0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Anonymous

опити за бременност след Золадекс
« -: Април 06, 2006, 12:19:03 pm »
Здравейте. След диегноза ендометриоза и лечение със Золадекс вече втори месец чакам да ми дойде менструацията, но резултат никакъв. Февруари месец ми беше последната инжекция и лекарят каза, че до около 50 дни ще ми дойде, но нищо не се случва. Миналата седмица ходих на преглед и тайничко се надявах да ми каже, че съм бременна, но уви. Много се притеснявам, първо че не ми идва и второ че и след това може би няма да успея да забременея. Мола Ви споделете с мен как е било при вас след Золадекса. Бях чела във форума, че момиче след золадекса е забременяла веднага и то преди дойде менструацията. Благодаря.
*

    Anonymous

опити за бременност след Золадекс
« Отговор #1 -: Април 06, 2006, 15:29:15 pm »
Здравей гост. На мен последната инжекция Золадекс ми беше на 29.03.06 и аз чакам сега да ми дойде. Доколкото знам някъде максимум 90 дни след инжекцията трябва да ти дойде и е добре да имаш поне един цикъл след това нормален преди да забременееш за да си сигурна че хормони и всичко др. ти е наред. Чела съм че има случаи като нас и след това бързо се забременява и се надявам и ние са се присъединим към тях. Така че вчрвай, стискай палци и се успокой и всичко ще е наред.
опити за бременност след Золадекс
« Отговор #2 -: Април 06, 2006, 16:20:36 pm »
Здравей,
по принцип Золадекса действа много положително и е добро лекарство. Има много забременели след него. Моята докторка ми препоръча да изчакам 4 цикъла, за да се възстанови добре репродуктивната система. А ако няма забременяване то според мен причината не е в него ...
ние все още опитваме .. 3-ти месец
успех на теб
*

    Anonymous

опити за бременност след Золадекс
« Отговор #3 -: Април 06, 2006, 17:25:44 pm »
Здравей Many! Да разбирам ли че трябва 4 цикъла след последната инжекция да се пазиш и тогава с опитите за бебе, или какво точно имаш в предвид? А ти тези твои 3 месеца от кога ги броиш?