0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #780 -: Октомври 23, 2018, 11:51:07 am »
Точице, обади се наистина!Възможни са всякакви странични ефекти, все пак упойка, системи с течности и какво ли не.А и от стрес понякога корема става на нищо  :?

Тери, наистина е важно да вярваме на лекарите, но не сляпо.Това съм го виждала много пъти и повярвай ми вреди много повече от това да прочетеш и да питаш.Разбирам тревогите ти и всички мисли който минават през главата ти!И да знаеш, че говорим и споделяме, защото ни пука за теб и всички искрено искаме да те видим с бебе!Не бях чела за този метод за отлагане на трансфера, но сега ме заинтригува и ще попрочета.Може би, защото не съм срещала случай като твоя.Но аз не съм меродавна все пак има толкова много случаи и вероятности в страната и по света.Естествено е лекарите да знаят повече.Аз мисля, че дори и да бяхме мълчали, ти щше е да питаш, защото знаеш как протича самия трансфер и сама си чела за имплантационния и знаеш за какво иде реч.Ние сме те побутнали!
Почини си, имаш огромна нужда, поеми въздух!Аз вярвам, че ще стане!Рано-късно ще стане!Такъв страхотен и позитивен човек като теб, ще му се случи всичко най-хубаво, само дето ще е малко изтормозено!За да те провери съдбата!
Прегръдки и целувки от мен, усмихнато момиче!

Мише, не знам колко е лигавицата, за сефте се оставям по течението, в петък трансфер!И вие имате план за действие, ще стане и при вас!Ще видиш!

Успех на всички ви момичета!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #781 -: Октомври 23, 2018, 12:09:30 pm »
Да, Маги, така е. Затова се надявах да не ме разберете погрешно. Много съм благодарна на всички. Спестихте ми години лутане из квартални лекари. Просто усещам, че психически не съм вече така добре. Чакането на всяко изследване ме изтормозва много. И всяко съмнение ми идва в повече. Ще се опитам и аз като теб да се понося малко по течението.
Най-сетне успях да гласувам, оказа се, че една моя позната също е номинирана. Но правенето на бебета е къде къде по-ползотворно за обществото от правенето на бельо в моите очи, така че моят глас отиде за "Зачатие". За съжаление са направили гласуването много тегаво: чаках 5 часа, за да мога да гласувам, едва осъзнах къде всъщност трябва да гласувам. Дано имат фейсбук страница, че отказват хората иначе.
Точице, на мен ми звъняха в 12:30 за бебетата, дано ти се обадят скоро. Най-късно в 14;30 ми е звънял ембриолога.
Маги, още два дена. Много се моля за вас с Точица. Кога ще ти размразяват бебето?
Фън факт: ям си аз чесън като невидяла за имунитет и вчера купих направо чесън на капсули. Пишеше да не се приема при прием на лекарства за разреждане на кръвта. Почетох защо и имаше теми из бг-мамма. Пишеше, че на жените им го забранявали при трансфери, защото свалял кръвното и пречил на удебеляване на лигавицата :D А аз що чесън изядох и пак съм с 9.7мм лигавица.ю
Успех, момичета. Четох скоро библията и пишеше: "Множете и се плодете" :D
Милиарда, и теб те чакаме скоро да идеш на доктор.
« Последна редакция: Октомври 23, 2018, 12:12:42 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #782 -: Октомври 23, 2018, 12:17:17 pm »
Как ще те разберем погрешно!Ей ние тука всичките сме леко луди с диагноза многочетене  :lol:

