0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цервикалната слуз
« -: Юли 29, 2005, 11:23:18 am »
Момичета сега ве4е наистина се обърках, след всичко което изчетох за Цервикалната слуз.Аз по принцип така и не се научих да я следя но днес забелязвам нещо което според всичко прочетено не е нормално.Днес след като вече ми е минала овулацията уж преди 7 дни Ц.С. ми е бяла като крем или лосион за тяло както и да го нарека.Нормално ли е според вас?А ако стане оплождане как стои положението тогава с Ц.С. пак ли изсъхва след овулацията.
http://www.fertilityfriend.com/home/c9a3f

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Цервикалната слуз
« Отговор #1 -: Юли 29, 2005, 12:08:58 pm »
да, напълно нормално е след овулацията да има наличие на бяла, гъста, кремообразна слуз - под влияние на естрогена. също така, може да е нормално след овулацията да нямаш слуз.
това няма връзка с евентуалното оплождане на яйцеклетката.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!