0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jolie, стиснати палчета и от мен! Ние се въздържахме 72 часа преди инсето, нека Доки ти каже колко дни да е въздържанието. При по-малко дни се намалява количеството на юнаците, но се подобрява качеството, така че за едни по-малко въздържание е по-добро, за други - по-малко, в зависимост от случая.

katrin, с тази Метфогама и аз горе-долу така си изпатих: само дето в началото нищо не свалих, но след като я спрях, рязко качих. Е, два килограма, но още не мога да ги сваля, а сега и не смея да се ограничавам. В началото ми ставаше лошо от нея, явно ми е сваляла кръвната захар.

А Инофоликът си е хранителна добавка, не е лекарство: съдържа инозитол и фолиева киселина, и двете са витамини от В групата. Инозитолът помага основно за намаляване на холестерола и мазнините в организма, косвено подобрява функцията на яйчниците.
Здравейте и от мен момичета  :D
Присъединявам се към вас с една засега (и надявам се последна) инсеминация. Направихме я вчера - 18.09. Накратко как се развиха нещата при нас:
Стимулация с Фемара 2х1, резултат 2 фоликула - по един в яйчник. На 10тия ден бяха 15,6 и 16,2мм, на 12ти -прегнил 10000 единици, а фоликулите бяха станали 20 и 21мм. Насрочиха инсеминацията за неделя в 15.30ч, т.е. 46 часа след прегнила. И двата фоликула се бяха пукнали. При мен изчакваха пукване им, защото доста често ги задържам и правя кисти  :( Това, което ме притеснява е, че при прегледа преди инсето лекарката каза, че най-вероятно фоликулите са се пукнали предната вечер, т. е. около  18-20 часа преди инсеминацията. И все си мисля, че сме изпуснали момента  :? Само това ми е в главата.
Благодаря за отделенето внимание и се извинявам за дългия пост.
Стискам палци на всички с опити този месец да видят  :bfp:



*
Лина,и в тази темичка се засичаме..
Успех миличка,дано имаш късмет и още този месец да видиш  :bfp:

Ти не усети ли някакво напрежение в яйчниците вечерта ?
Нали знаеш,яйцеклетката живее до 24 часа :) , колко дни беше въздържанието?


Йоли успех миличка
Лина яйцеклетката живее до 24 часа така че стиснати палчета
Утре и аз съм на ехо да видим какво съм произвела
Късмет на всички очакващи
Красиfile:///
*
Аз минавам в графата ин-витро на ЕЦ, така решихме вчера с доктора.Иначе трябва да прекратим опита тъй като имам голям фуликул на десния яйчник, а там тръба няма.

*
Маги,успех миличка...кой ден ти е?
Дени ,какво стана ...дано да имаш положителен резултат,все още стискаме палци!!
Феникс,Дидони вие как сте?

К.С.Стоянова  :bighug: :goodluck: стискам палци за днес миличка!

Маги,много успех и да пишеш как е минало!!!
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 08:42:55 am от jolie16 »


*
Днес е 8-ми ден.Оказва се че имам по-ранна овулация, а не както аз съм си мислела.

Късмет на всички и от мен.Момичета извинявайте, че мнавам така телеграфно и не ви чета много, но тези дни пътувам нон стоп, имам много задачи, и сядам само, за да споделя.

Здравейте милички вчера след прегледа - 12 ден, новините не са много добри, еднометриумът ми бил тънък - 55мм, фоликула в дясно е 17мм, а в ляво 9.6. Изписаха ми Меногон 2 ампули за понеделник и вторник и утре пак съм на преглед. Дано нещата да са влезли в норма
И все си мисля, че сме изпуснали момента  :? Само това ми е в главата.
  я по-положително мислене linapoli , както е написала k.s.stoyanova яйцеклетката живее 24 часа, така че имаш цели 4-6 часа :bighug:
Маги, успех, спокойствие и силна храна osi_9 osi_9 , ще се получат нещата :)
jolie16 , прочетох през какво си минала... Съжалявам и имаш стиснати палци от мен да се получат най-накрая нещата  :) Аз не усетих никакво напрежение вечерта, по принцип съм с  безболезнен цикъл и менструация. И дано сте прави момичета и да сме я уловили тази яйцеклетка... Все още имам някаква надежда. Благодаря на всички за подкрепата!



*
Лина,в коя клиника си миличка?
Благодаря за палчетата,много ти стискам палци и на теб !надявам се да ни зарадваш :)


В Щерев съм при доктор Ганева.
Дидони, Успех!
Стоянова, Успех и на теб! Ще чакаме добри новини от теб!



*
Деница какво стана миличка?
Мариленка датата на теста наближава  :crossfingers:
Лина  :welcome_1: нооооо  :balk_77: не за дълго обещаваш ли  :wink:
Йоли,Маги,Дидони,Краси успех в процедурата
Феникс с теб какво става?До къде стигна?
 :bighug:  и  :goodluck: на всички


Благодаря Веста, не че не ми харесва при вас, но все пак мисля да не се задържам дълго време тук, най-много до 2.10.2011 :)))) Тогава ми е датата за теста. А на теб желая бързо бързо да оправиш бронхита, че доколкото прочетох все отлагате инсеминацията поради някакви причини. Силни  :bighug:



0,01  :(
Успех ви пожелавам момичета.
Не се отказвай,докато има още какво да дадеш.Нищо не е наистина свършило,до момента, в който спреш да се опитваш.
Животът не е състезание,а пътуване,на което трябва да се наслаждаваш всеки миг!



<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/74Dvp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Съжалявам миличка  :( Гушкам те силно  :bighug: Бъди силна!



*
Дени миличка,знам,че каквото и да  ти кажа в момента,просто няма как да те успокоя.Много добре знам какво е разочарованието,но също така знам,че след 2-3 дни ще си все така упорита и позитивно настроена!
Много целувки и много късмет !!


Момичета, имам едно питане... Малко ме е срам, нооооо  :oops:
Как се справяте с Утрогестана сутрин. Аз се будя час по-рано слагам го и си доспивам после, но въпреки това като стана и той изтича...



Ами няма справяне, все ще си изтича. При мен изтичането спря чак, когато забременях. Сякаш бебето го изсмукваше почти всичко.
*
След като си лежала 1 час,със сигурност не е изтекло цялото кол-во....достатъчно си е останало ,там където трябва  :lol:


*
При мен утрогестана и след забременяването си изтичаше. По-малко от преди това, но пак си имаше, та се налагаше и ежедневни превръзки да слагам, че много мазно това чудо. Ама нали и фъстъчено масло има вътре. Питах тогава, казаха ми, че е нормално и че активното вещество си остава. Бебка е доказателство, че е така ;) Така че, не се притеснявай :)