0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #60 -: Ноември 06, 2015, 10:18:14 am »
Много се изчекна Фактора. Винаги е имало по някой нелогичен вот, но като тази година не е бивало. Системата е много сбъркана и ако в другите държави това работи, тук очевидно не. Живко заслужено беше на елиминация, но на фона на представянето си досега Парадайс или Салют трябваше да му правят компания пък каквото сабя покаже. Надявам се и да подобрят избора на песни, че ще ме загубят като зрител.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #61 -: Ноември 06, 2015, 11:25:23 am »
И пак за избора на песен. След лИбовния концерт Дони решил, че списъците не вършат работа и се връща към тактиката от предишни сезони, той и Менторът избират песни. Съдейки по това, какво ще пеят групите на бг концерта , явно целенасочено търси разкарване на една от групите. Усещам дългата ръка на Маги тук.
 Тази година форматът ми е като постен гювеч по време на Коледните пости - чакаш го с нетърпение, защото си гладен, ама ти липсва мръвката. Как ми липсва някой като Славин. Малкият Крис има такъв потенциал, но..еднаквостта на това, което изпълнява вече почва да ми втръсва.

Християна и Стиви се надявам да не спечелят, не защото съм националист, за мен таланта няма граници, а просто защото Саня е най-некадърният бг музикален продуцент. Няма усет за тая работа. Само вижте Рафи, който е едно харизматично момче, какви бозави песни прави (веднъж на 2 години);ЖанчитУ хич няма да я коментирам, защото ми е антипатична, та дори и плашеща; а за продуцирането на Славин ми иде да припадна ритуално. Какви са тия смотани песни, които му пишат? 8O
  Саня да иде да взема частни уроци от Графа или Криско  как да продуцира млади таланти, така че всяка песен да им е хит. Малко да се осъзнае! 
« Последна редакция: Ноември 06, 2015, 11:26:58 am от Синеочка »


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #62 -: Ноември 06, 2015, 11:51:42 am »
пример= Михаела Филева  :wink: Вижда се!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #63 -: Ноември 06, 2015, 11:53:17 am »
... ЖанчитУ хич няма да я коментирам, защото ми е антипатична, та дори и плашеща ...

Ааааа не така с лошо за Жана, че е приятелка на дъщеря ми  :wink:


Хич не гледам тоя сезон. Следя само "моите" хора как ще се представят в нета на следващия ден. Предишните два сезона гледах, защото ми беше любопитно това, което правеше мъжът ми как ще изглежда на екран. Че даже и на живо ходихме няколко пъти заради тази пуста Жана.  :D Добре че е ученичка сега и си ляга преди старта на шоуто.  Че току виж пак ме помъкнала.  :lol:
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #64 -: Ноември 06, 2015, 12:01:34 pm »
Ама то шоуто като визия и сценарий си е добре направено! :D Ние тук обсъждаме участниците и представянето им! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #65 -: Ноември 06, 2015, 12:11:04 pm »
Сия, то момичето може да не е лош човек, ама мен нещо ми е противна. Органически не мога да я понасям. Въпрос на вкус :) От техния сезон много харесвах Иван и близначките Алекс и Влади.

Дъщеря ти е голям бонбон, да я нацелуваш  :wink:


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #66 -: Ноември 10, 2015, 21:38:18 pm »
Християна...евалата! Паша Христова, не пее на родния си език и аз все пак настръхнах.  :D Желая й много късмет и успех. Заслужава момичето!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #67 -: Ноември 10, 2015, 21:48:22 pm »
Аз пък чакам Белканто с на Лили Ветровете. Християна пее момичето, но ми е някак стерилна. Докатп Викито то глас, то емоция, то сладост - мамина толумба златна  :D
 Дописвам: Еиии, уникални са тенорите. Браво!
« Последна редакция: Ноември 10, 2015, 22:49:11 pm от Синеочка »


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #68 -: Ноември 10, 2015, 23:19:52 pm »
Доволна съм ... с леки изключения. :)
Ветровете и облачето много добри, бе! :) Изкефих се на Стиви нищо, че заваляше на моменти и акцентът е повече от очевиден, но много сърце и душа има в това момче.
На Кристиян мисля, че щеше много да му подхождат Двете следи, но във варианта на Д2 - любима класика, поднесена с намигване към публиката.  :wink: Хареса ми изпълнението от днес, но в контекста на цялостното му представяне на концертите с този Невидим Саня съвсем ще го обезличи, а има голям потенциал в него.
Моята номинация за четвъртък пак е в зоната на групите - Парадайс/Салют, Ева-Мария и Дарина също не ми харесаха.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #69 -: Ноември 10, 2015, 23:47:53 pm »
Доволна съм от концерта тази вечер, макар че можеше и по-добре. Какви бг концерти е имало предишноте сезони.В частност 1 сезон.
 
