0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #80 -: Ноември 17, 2015, 22:46:14 pm »
 8O 8O 8O И Христиана вече едвам изтраях. Преди, барем пееше, ако и да имаше забележки към "връзка с публиката". Тия хора нещо си правят наддавания кой, колко и колко бързо  ще прецака максимален брой кадърни изпълнители в този сезон. Нямам друго обяснение.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #81 -: Ноември 17, 2015, 22:56:33 pm »
Яяя, Салют ме събудиха. За сефте ги харесах. Може би, защото концертът рине дъното.
Тая вечер няма отличници, има 2-3ма тройкаджии.
Потресаващ концерт.
И все пак в четвъртък залагам на Салют/Ева-Мария и Александрина.


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #82 -: Ноември 17, 2015, 23:23:36 pm »
Не върви на добре. И журЕто къде ги видя тези хубави изпълнения ... По default харесвам Кристиан, макар да смятам, че ако се беше явил след две години нямаше да има стигане. Също по default не харесвам Саня. С тотално неадекватния избор на песни успя да изхвърли Кристиян Янкулов рано-рано и продължава да се раздава в тази посока.
Горе-долу ми харесаха Вики и Стивън, Кристиан също показа нещо различно, но с много компромиси.
За четвъртък залагам на Александрина и Ева-Мария.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #83 -: Ноември 17, 2015, 23:26:29 pm »
Ако я карат в същия дух от Фактор-а, ще обявя ББ за "по-доброто предаване".  :lol: Не по друга причина, ами там посредствеността е предварително обявена и очаквана от драгите зрители. А тия тука са с претенции все пак. Талант, качества, шоу..., а такъв бълвоч от първия концерт насам - не е истина. Добре, че гледах кастингите. Каквото добро видях досега - все там беше.  :?
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #84 -: Ноември 18, 2015, 07:43:27 am »
Аз вече започвам да се съмнявам и във възможностите и таланта на участниците  :(! От концерт на концерт,твърдо надолу.... :? Не е май,само до избор на песни :( Който и да си тръгне,има защо,но на Александрина и е време вече. Дори малко съжалявам за Парадайс. :)
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #85 -: Ноември 18, 2015, 09:07:03 am »
Явно нищо не съм изпуснала, че не съм го гледала. :lol: И толумбата ли не пя добре? Предишните два сезона много сили и средства се хвърляха за филмовата вечер - бомби ли не падаха, ледени замъци, къщата на Шрек и някак това беше традиционно един от най-силните концерти. Заради познатите парчета, участниците влизаха ъв филма и ставаше спектакъл.
Сега се сещам, че вчера хванах Ева-Мария да пее парчето на Роксет от Хубава жена. Ами не й лежеше, правеше го неин начин, ама на мен не ми хареса пък. Тя го пееше едно такова нежно, а в гласа на Мари има един стаен гняв сякаш.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #86 -: Ноември 19, 2015, 21:42:00 pm »
Eee, това не го очаквах- Виктория на елиминации ......
хайде Ева-Мария да си ходи при това положение.

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #87 -: Ноември 19, 2015, 21:48:52 pm »
Е, тя ще си ходи де, То е ясно.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #88 -: Ноември 19, 2015, 22:17:36 pm »
Вики бе за стръв - да се нахъса народа да праща смси.


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #89 -: Ноември 20, 2015, 07:33:22 am »
Ако намекваш, че нарочно са манипулирали вота, мога да те уверя, че Глобал филмс никога не са си позволявали да пипат смсите. А и реално в апаратната има толкова много хора, че няма как, защото всичко се случва в реално време. Щом толумбата е била на елиминации, значи наистина е имала малко смс.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #90 -: Ноември 20, 2015, 08:31:04 am »
Супер неочаквано,но.... не вярвам да има манипулации.Съдейки по изражението на журито!! 8O Саня наистина се разплака и колкото и да е опитна,личеше и ,че е разочарована. За Маги,да не говорим. Очаквах даже да промени правилата в движение и да върне и двете.Иначе,Вики беше по-добрата и заслужено продължи.Лошото е,че на тяхно място трябваше да са други-"по-заслужели" :(.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #91 -: Ноември 20, 2015, 12:18:19 pm »
То това се случва всяка година.... Този сезон е тотална излагация. Последният концерт не можах да го гледам, но като ви чета коментарите - явно не е било голяма загуба. Не могат да ме грабнат нещо тази година. Изпълнителите са добри, с голям потенциал, но изборът на песни е .... аматьорски.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #92 -: Ноември 20, 2015, 12:39:03 pm »
Последният концерт не успях да го гледам, но си пуснах по малко от всяко изпълнение в you tube.
Хареса ми за пръв път Дарина. На Салют като че ли им беше най-доброто изпълнение, но въпреки това още нямат място там според мен. Виктория ми хареса и Християна също.
Жалко за Ева-Мария снощи. Трябваше на нейно място да са АВА или Салют.

