0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета!!!
Както споделих с вас преди няколко часа, предстои ми да родя момиченце около 25-29 май. За съжаление, бебчето (момиченце) е в седалищно положение и трябва да ми се направи Цезарово сечение.
Обръщам се отново за съвет към вас – къде е по-добре да се направи Цезарово сечение – в Пл или в Сф?
При кой лекар?
Колко струва цялата процедура?
БЛАГОДАРИЯ ви! Поздрави!
*
Тъжната, има доста писано по въпроса,ако искаш погледни тук
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=25833.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=17551.0
ако ползваш и търсачката излизат още доста теми!!!
И не бъди тъжна!!! :)
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
При д-р Даскалов в Селена- Пловдив
секциото доколкото зная е 1100, ама пак с него трябва да се чуеш
клиниката е перфектна, доктора чудесен и няма да имаш никакви притеснения
планувай го на 29 май  :wink: хубави хора се раждаме на тази дата  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
При д-р Даскалов в Селена- Пловдив
секциото доколкото зная е 1100, ама пак с него трябва да се чуеш
клиниката е перфектна, доктора чудесен и няма да имаш никакви притеснения
планувай го на 29 май  :wink: хубави хора се раждаме на тази дата  :P

Напълно подкрепям! :)
Вмъкни Цитат
Цитат на: mini в Днес в 07:42:38
При д-р Даскалов в Селена- Пловдив
секциото доколкото зная е 1100, ама пак с него трябва да се чуеш
клиниката е перфектна, доктора чудесен и няма да имаш никакви притеснения
Няма да се разочароваш нито от клиниката,а за доктора просто е невероятен.
*
А ти всъщност в кой град живееш? Планирай раждането си по местоживеене. Добри специалисти ще намериш и в двата града. Имай предвид все пак, че раждането може да започне и по-рано от плануваното,трябва да си подготвена и за такава ситуация. Аз също бях за секцио, като една от причините беше седалищното предлежание на бебка. Обаче тя реши да излезе един ден по-рано от избраната дата. В крайна сметка родих нормално, но не знам какво би се случило, ако ми се налагаше да пътувам до друг град, тъй като избраният от мен лекар е там. Всъщност щях да си родя в колата, това щеше да стане :)
Моето раждане беше в Токуда, нормалното е 800, секциото 1000. Повече от доволна съм от отношението на персонала, хигиената и престоя като цяло. Неонатолозите са много добри, обясняват ти всичко за основните грижи на бебето, показват ти как да го къпеш, акушерките ти помагат при трудности с кърменето. В деня на изписването даже не ми се тръгваше, толкова добре се чувствах там  :lol: Дай Боже да ми се наложи да раждам втори път - пак там ще е!
За Пловдив - момичетата са ти казали.
Каквото и да решиш - леко раждане и издраво бебче на финала! Успех!
Здравейте, момичета! БЛАГОДАРЯ на всяка една от вас по отделно за това, че ми е писала и за съветите, които ми е дала!
Аз съм от гр. Харманли, малък град на 120 км от гр. Пловдив и на 270 км от гр. София. И аз като повечето от жените в този site минах през страха, сълзите и опитите за забременяване. Много се надявам да успея да стигна финала и да гушна едно живо, здраво и красиво бебче на края!
Да ви призная, този nick си ми харесва. Измислих го импулсивно в деня, в който се регистрирах в „зачатие” – бях много отчаяна тогава, пишех и плачех. Имам чувството, че някак си ми помогна и затова още не искам да го сменям. Пък и сега яко ме тресат хормоните и мога да се разплача просто ето така. Нека се роди бебка и тогава ще си сменя nick-a.
Трябва да избера БЪРЗО къде да направя секциото, защото според моя лекар в гр. Харманли може и да не дочакам работните дни на 7 май. Сега ще се разтърся за информация за секцио в София, но ако някоя от вас е минала по този път и е била в Софийска болница, ще се радвам да ми пише и да сподели преживяванията си.
Благодария!Целувам ви!
Писала съм и другаде, но не ми се рови сега - родих секцио в "Селена" - Пловдив. Беше приказно и невероятно. Чувах всичко, което се случва и веднага видях съкровището си. Възстанових се за има няма 2-3 дни. На 3-я ден ни изписаха. Сама гледам детето си от самото начало. Операцията почти не се забелязва вече. Д-р Даскалов направи секциото, направи го по най-професионалният начин, за което му благодаря!!! Второто си дете ще раждам пак при него! Цената тогава беше 860 лв, сега не съм сигурна, но можеш да се обадиш и да попиташ!
По принцип датата за раждане се определя от доктора :wink:
032 64 80 20 - Селена
http://www.agselena.com/doctors.html
УСПЕХ В РАЖДАНЕТО!
« Последна редакция: Май 01, 2008, 13:10:46 pm от Mari_Pz »
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Тъжна, по-добре се ориентирай към Пловдив и д-р Даскалов, просто защото доктора е супер професионалист, а и Града на тепетата ти е по-близо.
Аз раждах секцио при д-р Дяволов в МД - София. Докторът си свърши перфектно работата, но от условията и останалия персонал в МД хич не съм доволна. Платих избор на екип 500 лева, както и направих личен избор да се отблагодаря на доктора с избрана от мен сума /т.е. не ми е искал допълнително нищо/.
*
И аз мисля, че е по-разумно да се насочиш към Пловдив. Отзивите за д-р Даскалов са повече от чудесни. А за всеки случай, имай резервен вариант и в Харманли, ако бебето тръгне по-рано.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Аз също те съветвам да идеш при д-р Даскалов. С ръка на сърцето си казвам, че ако не можеше да ме поеме д-р Стаменов, бях готова да отида да родя в Пловдив, заради доктора и заради самия Пловдив, който много обичам.  :D


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Миличка, дано всичко мине леко и щастливо.
Кога беше само тест, кога и човече дошло време да се ражда.
Прегръщам те.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
White, тази вечер си мислех за теб :-))) Нещо си говорехме с мъжа ми и аз му споменах, че си имаш бебенце, момченце, и че се казва Калоян (надявам се, че не бъркам).
Да ти е живо и здраво! А имаче времето наистина мина много бързо...
Момичета, благодаря за съветите! Записах си час за преглед при д-р Даскалов. На него ще определим датата за Цезаровото сечение...
Пак ще ви пиша...
Успех ,мила! Прекрасен избор си направила , а д-р Даскалов е страхотен професионалист!
Имате ли информация за секциото в "Света София" - Тина Киркова? Препоръчват ми д-р Григорова, но нямам представа за нищо. Нито за нея, нито за родилното, нито парите. Вярно, че още е раничко, но събирам информация за сега.
*
д-р Григорова,е голям специалист.И аз ти я препоръчвам,тя извърши моето секцио,но пък от болницата и останалия болничен персонал не съм изобщо доволна.
Здравейте, момичета!!!!
Имам си момиченце - Йоана !!!! :D
Роди се на 16 май 2008 год., тегло - 3.970 кг, ръст - 53 см;
 Утре ще стане на два месеца!!!
Поздрави!
*
Честито, да ти е жива и здрава :D
 

п.п. смени си ника :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
ЧЕСТИТО!!!  :D да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва!!!   :balk_7: Секцио ли роди или нормално? 
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
Честито! Да е жива и здрава и да порастне голяма за радост на мама и тате!