Хахахах не го знаех това за чесъна и аз много обичам и го слагам на всяка манджа, а и аз съм с перфектна лигавица според доктор Белчева.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #783 -: Октомври 23, 2018, 12:26:03 pm »
Тери,заставам на мнението на Маги,колкото повече знаеш,толкова по-адекватни и на място въпроси ще задаваш.
Точица,имай вяра.Преди сама цитира рекламата"ще стане..от третия път".Е след двата неуспешни,сега е твоя "път".
Аз ще помрънкам малко.Хора изживявам страхотен стрес,на работа е нещо страшно,получих призовка за задължения които се случват в мой имот,където не живея,като нищо да ме осъдят,карам едни курсове ,имам изпити,като цяло сърцето ми е свито постоянно.Нямам нито един ден в който да не съм заета,да не стана рано ,все правя нещо,ходя някъде.Как ще забременявам,каква инсеминация  при тоя стрес.Както казва Тери-вдигам пролактина на горна граница,че и над нея.
Успех на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #784 -: Октомври 23, 2018, 12:30:50 pm »
Тери, аз бях влязла в такъв цикъл някакъв след като родих втория път (05.2016), точно преди раждането излезе кандида (но бях секцио), докато изтекат лохиите нямаше как да третирам, разбирай 40+ дни, като отидох (юли) вече имаше и допълнителна гад, лекувах, не се оправи, лекувах пак август, оправи се, октомври нова гад, ноември пак, декември имах хистероскопия, МБ излезе чиста преди процедурата, която беше средата на декември.
Януари 2017 нищо и февруари на ново гадини, март ешерихия, после кандида юни, юли липса на лактобацили. Август началото направих всички възможни тестове с урина и секрет и всичко чисто, средата на август съм забременяла, било ли е чисто не се знае, но септември вече бременна се почна пак кандида, октомври кандида плюс липса на лактобацили, ноември чисто, декември пак кандида и на моя АГ му преля чашата и вика, че имунитета ми долу е под всякаква критика и ми назначи всеки месец до раждането една опаковка Гинофлор и на 20 дена превантивно Гиназол.
Разбира се март месец 2018 пак бях с кандида и просто спрях да се тествам вече до раждането, защото ми писна буквално, в случая добре, че бях секцио.
Само да подчертая, че сигурно толкова инфекции за целия си живот не съм имала. Сега пак не го чувствам ок долу и изобщо не искам да ходя за секрет, защото ще ме заболи главата просто...
Все си мисля, че наистина овулацията и средата през това време вероятно почва да влияе в един момент, ама все си мисля, че пък при теб скоро ще станат нещата, въпреки разбъзиканата флора долу.

Милиарда, честито!!!
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #785 -: Октомври 23, 2018, 12:52:49 pm »
Тери искрено ти съчувствам с тази твоя микробиология,но знам че скоро ще си прибереш бобчетата на топло! Вярвам го!  Аз мисля да отида на 01.11. на преглед тогава ще съм 6+3 гес.сед. и се надявам да чуем сърчице ,макар че може и да е рано. Стискам палци и на Точица да са се оплодили всички !
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #786 -: Октомври 23, 2018, 14:26:50 pm »
Милиарда, честито на теб! Извинявай, че те пропуснах в всичките мнения. Другата седмица можеш да отидеш когато си поискаш. Дано всичко да е наред и да знаеш- лято бебе май е по- лесно от зимно :wink:

Тери, отлагането на трансфер не е проблем. Нали така или иначе има имплантация от 5 до 10 дена след оплождане. За това не се притеснявам изобщо. Естествено, че лекарят ти знае по- добре. Колко години е учила и на колко семейства е помогнала да си имат деца. Това, към което исках да те насоча е, че трябва да се вслушаш в собственото си тяло. Ако наличието на бактерия те притеснява не си длъжна да правиш каквото и да е. Също да се помисли от къде по дяволите идва всичко.
Никой не се обижда. Макар и женски колектив, не мисля че на някой му минава през главата идеята да обиди или да се обиди от когото и да било, нали сме тук да си помагаме.
Иначе е ясно, че лекарката ти иска да те забремени да ѝ се махнеш от главата, не мисля, че би рискувала :)

Точица, чакаме!
Маги, не съм пускала палците!

