0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

за противозачатъчните
« -: Декември 02, 2005, 13:08:41 pm »
Здравейте,
 Аз съм на противозачатъчни от миналия месец заради кисти в яйчниците.Док. ми каза че след 21 ден,когато изпия последната таблетка трябва да си почина 7 дена и на 8-мия ден трябва да ми дойде и да започна новата опаковка.Обаче на 8-мия ден не ми дойде(днес всъщност вече е 9-тия) и съм ги почнала.Искам да питам дали имам някакъв проблем,нормално ли е да ми закъснява,защото знам че след тази схема на противозачатъчните цикъла трябва да ти е редовен и точно на 28 дена.Притеснена съм и не знам какво да правя,часове за моят гинеколог има за след 20.01.2006г. и мисля да се консултирам с някой друг. Ако някоя от вас може да ми каже нещо повече за това ще и бъда много благодарна. нямам и никакви симптоми за идване на цикъл,нямам болки всичко е нормално.

         Благодаря ви предварително!!!
*

    Anonymous

за противозачатъчните
« Отговор #1 -: Декември 02, 2005, 22:59:39 pm »
Помисли ли си че може да си бременна, таблетките започват да действат седмица по-късно.Ако обаче си сигурна че не си бременнар то мисля че няма от какво да се притесняваш, първия месец е възможно да да се настройва организма ти на промяната. Аз съм пила Диане 35 около 3 години/с прекъсване/ и ми идваше цикъл едва на 3 -4 от 7-те дена и ми свършваше веднага след като на осмия ги започвах отново.От Диането усещаш силно напрежение в гърдите, но всичко друго ти е наред, не съм качила нито един килограм / 47 съм/, кожата и лицето ми бяха супер, после сама си ги спрях и сега съм добре. Поликистозата изчезна.Имай предвит че сега се усещат и страничните ефекти- имам промяна в хормоните на щитовидната жлеза и кистозна млечна жлеза. Абе всичко си има цена, нали знаеш!
*
за противозачатъчните
« Отговор #2 -: Декември 04, 2005, 22:53:15 pm »
И аз преди години когато пиех диането се получи такова нещо, обадих се на доктора и той каза да продължа със втората опаковка , нищо че не ми е дошло. Но все пак направи консултация с доктор. До колкото разбирам ти си изпуснала следващите няколко хапчета, а не знам дали е хубаво за организма такова прескачане през месец, мисля че този месец ще е пропуснат с противозачатъчните.