работите се нареждат чудесно - няма да прекъсваме веригата Зачеване-Бременност-Раждане-Майчинство и да се спасяваме по други клубове и форуми, както досега.
когато забременях, отначало ме обзе тих ужас и си казах - ами сега? аз знам доста много за циклите на репродукцията, знам като не успея единия месец какво ще ме чака другия, а сега нищо не знам! а аз много мразя да не знам...
доста рових, четох и проучвах. не искам натрупаният опит да отива напразно. много момичета са ме питали на лични бележки или по телефона за разни неща, но хубаво е нещата да остават тук в писмен вид.
сега, когато родих, пак си има специфично познание и то е цял океан.
ще цитирам д-р Вили Димитрова - тя се учуди, че знам толкова много за зачеването - повече от нейните студенти. като й казах, че сега изучавам бременността, тя рече - е, и после ще стигнеш до педиатрията и там ще се загубиш!
чета много в бг-мамма, защото там наистина има натрупан много опит, но бих искала да го пренесем постепенно и в нашия си форум. още повече, че следенето на проблемно забременели е тънка и отговорна работа.
така че - кой каквото го сърби, да пита тук и да не се стеснява!
ще пишем, ще отговаряме, а ползата ще е за всички, рано или късно...