Късмет на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #787 -: Октомври 23, 2018, 15:03:10 pm »
Защо не пише Точицата  :balk_133:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #788 -: Октомври 23, 2018, 15:35:46 pm »
Сега ми се обадиха, не е добър резултата, нямали признаци на оплождане, утре отново ще ме уведомят как са... Но.. Губя надежда.
Това е просто убийствено съсипващо.
« Последна редакция: Октомври 23, 2018, 15:50:02 pm от To4ica13 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #789 -: Октомври 23, 2018, 15:50:53 pm »
Точице, изпрати им положителни вибрации и мисли! Дано  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #790 -: Октомври 23, 2018, 15:56:17 pm »
Точице, не знам защо толкова мъка трябва да изживееш ти.  Моите 3те, които бяха оплодени първия ден, но не се развивха добре (или изобщо, знам ли) ги държаха до събота да видят няма ли да тръгнат (пункция понеделник). До събота може да тръгнат. Дано, дано.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #791 -: Октомври 23, 2018, 16:03:28 pm »
Точица, аз продължавам да стискам палци много силно!

Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #792 -: Октомври 23, 2018, 18:22:42 pm »
Точице, на мен ми казаха абсолютно същото, но на следващия ден се беше оплодила една яйцеклетка, а на третия ден, на самия трансфер се оказа, че има две ембриончета. Не се отчайвай, още има надежда  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #793 -: Октомври 23, 2018, 20:03:22 pm »
Точица, Маги и Тери, стискам и аз палци като ви чета.
Невинаги всичко върви по вода, но дано всичко накрая да води до леки и успешни бременности!
Точица, дано да има чудо и Бог да помогне на двечките ти точици.
Тери, преди време пих биозин заради микробиологията ми. Имаше бактерии и комбинирах биозин с прополисова тинктура и спирулина и мисля и цветен прашец. После беше чиста.
Но разбира се, не сме били по време на процедура. Със сигурност това са силни продукти, но понеже се сетих за моята одисея тогава, реших да споделя.
Аз също не се чувствам ок, но доктора каза чак като вземем заповед (края на ноември), тогава да отидем.
Като ви чета, ще взема да отида да си пусна една микробиология като ми дойде цикъла веднага, за да не чакам после още повече ако излезе нещо.
Милиарда, пожелавам ти една прекрасна, здрава и много щастлива бременност!
И на всички момичета желая успешен бебешки месец!

« Последна редакция: Октомври 23, 2018, 20:31:52 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #794 -: Октомври 24, 2018, 08:41:43 am »
Здравейте. Пак да разкажа историята си.. Този месец правих стимулация с Фемара, и имаше 3 фоликула. Преди 12 дни ми поставиха Прегнил и се обичахме тогава и в следващите два дни. Днес сутринта с първя урина си направих тест и излезе много бледа втора черта. Дали съм бременна? 
http://www.img-share.eu/main/image_view/20181024_0832032jRBYzMjEZEkSAys3JpG1540359158.jpg.htm
« Последна редакция: Октомври 24, 2018, 08:43:34 am от orchidea93 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #795 -: Октомври 24, 2018, 08:44:41 am »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #796 -: Октомври 24, 2018, 08:47:21 am »
Точица, не съм пускала палците!

Орхидея, аз не виждам нищо, но то е и много рано за тест, особено пък уринарен.

Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #797 -: Октомври 24, 2018, 09:07:26 am »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #798 -: Октомври 24, 2018, 09:17:49 am »
Точица,късмет!Дано имаш добри новини🤞
Орхидея,на мен не ми отваря изобщо снимката.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #799 -: Октомври 24, 2018, 09:19:14 am »
Има нещо, ама знае ли си се. След Прегнила 24-36 часа настъпва овулация. Тоест преди 10-11 дена. Рано е още за тестове. Дано се е изчистил Прегнила и да е от бременност. Пусни си кръвен и след два дена пак. Тогава ще знаеш със сигурност. Ако расте ЧХГ, значи е от бременност, ако не е от Прегнил. Но се вижда някаква бледа черта, просто не мисля, че някой може да ти каже от какво е. Всяко тяло се чисти по различен начин от ЧХГ, както и всяка бременност е различна от другата.
Точице, дано Господ е с вас и днес да има положително развитие.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света