0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
За или против пластичната хирургия
« Отговор #20 -: Май 11, 2006, 10:07:24 am »
Този пълнител за устни се нарича"хиалуронова киселина",разгражда се от организма бързо от 2 до 6 месеца и е напълно безвреден.Има го под формата на Матридекс и Рестилейн,по-добър е втория вариант,защото киселината е свързана с по-безвредни съставки.Относно наместването-слага се с зъболекарска упойка във венеца,и изобщо не боли.Правят се 3 дупки на горната устна и 2 или 3 на долната,от там се вкарва киселината и се "намества"леко с пръсти.Изобщо не е страшно,но е скъпо,а ефекта е краткотраен и едва забележим
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #21 -: Май 11, 2006, 10:27:47 am »
аз да си призная, съм ползвала пластичната хирургия вече 3пъти, определено съм супер доволна, при нея обаче има едно лошо нещо - пристрастяваш се  :oops:
*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
За или против пластичната хирургия
« Отговор #22 -: Май 11, 2006, 10:30:20 am »
Bubata сподели какво си правила ако искаш разбира се   :D
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #23 -: Май 11, 2006, 10:35:50 am »
корекция на долни клепачи, намаляване на бюст и  домено пластика (това е намаляване на корем с отрязване на излишната кожа и тлъстинки)
*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
За или против пластичната хирургия
« Отговор #24 -: Май 11, 2006, 10:55:25 am »
Гледала съм за една пластика,наречена абдомино хирургия,някак си зашиват стомаха и той става по-малък,следователно се храниш по-малко и отслабваш,ама твоята процедура май не е такава.Това го гледах по дискавъри и се чудех в България дали правят такива работи.Знаеш ли нещо по този въпрос,че една приятелка много се нави като и разказах
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #25 -: Май 11, 2006, 11:03:28 am »
не, моята не е такава.Иначе правят у нас и такива за каквито говориш.
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
За или против пластичната хирургия
« Отговор #26 -: Май 11, 2006, 11:18:58 am »
Привет Лан,
сега поред на въпросите ти. Нося чашка Б, подгръдна обиколка 70, но чашката я запълвам с подплънки, мисля, че реално съм - А. Като слагам възнамерявам да е най-малкото възможно количество - по 300куб.
За приятелката ми, нейните са по 350, но тя е по-високичка от мен, няма никакви видими белези, правила ги е при проф.Бояджиев. Много е доволна. Като си говорих с нея, че мисля, евентуално да си сложа и аз след като родя, се смяхме, защото както сме си проблемно забременяващи, мога да откарам така и до 40-така, пък после къде тепърва да слагам.Но аз на този етап категорично съм пас, пък и не мога да дам такава сума точно сега (3200евро). Мога да кажа, че без сутиен, изглеждат страхотно в дреха.
А иначе, аз си харесвам всичко друго:), не бих го коригирала, евентуално след време - ботоксче, лифтинг, ако имам възможност, но това са оръжия от тежката артилерия и не бива да се избързва с тях. Казвам го, защото у нас, подхождат не дотам професионално в част от специализираните клиники за естетически интервенции. Например, преди 2-3 години (била съм значи на 23г.!!!) като ходих на процедура с лазер за обезкосмяване, дерматоложката ми предложи, ако искам, да ми сложи малко ботокс. Представяте ли си ако на тази възраст започна с ботокс, към 35 - какво ще правя, така че всичко с времето си и съвсем умерено.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

    balmi

За или против пластичната хирургия
« Отговор #27 -: Май 11, 2006, 11:51:47 am »
Аз съм против такава намеса. Мисля, че природата си знае работата. Всеки човек е красив по своему. Имаш ли излъчване, няма значение каква ти е гръдната обиколка, колко са ти дълги краката или носа например.
За или против пластичната хирургия
« Отговор #28 -: Май 11, 2006, 12:30:26 pm »
Ами не е ли същото като се подстригваме в разни модни прически, боядисваме гриви, гримираме, лакираме и понякога страдаме от модни дрехи и най-вече обувки. Дупчим си ушите, пъповете, езиците ...., слагат се татуировки /това незнам дали е за украса/, скубим си веждите, мишниците, краката и мустаците. Така че една пластична операция не мисля, че е кой знае какво вмешателство, стига да е умерена. Обожавам да гледам Пълна промяна по Фокс лайф.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #29 -: Май 11, 2006, 12:47:00 pm »
bubata,
моля, ако не е прекалено лично, разкажи при намаляване на бюста къде режат, колко струва, има ли белези, увисва ли и въобще каквото можеш? Има ли нужда от допълнителни интервенции както, когато ти слагат подплънки или е еднократно? Аз много бих искала да си го намаля до чашка D някъде или до С (естествено след поне две бебчета . Дай боже! - на всички които искат бебче и корекции  :D ).
rally_g,
щом е такава работа - смело! Аз лично бих предпочела всички да сме с големи цици, щото така изглеждам като извънземно  :) , направо се комплексирам сред приятелките ми, които си купуват готино изглеждащи сутиени по 5-6лв и могат да ходят и без тях. А за рокли с разголени гърбове и силиконови презрамки или пък изрязани деколтета отдавна съм забравила :( .
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
За или против пластичната хирургия
« Отговор #30 -: Май 11, 2006, 13:37:36 pm »
"За или против пластичната хирургия" - Защо неее? :lol:
Ако човек има комплекси или се ограничава /голям бюст например/ по някакъв начин - да, пък и това е въпрос на личен избор! Стига промените да са умерени, разбира се.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

