0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
днес се регистрирах
« -: Юни 24, 2005, 12:10:17 pm »
Здравейте момичета, просто искам да кажа, че днес се регистрирах, макар че чета от две три седмици. Писала съм като Вили, сега съм Grace. И аз вървя по трудния и горчив път към така желаното дете. Някак си все предчувствах, че ще имаме проблем - така и стана ...
Много се зарадвах на този сайт и форумите. И аз мисля /както беше казало едно от момичетата/, че тук може да се научи много полезна информация, в някои случаи повече отколкото си чул от лекарите.
С една дума - радвам се, че Ви има и има с кого да споделим този деликатен проблем /нали знаете, който го няма е далеч от нашите вълнения/. От цялото си сърце желая успех на всяка една от нас!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
днес се регистрирах
« Отговор #1 -: Юни 24, 2005, 12:15:41 pm »
Добре дошла  :D
и дано не се задържиш дълго при нас !!!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Привет
« Отговор #2 -: Юни 24, 2005, 12:32:36 pm »
Добре дошла!!!
Надявам се наистина да се почустваш по- добре сред нас, съдя по себе си - наистина са страхотни момичетата тук, и аз съм отскоро сред тях и се радвам че ги намерих. Кураж и горе главата!
Господ си знае работата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
днес се регистрирах
« Отговор #3 -: Юни 24, 2005, 12:39:48 pm »
Добре дошла мила. То пожеланието е ясно - да не се задържаш много при нас, да се похвалиш в скоро време и дано да сме ти полезни с нашите съвети.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

днес се регистрирах
« Отговор #4 -: Юни 24, 2005, 15:56:14 pm »
Добре дошла и от мен!
Аз също съм сравнително нова тук и основно наблягам на четенето  :balk_172:
Пожелавам ти успех!
днес се регистрирах
« Отговор #5 -: Юни 24, 2005, 16:06:02 pm »
Добре дошла, Грейс, и да не се задържаш много :D
Благодаря ти, Бени!







*
днес се регистрирах
« Отговор #6 -: Юни 24, 2005, 16:38:16 pm »
Благодаря ви момичета. Искрено се надявам, че борбата ще е успешна за всички! Ние с мъжа ми отиваме на кални бани в Кюстендил, след което започвам отново.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



днес се регистрирах
« Отговор #7 -: Юни 24, 2005, 17:13:40 pm »
Добре дошла и успех в това красиво начинание!!!!  :goodluck: !!!!!!! Дано всички скоро се похвалим с успешен кай на опитите :bighug:
*
днес се регистрирах
« Отговор #8 -: Юни 25, 2005, 14:37:30 pm »
Добре дошла и от мен!
Аз също съм от скоро!
*

    Наталия

днес се регистрирах
« Отговор #9 -: Юни 26, 2005, 23:04:56 pm »
Здравей и от мен и наслуки.
Разкажи за твоите тревоги, ако все още не е твърде рано да се отпуснеш.
днес се регистрирах
« Отговор #10 -: Юни 27, 2005, 00:19:10 am »
Здравей!Добре дошла в отбора :wink: И аз съм нова тук,но от сърце ти желая успех и дано всички успеем да се преборим със съдбата и да създадем здрави и красиви бебчета :) Вярвам,че ще успеем,но не трябва да се предаваме!Ще изгрее слънце и на нашата улица!!!
днес се регистрирах
« Отговор #11 -: Юни 27, 2005, 10:59:24 am »
Здравей и от мен.
Пожелавам ти още другия месец да се преместиш в един друг клуб :wink: както и всички ние с теб.
Успех и пиши като се върнете от Кюстендил.
*
днес се регистрирах
« Отговор #12 -: Юни 27, 2005, 11:03:10 am »
Добре дошла и от мен! И аз съм регистрирана от скоро, въпреки, че чета от около година :oops: Дано не се задържиш!Успех!!
днес се регистрирах
« Отговор #13 -: Юни 27, 2005, 16:58:23 pm »
Здравейте, регистрирах се за пръв път. Малко се чувствам неестествено, поради простата причина , че до момента само следях вашите проблеми и търсех аналог на моя такъв.
На кратко : от 2 години правим опити за бебче. На 31.05.05 г. с оперативна лапароскопия бяха отстранени според операторите евентуалните проблеми и причини за неуспеха . След което ми дойде нормално на 25 ден и от 11 ден на М започнахме бебеправенето, вече ми е 19 ден и нямам търпение да дойде края на седмицата когато очаквам М, не съм усетила кога ми е била овулацията. Много се надявам да се е получило , вие как мислите, възможно ли е след първия цикъл след лапарото да стане чудо?
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
днес се регистрирах
« Отговор #14 -: Юни 27, 2005, 17:55:26 pm »
Възможно е :lol:
*