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #93 -: Ноември 20, 2015, 12:40:01 pm »
Абе да ви кажа, според това което гледам досега - излиза, че се представят най-добре участниците, на които менторът им най-малко им се бърка и се занимава с тях. По принцип знаете, че групите отичат първи. Българският зрител, като цяло има афинитет към индивидуални изпълнители, не към групи, хеле изкуствено сглобени в рамките на ТВ-формат.
От 4-мата ментори - за Люси се пише постоянно, че почти не се занимава със своите участници, ами си действа там по своите задачи и ангажименти. Даже в страната не е доста време, не да им виси на главите по репетиции и да мисли стратегии. На последния концерт - даже сама го каза за момичешката група "Салют" как само за ден и половина сами си направили хореографията, никой не е работил с тях и пр. Имам чувството, че не им се бърка и особено в избора на песни, не прави като останалите ментори с "Ама аз искам от теб да покажеш нещо различно, да те видят хората в еди каква си светлина" и пр. Т.е. не вади особено често, или особено крайно своите участници от т.нар. им "зона на комфорт" и те се справят добре засега на общия фон. Другите ментори, от много напъване и експерименти през глава със своите участници - изкараха някои от най-добрите и талантливите още на старта. Вижте какво стана с отбора на Саня. И е на път и на тоя малкия Кристиян да изяде главата сега от експерименти и напъни, въпреки че е изумително детето по принцип.

Зрителите в огромната си част - не са музикални продуценти, музиканти, те са просто зрители, публика (фенове). Те не припадат от възторг, че еди кой си изпълнил "много музикантски", "едно много трудно и музикантско парче" (което половината чуват за сефте в живота си за гарнитура), сори.  Тези неща се ценят в бутикови музикални клубове. И неслучайно този тип заведения са си точно клубове, понеже публиката с уши и разбиране за тези неща е много по-малко. Масовата публика - посещава дискотеки, защото масовата публика харесва комерс, лесно смилаема музика, на която да се забавлява. Не Йалдъз Ибрахимова, която може да е мега талант, ама...не е за всеки да я слуша и да я оцени.
На кастингите - всички участници бяха много по-добри, отколкото са на концертите дотук, вкл. защото пееха песни, които масовият зрител харесва, разпознава и като го изпееш и добре - кефи ти се и те подкрепя. Откакто менторите поеха нещата - настана тотално мазало. И въпросните хора, вместо да се замислят, че те бъркат в стратегията - си овикват участниците, че не се стараели, че н'ам какво си. Дали? Да докараш човек с такова слънчево присъствие като Александрина и с такива вокални данни до няколко поредни и пълни излагации на тези концерти - е грешка на Маги. Не нейна. Подобно е и с други участници положението. С повечето де...

Аз съм наясно, че замисълът и забавната част на този вид шоута - налага и да не искаш - да пееш най-различни неща, в най-различни стилове. Нормално. Не моЙ да пееш един и същи тип/стил музика 12 концерта и да се задържи аудиторията. Но всички сме наясно, че няма на света "универсален певец". Всички дето са мега добри и са звезди - са такива в някакъв определен стил все пак. Да изискваш от аматьори пък да правят прекрасно това, което и Марая Кери не би могла - е просто абсурд. Все пак обаче и сме го виждали в предишни сезони това - има начин да подбереш такива песни за конкретен свой участник, които хем да отговарят на темата на концерта, хем пък да го представят максимално добре вокално. Типичен пример е Георги Бенчев от миналия сезон. Той изумителни вокални данни - няма, всички го знаем това. Човекът пее вярно, получава му се всичко около "тежкия рок" и всичко извън това - не би му се получило и по-скоро ще изглежда смешен. Това, че е супер харизматичен човек също му беше огромен плюс. И като му избираха баш като за него песни - дотика до края почти момчето. Съмнявам се някой от нас да не му е бил луд фен ;)
Та да ме прощава драгото журЕ, но слабият им засега сезон си е изцяло по тяхна вина. Защото "качествен материал" - като вокални данни, визия, харизма, присъствие на сцена...имат, ама в изобилие имат. И им подливат масово вода с неадекватните си избори на песни и това е то.
Като казах Бенчев, ако някой е пропуснал - направи си дори про-запис и клип на песента с която се яви на кастинга. Супер му се е получило, ето: http://vbox7.com/play:1e070ae771  :D

Да вземат менторите, да си спомнят за него и да си помислят, защо и как се получи това и защо сега не им се получава същото с къдеееее по-добри вокалисти от Бенчев. Повредата си е "в техния телевизор".
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #94 -: Ноември 20, 2015, 13:13:09 pm »
Ако намекваш, че нарочно са манипулирали вота, мога да те уверя, че Глобал филмс никога не са си позволявали да пипат смсите. А и реално в апаратната има толкова много хора, че няма как, защото всичко се случва в реално време. Щом толумбата е била на елиминации, значи наистина е имала малко смс.
Нищо не намеквам, просто друго логично обяснение не намерих за себе си. Дететото е най-добрият участник сред тазгодишните финалисти. Не познавам 1 човек, който да не я харесва. Да не се представи на обичайното ниво, но чак елиминации, ай сиктир! Изказах си възмущението просто.
За мен снощи компания на Ева-Мария трябваше да прави Александрина.


