден сутринта направих тест, нямах търпение и се оказа +++. Ходих и на гинеколог, които ме гледа на видиозон, каза че е малко рано да се види, но на 90% според него съм  :D. В сряда ще ходя пак ...
А да ви кажа честно и сънувах сън преди да стане бебо /това не ми е първия сън, който се сбъдва, при все че някои са били с лоши послания  :( и се случиха 1 към 1/ - яви ми се жена, която ми каза да пия каквито хапчета ще пия /към момента пиех разни хапчета, защото косата ми почна много  да пада/ още най - много 10 дена, защото след това ще забременея, помислих че това е ирония на съдбата, не стига че едва ли ще стане ами и този сън ....  разказах го на моя приятелка, като и обясних че май вече съвсем съм взела да превъртам  :o
Но ето, че чудото стана, само се, моля на бог всичко за напред да е наред.
Поздрави и прегръдки на всички ви и дано скоро видите +++ :D
*

    victorita

  • ****
  • 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #74 -: Декември 18, 2006, 15:19:46 pm »
честито Глория-дано всичко бъде ОК.наслаждавай се на коледното ЧУДО :babyflips:
*

    Глория

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #75 -: Декември 18, 2006, 15:32:17 pm »
Мила victorita желая ти от все сърце, да видиш скоро +++  :D
Дадох себе си за пример до толкова, за да видите че човек когато най-малко очаква тогава се случва, чудото.
Честно да ти кажа не очаквах, защото предните месеци усещах кога ми е овулацията, а този месец не усетих, което ме наведе на мисълта, че най-вероятно съм нямала такава  :)
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #76 -: Декември 18, 2006, 16:13:10 pm »
Права си Стели време е да направя втори тест притесняваме това че имам болки ниско долу, това не е от обичайните ми симптоми на ПМС, но след всичките лекарства, които изпих нищо не се знае.Абе историята е много дълга но в едно си права трябва да повторя теста за да знам какво става и да се подготвя за следващата доза хапчета, която трябва да изпия след следващото посещение при док.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #77 -: Декември 18, 2006, 20:30:21 pm »
Радостина направи нов тест!!!Може да е новия Престо. :D
Успех! :D
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #78 -: Декември 19, 2006, 07:14:56 am »
Здравейте момичета!Приемете ме и мен в отбора на чакащите!С мъжа ми найІнакрая се решихме на второ дете,макар,че синът ми е на 13г.Правя си графика от 4 месеца,и едва този месец започнахме опити.Нямам фикс идея за бременност,но все пак като видя бебета,и ми се приисква едно мъничко фъстъче. :sucky:Трябва(не трябва)да ми дойде на 23.12.Да видим какво е станало...Момичета,не падайте духом когато ви дойде М!Вие сте млади,времето е пред вас!Когато е рекъл господ-казват бабите.Желая на всички две чертички,и ако имате въпроси-питайте.Ще наблюдавам всички,и ще се радвам с вас!Успех мили момичета!!!! :balk_602:
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #79 -: Декември 19, 2006, 10:07:13 am »
Добре дошла,секси 007 и успех!! :P