    temerut

ami i az da kaja...
« Отговор #15 -: Юли 03, 2005, 17:05:45 pm »
Moite neuspeshi opiti sa ot sedem godini.Uj i dvamata sme dobre.Nali se seshtate che za tolkova vreme de shto ima izsledvania o manipulacii sa napraveni.Ne mi se izbroiava.Vsichko go prochetoh i vuv vashte razkazi.Chak ne mi se govori...naj se draznia ot slednoto "...i kogato naj-neochakvah" ili "... i suvsem biah zabravila i bez da zabeleja che mi e zakusnialo s dve sedmici..."
Abe momicheta ako naistina go iskate tolkova silno vuzmojno li e tova ,pitam az.Zashtoto niakak si mi zvuchi nerealno i kato che li munichko samodovolno.Kakto i da e .Sigurno e ogromno oblekchenie da se izmuknesh ot tozi AD.Pojelavam vi go!
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
днес се регистрирах
« Отговор #16 -: Юли 03, 2005, 18:11:31 pm »
Темеруте ами възможно е , поне донякък. Лично на мене взе да ми писва и се старая да не мисля кога какво и т.нат. Май щъ фърля и термометъра от следващия месец - при мене се превърна гъзобръка в навик, че сутрин като се събудя, БТ е първото нещо.
Да ти кажа правичката, нито по дофтори ми се ходи, нито по изследвания, просто ми писна и решавам когато стане и ако стане. В крайна сметка чакам до 35 години и осиновявам, кво от това като не съм го носила 9 месеца /уха ... прескочила съм флирта с бг мамите/ и да се пъна пък и да раждам.



*

    temerut

Сега се чувствам по-добре...
« Отговор #17 -: Юли 05, 2005, 19:10:47 pm »
Здравейте всички !
Отскоро чета мненията във форума и не споделям за това с никого освен с мъжа ми.В интерес на истината не научих,кой знае колко нови неща и аз съм ги пила всичките му там Клостилбетигити и прочее боклуци,от които трябваше да стане от раз.И така седем години. Най-важното е че се чувствам по-добре от това,че не съм само аз /шъ мъ извинявати/ :) Поне знам,че има и други жени, които се чустват по същия начин.Този проблем не може де бъде разбран от някой,който не го е преживял.Вече не искам да се виждам с никой защтото каквото и да правя винаги говоря само за ТОВА.Освен това вече нямам нито една приятелка,която да няма бебе-кое на месец,кое на годинка, кое проходило, кое проговорило...знаете как е.Но хайде стига.Всяка от вас знае как буца засада на гърлото ти при вида на майка бутаща количка и т.н.Иска ми се да кажа и нещо хубаво...А!Ами то май идва потопа -края на света де,та закакво да ги раждаме тия деца та да ги мислим и тях :) ВЕСЕЛО А?
*

    Deni_4ка

pozdrav
« Отговор #18 -: Юли 16, 2005, 00:25:21 am »
Момичета, просто искам да ви кажа че сте страхотни.Много се кефя на форума.Чета го от няколко дена.Съвсем случайно го открих и ми е толкова интересно, че от ровене в темите зарязах секса. :lol: Имам превид опитите за бебе.Аз съм на 30.Не ни се получа бебето от около 5 години.Незнаех,че има такъв форум.Преди малко се регистрирах с името Deni_4ka.Нямам толкова богат опит, като вас,но и аз имам какво да разкажа.Доскоро :hello:
днес се регистрирах
« Отговор #19 -: Юли 18, 2005, 13:30:46 pm »
Деничка, добре дошла :D  Дано ние и форумчето ти донесем късмет и бързо да си търсиш друг уютен форум  :D

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!