 А.В.А не ми допаднаха тази вечер, не пяха лошо, но на фона на повечето участници ми бяха постни. Миналата година 4u бяха в пъти по-завлядяващи с изпълнението си на тази песен.
 Вики всеки път е радост за душата. Разчупи иначе скучната песен на Лили.
Само на мен ли ми се стори, но я бяха издокарали 1:1 с Адел.
Християна вече я коментирах. Хубав глас, пее убийствено, но от нея ми вее хлад. Рядко ме докосва.
Салютките -слабичко, отново. Нансито беше една идея по-прибрана и ми харесА. Марчето и Дацка щяха да се избият, коя връз коя да мьечИ. Моето Криси пък пак беше глътнала бастуня. В четвъртък искам да ми пеят вече World up.
Ева Мария не ми харесва, пък ако ще и на челна стойка да изпее „Даньова мама“.
 Костов тази вечер много ми хареса. Хареса ми тази лела агресия, както се изрази Люси. И пак Саня можеше да го разчупи малко повече. Аз бих заложила на песента на Орлин Павлов „Още малко”.
Парадайс  - Time to say goodbay. Едва не заспах на една от любимите ми бг песни. Грам емоция, еми сори , ама все едно бях на празник на училището. В четвъртък със Салют на елиминации и да си ходят (Salute  след филмовата вечер и те).
Дарина - някой яко ѝ е начукал канчето. Плаха, неуверена и пак с много козе вибрато.
Александрина изпя песента на Мара впъти по-добре от нея самата. Обаче песента е адски тъпа и ако не беше заради Сандра щях да превключа да зяпам Фермата по бтв
Белканто невероятни! ЕвалЯ, стрОтни са! Особено Светльо.
Стивън е прониза право в сърцето. Плаках! Тази педен ми е критерий за добър изпълнител. Ако се разплача, докато я пее някой , значи е мега добър.

 В четвъртък се надявам да си тръгнат Парадайс.


Всеки миг е още един шанс...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #70 -: Ноември 11, 2015, 08:17:55 am »
Християна, Белканто и Стивън направиха вечерта.
Вики не успях да я гледам и ще си я пусна на запис днес.
Другите отново ми бяха доста слаби.
В Парадайс момчето пее добре, въпреки че няма сценично поведение, но момичетата го дърпат назад.
От Дарина наистина очаквах повечко. Според мен тази песен не е много силна. Трябваше да й дадат например "Назад, назад, моме Калино". Имаше май един гаф като ставаше права, но не го дадоха много добре. Май нещо се захили, защото залитна. Мисля, че в тази връзка беше и коментара на Саня относно поведението й на сцената.
И аз си мисля, че Александрина пя добре, но въпреки всичко тази песен отново не е за нея. Те я разколебаха на предишните лайфове и не знам дали ще се почувства отново уверена.
Светльо от Белканто е от моето училище и даже се засякохме с него, въпреки че е по-голям. Много се впечатлих, че един от двамата по-слаби от квартета всъщност изпя цялата песен без припевите. Страхотно се справи.
Кристиан не успя да се справи с песента на графа. Аз лично тази песен много я харесвам.
АВА не успях да ги гледам. Салют е време да си ходят.
Ева Мария беше по-добре от преди, но отново недостатъчно, за да се нареди до фаворитите ми.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #71 -: Ноември 11, 2015, 08:26:03 am »
Връщам си думите назад за чужденците. Ми то Христиана си е българска снаха.  :lol: Съгласна съм и тя да спечели. А и може наистина да е веело хлад от нея, щото цялата настръхнах докато пееше.  :wink:
Само нея и Толумбата гледах. Кристиан го засякох, но не не ми беше убедителен и пуснах друго да гледам. Стивън ще го гледам днес на запис.

Синеочка, моля те, не издавай бъдещи моменти от шоуто, за да ни е интересно.  А и съм сигурна, че всички са подписали клаузи за конфеденциалност.
Ся нямам търпение да ги изгонят твоите хора :lol:, щото много харесвам Word up (нали нея имаш предвид), но в оригиналното и изпълнение.



Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #72 -: Ноември 11, 2015, 09:10:44 am »
За да не повтарям , беше добър и силен концертът.  Фаворити са ми Белканто, Христиана, Виктория, Сливен /за пореден път/ . И за пореден път не ми харесаха Ева-Мария, Дарина, Салют,Парадайс
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #73 -: Ноември 11, 2015, 09:17:36 am »
Концертът беше малко по-хубав от предишния, но избора на песни като цяло беше гола вода. Да ме извиняват, ама половината песни, дето бяха избрали са за хора дето не могат да пеят, а само рецитират по нещо. Графа може да е чудесен продуцент, ама като певец е нищо. На мястото на Саня бих дала на Кристиян една от хубавите балади на Миро. Изненада ме и колко зле се справи с българския, на моменти не се чуваше какво точно пее. А пък песента на Мария Илиева освен, че е тъпа,не дава възможност да се покаже нищо. Тя самата Мария Илиева може да пее, слушала съм я наживо с кавъри, но нейните лични песни са пълен боклук. На Александрина бих дала да пее Силвия Кацарова. щеше да й подхожда на гласа и на всичко. А и как я бяха нагласили, стана ми мъчно за жената...Не разбирам този поклон пред модерното, който правят. Това, че нещо е модерно, не значи, че е хубаво. Дарина беше отчайващо слаба, очаквах много повече от човек, който учи народно пеене, все пак. Като цяло мисля, че Люси подбира много добре песните на своите хора спрямо възможностите им. Белканто бяха изумителни, тръпки ме побиха от тяхното изпълнение. Парадайс не знам защо толкова ги оплюха, според мен съвсем добре си пяха. Те са едни от най-постоянните в изявите си. Ева Мария трябваше да я изпее малко по хард тази песен и щеше да й се получи супер, така звучеше лигаво. Вики пя много хубаво, Християна също, но ако ще критикуват през цялото време  за сценично поведение групата Парадайс, то и Християна няма кой знае какво такова. Нея я спасява гласа, но пък тя е професионално обработена. И тук се замислих дали е редно в такива формати ад участват професионални певци, някакси не е честно спрямо останалите. тя е в пъти по-подготвена от всички останали. Продължавам да очаквам някакъв вълнуващ концерт, който да ме прикове от начало до края, ама засега не се случва.
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 09:19:23 am от meshko106 »
<br />[link=http:
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #74 -: Ноември 11, 2015, 18:20:45 pm »
Снощи имахме гости и не остана време за "внимателен" Х фактор. Сега ги чух изпълненията ,по диагонал. работата отива на "квартално кареоки" :(! Сорка,ама това ми е мнението! Не знам песните ли са лошо подбрани,насоките на менторите ли са кофти ,но .....гола вода. ФГрафа може и да не е певец,но си знае възможностите и работи в техните рамки. За това и вади по два хита на албум. Тук,мисля че доста се надскачат!! За мен- Християна,Ева -Мария,Парадайс и Стивън,що годе се доближиха. Всичко друго си беше пълна самодейност от Горно Нанадолнище! Независимо от суперлативите на журито!! :(
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #75 -: Ноември 12, 2015, 21:51:01 pm »
За.първи път от кастингите насам Парадайс ми харесаха, успяха да ме докоснат, за разлика от Алрксандрина, която пя , но ми беше някак постно, липсваше ми лудата ѝ емоция.

Логично отпадна триото, макар че тази вечер бяха по-добрите.
« Последна редакция: Ноември 12, 2015, 22:05:57 pm от Синеочка »


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #76 -: Ноември 13, 2015, 07:35:52 am »
Напълно съм съгласен със Синеочка. Явно предпочетоха Александрина,виждайки в нея повече възможност за развитие,въпреки,че последните концерти тя взе много да ме съмнява! :?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #77 -: Ноември 17, 2015, 21:36:02 pm »
Днешният концерт е още на старта, но ми потвърждава досегашните впечатления от целия сезон. Изпълнители със страхотен потенциал и безумен избор на песни за всеки от тях, избор който ги закопава. И в добавка оставя зрителите с неосъщественото желание да кажат "уаууу" и накрая да е едно тихо "уфффф". Не ми побира главата защо такива грешки този път... Ако на концерт тази година се случат един-двама да пеят що-годе добре това което са ги накарали - почти изпадаме в екстаз. Ама не особено искрен, защото подобни изпълнения в предишни сезони щяхме да ги наречем "прилично", или "добре". Но на сегашния общ фон стана: "като няма риба - и ракът е риба".  :?
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #78 -: Ноември 17, 2015, 21:46:20 pm »
Ши счупя тоз тИлИвизор! От видяното тази вечер ми иде да ида да си легна. Ужасно постна вечер.. osi_8 osi_7


Всеки миг е още един шанс...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #79 -: Ноември 17, 2015, 22:14:55 pm »
айде деее, много слаби изпълнения и тъпи песни досега  :x