0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте! аз сам нов потребител на този форум. Прибегнах до него понеже имам даоста вапроси на които може би и вие ще можете да ми помогнете от личен опит!
Първо да ви кажа че съм омъжена от 1 година. Мъжа ми си направи спермограма и резултатите не са приятни-20милиона на мл.,50%подвижни.Оперираха го от Варикоцеле и се надяваме че картината ще се подобри.Междувременно продължаваме да се пробваме да правим бебе. Този месец  около 3-4 след овулацията ми се събудих от чудовищни болки в  яйчниците. Станах и събудих мъжа ми и припаднах-може би от прекалено силната болка и от това че съм с постоянно ниско кръвно и тялото ми не е издържало на силната болка.Кървене не съм имала.
Искам да попитам случвало ли се е подобно нещо на някой и на какво може да се дължи.Прегледа ме гинеколог и каза че сам напълно здрава гинекологично. Прекалено е рано да знам дали не сам бременна,но се питам дали е възможно да съм и това да е някакъв процес на вгнездяване на яйцеклетката.
благодаря ви!
припадане от болки ниско долу в яйчниците
« Отговор #1 -: Юли 20, 2005, 09:23:57 am »
Здравей наистина е още рано да разбереш, но ще ти кажа че е възможно да си бременна. Една моя приятелка беше така през първите 3 месеца от бременността със силни болки и припадъци.

Успех!
припадане от болки ниско долу в яйчниците
« Отговор #2 -: Юли 20, 2005, 11:21:12 am »
Мила, изчакай да дойде време да се тестваш и тогава ще се разбере. Стискам палци.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
припадане от болки ниско долу в яйчниците
« Отговор #3 -: Юли 20, 2005, 11:56:33 am »
за болките не мога да ти кажа нищо, на искам да те утеша за спермограмата - далеч не е толкова лоша, напротив - стойностите, които посочваш, са на границата на нормата...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

припадане от болки ниско долу в яйчниците
« Отговор #4 -: Юли 20, 2005, 12:27:37 pm »
благодаря ви за окуражителните думи! От тогава сам добре -нищо ми няма...ще чакам да видя дали сам бременна.