Всеки миг е още един шанс...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #95 -: Ноември 20, 2015, 15:22:42 pm »
Според мен снощи Ева Мария пя много по-добре от Виктория, но тя горката не хваща публиката, няма нужната харизма иначе е страшно технична и пее доста вярно. Песента на Виктория беше кошмарно изпълнена, въобще не ми хареса, но журито тази година не гласува според това как се представят в конкретната вечер, а като цяло досега и беше 99 % ясно, че ще пуснат Виктория напред. За мен лично най-голямото недоразумение в този сезон продължават да бъдат Салют, но явно си имат своите яки фенове. страшно скучен сезон с безобразен избор на песни колкото и да е странно, за мен Люси като ментор се справя най-добре. Подбира правилно песните на своите групи, съобразно възможностите им, а пък Маги прави точно обратното, сякаш нарочно потапя своите като има дава  супер неподходящи за тях песни.
<br />[link=http:
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #96 -: Ноември 25, 2015, 08:37:34 am »
Аааа,няма още коментари..... 8O? Снощи - Стивън ме развълнува,Белканто бяха неповторими,Дарина-завърна се или поне го нямаше този досаден тремор в гласа и. Останалите не "помръднаха" от обикновеното си "можене".Дори и Християна. Мое мнение. Александрина започва да ме дразни!!! :x
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #97 -: Ноември 25, 2015, 08:45:19 am »
На мен ми хареса този път концертът. Бях "на косъм" да не го гледам вече... Почти всички ми харесаха, дори и Дарина. Според мен вече Александрина трябва да си ходи, имам чувството, че не й стига въздухът като пее и  не ми харесва. Фаворити си ми остават Христиана, въпреки че пя омразната ми Марая  :wink,  Белканто, Стивън, Виктория. Другите ще ги "прежаля "  :D
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #98 -: Ноември 25, 2015, 10:36:25 am »
Концертът ми хареса - може би най-добрия от началото. Раздадоха се хората - всеки според възможностите. Отличниците тази седмица за мен са Вики, Кристиан и Дарина. Белканто и Стивън добре пяха момчетата, но за тези песни само добре лично на мен не ми стига. Голяма топка им се падна. Личното ми мнение е, че Бохемска рапсодия не бива изобщо да влиза в плейлистата на такива конкурси. Тази песен носи много особен заряд и всяко изпълнение, различно от Queen, губи от емоцията, която Фреди дава на музиката. Отделно, че снощната версия беше орязана и с тези перуки стояха малко нелепо. Ми не може да се копира такъв клип. Подобно нещо се случи и със Стивън, макар че той има потенциала да направи песента чудесно, но някак вял и изморен стоеше.
За четвъртък си мисля, че е време Салют и Александрина да се срещнат, пък каквото сабя покаже.
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #99 -: Ноември 26, 2015, 09:46:13 am »
Гледах снощи на запис концерта, че във вторник не успях. Е, доживях да видя на тазгодишния х фактор един хубав концерт. За мен Белканто пяха феноменално, Кристиан изпя много хубаво тази прекрасна любима моя песен, но българският му е много лош и дразнещ на моменти. Християна пя традиционно класно, Дарина най-накрая изпя нещо като хората. Изобщо този път много добре им бяха подбрани песните, но пък Кремена се беше развихрила умопомрачително. Тоалетът на Християна приличаше на халат и въобще не отива на тази песен, която носи съвършено друг заряд. трябваше да излезе както би излязла Марая Кери с къси панталонки и потник, и освен това стоеше много дървено на сцената, иначе пя супер. В песента на Ю ту пък ми липсваше енергията, която имат Ю ту иначе момичетата пяха добре, но липсваше есенцията, така да се каже. А и какви бяха тия ретро дрешки, скоито ги беше облякла. Да пееш One love на U2 с такъв тип облекло -направо недоумявам що за хрумване е било това. Другото огромно недоразумение в стил Кремена Халаваджиан бяха перуките на Белканто, абсолютно нелепи и напълно излишни. Виктория взе да ми звучи много еднакво, сякаш пее една и съща песен всеки път, а нейната рокля просто няма да я коментрирам. Приличаше на зюмбюл, горката. Ще видим довечера, но е крайно време Салют да си ходят.
<br />[link=http: