Не смея Но шпа да пия, поне не често. Тя размеква шийката. На магнезий 3х1 съм. Аз съм вече към края и не се взимат някакви особени мерки. Ако се усетят регулярни контракции, тогава се ходи до болница и се включват системи.
При мен са от бактериите, д-р Даскалов се съгласи с мен, че е така. Затова не мисля, че ако няма оплакване, няма лечение. При всички положения д-р Даскалов ми беше казал, че в края на бременността ще се лекуват бактериите (беше забравил, че аз съм с хроничните бактерии, тоест това е поне неговата практика). И ако не бяхме лекували бактериите, нямаше да разберем, че те предизвикват контракциите. Едно момиче, което е също с термин август, е в болница в момента. Не могат да открият какви бактерии има, но само докато е на антибиотик болките й изчезват. И сега търсят бактерията из цялото тяло. Но то вече няма много за кога.
Но определено за второ дете бих се замислила, само ако се изчистя с времето от бактериите. Треперих да стигна до тази седмица, в която съм в момента. Сега ми е по-спокойно, че и да тръгне по-рано детето, то е голямо. Смятам, че и д-р Даскалов не изключва, че може да се случи, защото и той тръгна да ме успокоява, че вече е голям, но да не бързам все пак.
На 18ти имам час при другия доктор, при който искам да раждам. От негови пациентки знам, че в 34 г.с. направо им спира магнезия и когато решат да тръгват бебетата. Предполагам и моя магнезий ще спре тогава.