0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Резултатите излязоха. За мое облекчение този път ми се е паднал малкия дявол. Установи се, че наистина е имало бременност, но по една или друга причина, организма е изхвърлил ембриончето. За мен е по-добре така, отколкото извънматочно. Според лекарката няма за какво да се притеснявам и от следващия цикъл продължаваме, а ние няма да спрем с опитите и през този. Знае ли се, може да се случи чудо по Великден.
Златен дъжд  :balk_144: не унивай,знам че ти е много тежко и е лесно на приказки но ще получиш и ти своето чудо  :bighug: ,както и всички ние чакащите. Има ли някаква вероятност да е било още твърде рано.
Мисля, че не.Дори и рано, трябваше да е поне между 10-100.А то си е пълна нула.За първи път в живота ми видях 2 чертички, но явно не ми е било писано.Даже още си го пазя теста и 2-рата чертичка още си стой там...
 

*
Миличка Златен дъжд, зная колко ти е трудно, по-добре го изхвърли този тест, аз така си пазех моите, но като направих аборта и една седмица след това колкото пъти ги погледнех,толкова пъти реввах. Недей да задържаш лошото, бъди силна и мисли за хората около теб.
Катрин, да понякоа се случва така организма сам да изхвърли плода,чувала съм че на това му се вика биохимична бременност.
И на нашата улица ще изгрее слънце, няма как....
Прегръщам ви и стискам палци да няма повече разочарования за нито една ...
*

    polisia

  • ***
  • 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Резултата ми е <0.100mU/ml.Повече няма да бързам да се радвам и видя ли пак + тест, още същия ден ще ходя на кръвен тест.
Златен дъжд, много съжалявам за резултата ти.
Аз миналия месец имах тест за бременност с бледа втора черта, същия ден отидох на кръвен тест и той беше под 0,10. И вече се убеждавам, че има фалшиви тестове за бременност. Винаги съм чела, че след като има втора черта няма значение колко е бледа. А това не е съвсем вярно. Марката беше Clear choice. Каква марка тест прави ти?
И Златен дъжд, винаги има една малка вероятност кръвния тест да е объркан. Най-добре ще ти каже гинеколог. Може би е добре да му покажеш и тестовете, след като се виждат ясно.

katrin_sl, добре че при теб всичко не се налага лекарска намеса. Стискам ти палци! И е важно, че поне се е получило оплождане!
Златен дъжд,  :bighug: :bighug: :bighug: , съжелявам и за твоя резултат, но ще се справим.
И аз пазя все още тест с 2те чертички, но пък го поглеждам с усмивка. Все някога ще стане и при нас. Поотърсваме се от депресивните състояния и напред!
P.S. Вчера получих книгата на д-р Стаменов и започнах да я чета. Толкова е увлекателна!
« Последна редакция: Април 19, 2011, 13:51:58 pm от katrin_sl »
Първия тест беше EASY TEST, а втория PRESTO.
Ще ми трябва малко време да се справя с отчаянието.
 

*

    polisia

  • ***
  • 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Първия тест беше EASY TEST, а втория PRESTO.
Ще ми трябва малко време да се справя с отчаянието.
Златен дъжд, преди два месеца пък видях тест Престо с втора много бледа черта, но беше там, появи се веднага, но ми дойде цикъла след 2 часа. Тогава кръвен не съм пускала и си остана мистерия за мен каква беше тази бледа черта и имало ли е изобщо нещо. Но вече съм убедена, че може да има фалшиво положителен тест за бременност.
Не се отчайвай в никакъв случай! Винаги може и да е по-лошо - например извънматочна, аборт в по-късен етап и т.н., усложнения... Стискам ти палци и късмет!
*
Катрин, Златен дъжд, думите много съжалявам надали ще имат резултат и ще ви помогнат. Искам само да знаете, че мислено и аз съм с вас и се надявам много скоро да видите истински две черти. Имате моята морална подкрепа. Много ви целувам и прегръщам  :grouphug:
Поръсвам ви с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

    gergana :-)

  • *****
  • 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ей, момичета, какви са тези новини :(. За Катрин се радвам поне, че не се налага лекарска намеса! Горе главата! Дано много скоро пак да се получи и този път да бъде успешно докрай!
За Златен дъжд изобщо пък не го очаквах 8O! Не започна ли твърде често да се случва това с положителните уринни тестове и отрицателни кръвни едновременно? И при Златен дъжд, при Полисия, при Мария Мървакова все така се получи напоследък...То да видиш двете чертички, да се зарадваш и после да се окаже, че всичко е грешка е по-лошо отколкото изобщо да не видиш положителен тест :?. Много съжалявам за това, момичета! Знам, че каквото и да кажа ще бъде недостатъчно. Пожелавам ви късмет следващия месец!
*
Момичета, привет и от мен- и аз като Туци знам, че каквото и да напиша, няма да ви помогне да се почуствате по-добре в момента.. но все пак - кураж  :wink: и наистина, щом веднъж е станало, ще стане отново. Прегръщам ви и ви желая да имате само поводи за радост занапред!

Аз нали знаете, че си ви наглеждам и макар и рядко пускам вирусчета. Сега сякаш не е момента за вирусчета, но ако някой иска - вече ще пускам розови- така се очертава при нас  :)

Пожелавам повече топлинка в душите за Великден на всички ни!


 

Златен дъжд,катрин-много съжалявам милички.Няма думи,които да ви накарат да се почувствате по-добре,но вярвам,че и вас ще ви споходи радостта :bighug:
Фе,честити ти панделки.Ние наистина се движим много еднакво-и при нас се очертава да връзваме панделки,но аз не вярвам много на това УЗИ,с което ме гледаха тогава.
Тъй като има много ловуващи в списъка,ще си позволя да поръся с вирусчета
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
[/url]
*
Привет щъркелчета!Аз нямах нет щом го пуснах веднага идвам при вас!
Първо с Честитките за Бебешорчето,БЖИ ! Много много се радвам милички !Леки месеци и здрави  бебоци около термин :D :cheerleader:!
Златен дъжд,това ми е до болка познато,не унивай миличко :hug2:!Следващия път :crossfingers:
Женичко,наблюдавам те и теб вече и чакам хубавите новини от всички Вас :grouphug:
« Последна редакция: Април 19, 2011, 21:40:08 pm от moniks_s »

*
Златен дъжд, Катрин, много ми е мъчно. А толкова се радвах за вас :-((
Надявам се скоро да ни зарадвате пак


Добро утро
Хайде момичета - нека закусим здравсловно
Лек ден на всички
Дабро утро!Бързо си хапвам от закуската на Lioni_R!Мерси за което!
Момичета много съм щастлива  :balk_46: :balk_46: :balk_46: взех си резултата от Пролактина  355,3 при референтни 106-600.Оххххх камък ми падна от сърцето.
Лек ден от мен.
*
osi_9Браво Сисмонди,аз ти казах ,че трябва да се повтори

*
Добро утрооо, Сисмонди браво миличка, Лионка мерси за закусчицата, Мони ти хубаво ме наблюдаваш ама няма да е този месец. :D Обаче другия ще е моя  :D
Лек ден сладурки и мноооого целувки на всички
Добро утро,милички !
Златен дъжд,Катрин съжалявам за лошите новини  :balk_144:  горе главата милички,скоро ще се зарадвате истински.Прегръщам ви силно  :cuddle:
Лиони благодаря за закуската чудна е  :D
Жении така ще е мила  стискам силно палци за новия месец  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Сисмонди страхотни резултати,браво миличка
Мони  :bighug: :bighug:
Гери,Гальонди успешни процедури,следя ви с нетърпение 
Стискам палчета на всички  :cuddle:

Вярвам!!!!
Сисмонди, браво за пролактина! Всичко ще се нареди!