0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    gala

бременост и секс
« -: Февруари 23, 2006, 15:19:20 pm »
Здравейте момичета,имам въпросче към всички бремени  ,забременели инвитро.Колко време след като разбрахте ,че сте бремени се престрашихте да правите секс :oops: Аз съм бремена в 9 г.с. след 3 опит ИКСИ ,бремеността ми е нормална за сега,нямам оплаквания ,но все пак имам някакъв страх.Моля да споделите вашия опит.Задавам си въпроса тука, а не в БГ МАМА,защото знам там какво ще ми отговорят,че щом се чувствам добре няма проблеми.
А на всички останали момичета от клуба желая в най-скоро време да гушнат своето така очаквано съкровище ylinfant
*
бременост и секс
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2006, 15:34:39 pm »
Здравей Гала :)
Нормално е това, което ще ти отговорят мамите от БГ-Мамма, но те не са имали проблеми със забременяване, износване и т. н. Тук пък предполагам очакваш какъв друг отговор е вероятно получиш от нас.
И аз съм след 3-то ИКСИ в 23 г. с. и двамата със съпругът ми се чувстваме по-спокойни да не правим и смятаме живот и здраве да е така до края на бременността. Просто не мога да си позволя след всичко, което сме преживели толкова години да рискувам заради нещо подобно.
Лекарите забраняват или позволяват секса през бременността в зависимост от състоянието на жената, но все пак то си остава личен избор на двойката. Това е мое лично мнение де. Нека все пак и други момичета да се включат със съвет!
Честито и лека бременност ти желая :)
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
бременост и секс
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2006, 16:04:12 pm »
след трети опит ИКСИ, аз лично не бих рискувала със секс, поне от страна на жената!
чувала си за контракции, предполагам?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    gala

бременост и секс
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2006, 16:28:58 pm »
Благодаря ви момичета за бързите отговори :thankyousign: Чувала съм разбира се за контракции :lol: ,но и съм чела статията на д-р Даскалов "Секс по време на бременост" също така :D И за това не случайно се обръщам към вас, едва ли някой друг би ми дал по-добър съвет от вас.Аз също за себе се съм решила (поне за сега де) :lol: както cygnus до края на бремеността да изкарам без секс ,но все пак ми беше интересно да чуя и други мнения.