    balmi

За или против пластичната хирургия
« Отговор #31 -: Май 11, 2006, 14:01:26 pm »
Грима, червилото, лака, парфюма, прическата това е козметика, а не хирургична намеса. Аз не съм против жената да се поддържа, даже напротив силно съм ЗА това и го правя задължително всеки ден. Но пластичната хирургия е сериозна манипулация и не бих рискувала.
 :balk_95:  :balk_96:  :balk_21:
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #32 -: Май 11, 2006, 14:18:58 pm »
Цитат на: Lan
bubata,
моля, ако не е прекалено лично, разкажи при намаляване на бюста къде режат, колко струва, има ли белези, увисва ли и въобще каквото можеш? Има ли нужда от допълнителни интервенции както, когато ти слагат подплънки или е еднократно?   .


по 2 разреза на всяка гърда, единият е под нея, а другият е около зърното, след година нищо не личи.При самата операция ги "връзват" за второ ребро и от тук на там не увисват изобщо. На мен ми излезна 4000 лв., но всяка клиника има различни цени. Процедурата е еднократна.Пипат само мастната тъкан там, така че може да се кърми спокойно.
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #33 -: Май 11, 2006, 14:32:39 pm »
bubata,
много ти благодаря, ти къде я прави?
Аз определно ще си направя в някакъв момент . Сега точно не е приоритет, но в близко бъдеще...
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #34 -: Май 11, 2006, 14:35:21 pm »
при Тепавичарова, но не ти я препоръчвам.  Д-р Ефремов е определено по добрият вариант.Мое мнение разбира се.
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #35 -: Май 11, 2006, 14:40:07 pm »
Много, много благодаря за инфото, то една такава деликатна тема и малко хора имат опит. Ей сега ще си изровя инфо за този доктор дето го препоръча!
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #36 -: Май 11, 2006, 14:42:45 pm »
няма за какво, работи в клиника Малинов.
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #37 -: Май 11, 2006, 14:52:18 pm »
Намерих сайта на клиника Малинов. За съжаление е много повърхностен. Няма дори ориентировъчен ценоразпис, нито кои специалисти работят там - нищо.  Е, като го реша сериозно, ще отида на място да питам, поне адресът го има! :D
*
За или против пластичната хирургия
« Отговор #38 -: Май 11, 2006, 16:37:57 pm »
И аz съм "ЗА". ОЩе преди 10 години си коригирах носа zаЩото беШе леко гърбав и все не се харесвах по снимките. Много блиzки иzобЩо не zабеляzаха(споделих с много малко хора) - явно zаЩото не е бил чак толкова крив, но от тогава ми е все едно как да "поzирам" zа снимка 8) ...
По едно време и аz иzках да си намалявам бюста (отслабнах ряzко и ми "паднаха до пъпа"), но като видях какви белеzи остават, желанието ми се иzпари.
Когато човек не прекали с "раzкрасяването" ефекта е добър, но често някои така се увличат, че стават като плаШила.
Харесвайте се такива, каквито сте!
За или против пластичната хирургия
« Отговор #39 -: Май 11, 2006, 18:22:13 pm »
Цитат на: Lan
bubata,
Аз лично бих предпочела всички да сме с големи цици, щото така изглеждам като извънземно  :) , направо се комплексирам сред приятелките ми, които си купуват готино изглеждащи сутиени по 5-6лв и могат да ходят и без тях. А за рокли с разголени гърбове и силиконови презрамки или пък изрязани деколтета отдавна съм забравила :( .


Ако знаеш коооолко добре те разбирам.... Ама да си кажа честно - на сватбата си бях с корсаж, без сутиен и ХИЧ не ми пукаше... Истината е че си бях взела някакви лепки, които се лепят под бюста, и го държат, ама трябвало да се изрежат по формата на гърдата, ама кой да гледа преди момента с обличането.... И като се ядосах - аййдеее по без нищо  :lol:  :lol:  :lol:

Така че и за нас има опция, ама голяма въртоглавщина докато го докараме...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!