0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Сиана какво се случва с теб? намери ли кърлов?
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
Колпоскопот и Цитонамазката са със  точност 70-80 %  така че само биопсията е 100% верна (пак си зависи кои ти я гледа но място за грешки почти няма)
Диягнозата от Цитонамазката ми беше  ЦИН 1 (лека дисплази и съмнеж за кондиломи)
 Правиха ми ХПВ изследване(излезе отицателно) и биопсия от която все още чакам резултата.
Относно ХПВ моят доктор слага инжекции Интерферон във шийката на матката и лекуването било много успешно,но при мен  за щастие не се наложи.
 Незнам как така само от цитонамазка докторите са преценили че имаш ХПВ... ами то си има специялни тестове за ХПВ а цитонамазката е само съмнеж.
 
 
*

    vaniq

neznam kak moje da pi6ete takiva glyposti za dr slav4ev toi operira maikami i blagodarenie na nego tq e mnogo dobre i nqma nikakvi problemi ve4e nikoga nikoi ne e varnal za razlika ot drygi lekari v mai4in dom na koito sam bila svidetelka edna jena nqma6e parite koito i iska6e dryg lekar i toi ne q operira no dr slav4ev se saglasi da operira jenata bez da i iska edin lev.na maikami sa6to ne poiska pari navsqkade kadeto xodi predi da re6i koi da q operira zapo4vaxa sas symata tq kato go popita kolko 6te stryva toi i otgovori 4e netrqbva da misli za pari taka4e ne sam saglasna s glypostite koito pi6at za dr slav4ev pojelavam my da bade jiv i zdrav i da prodaljava vse taka kakto dosega